AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Adi33
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Adi33 » 17 jun 2025, 00:47

Koliko lutamo sa mogućim pojacanjima malo je reci. Za Granita Xhake na ovog malca iz Valencije. Sa Zinchenka i Cambiasa na Comuza i Leonia. Sa Kijeze na Vlahovica ili Darwin Nuneza. I ovo gore sve pod uvjetom da se proda Thiaw, Tomori, Musah (usporilo, možda i propalo) , Leao ili neko 10-i. Očigledno da se lova od Rajndersa I Kalulua strpala u džepu a resto namirio minus od 20 ak mil. Sada se moli Boga da se neko gore od navedenih proda pa da se nešto i uradi. Igli Tare dao jedan intervju i slikan u vozu s povratka iz Trsta (ubjedjivanje Luke Modrica) i to je to. Shvatam da je odmor i da još nije počela sezona, ali poredjenja radi Napoli doveo vec 2 igraca, Inter takodjer 2, a nasi prodali Bgm 3. Ali dobro iskreno se nadam da je ovo zadnje ljeto trenutne kompanije ljudi u klubu. Poslije toga moliti cu Boga da mi ih izbrišu iz sjecanja kao što je Yonghong Leea, David Han Lia, Fasone i Mirabelia mada su pomenuti pljunuo 200 mil za prelazni rok i tada pokulovali što je vrijedilo u Juveu, Atalanti, Portu i ostalim klubovima

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 17 jun 2025, 06:09

Opustena varijanta ljetnog marketa uz koka kola kino i kokice....malo se uozbiljimo svi zajedno i gledajmo realno stvari, nikoga ozbiljnijeg oni nece dovesti neki metuzalem od 40 +moze doci ili kakav golobradi mladic iz nizerazrednog kluba sto bi se reklo ispod radara....

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 jun 2025, 08:49

Adi33 je napisao/la:
17 jun 2025, 00:47
Koliko lutamo sa mogućim pojacanjima malo je reci. Za Granita Xhake na ovog malca iz Valencije. Sa Zinchenka i Cambiasa na Comuza i Leonia. Sa Kijeze na Vlahovica ili Darwin Nuneza. I ovo gore sve pod uvjetom da se proda Thiaw, Tomori, Musah (usporilo, možda i propalo) , Leao ili neko 10-i. Očigledno da se lova od Rajndersa I Kalulua strpala u džepu a resto namirio minus od 20 ak mil. Sada se moli Boga da se neko gore od navedenih proda pa da se nešto i uradi. Igli Tare dao jedan intervju i slikan u vozu s povratka iz Trsta (ubjedjivanje Luke Modrica) i to je to. Shvatam da je odmor i da još nije počela sezona, ali poredjenja radi Napoli doveo vec 2 igraca, Inter takodjer 2, a nasi prodali Bgm 3. Ali dobro iskreno se nadam da je ovo zadnje ljeto trenutne kompanije ljudi u klubu. Poslije toga moliti cu Boga da mi ih izbrišu iz sjecanja kao što je Yonghong Leea, David Han Lia, Fasone i Mirabelia mada su pomenuti pljunuo 200 mil za prelazni rok i tada pokulovali što je vrijedilo u Juveu, Atalanti, Portu i ostalim klubovima
Ti rece da si stariji momak, da pratis fudbal/Milan bas dugo, a i dalje vjerujes svakoj "vijesti" koja iskoci na portalima da Milan ganja ovog ili onog.
Ne zna covjek sta reci onda na to.

A tek da su stavili pare u dzep 😂 trziste nije ni pocelo, novi trener tek dosao i tek treba da se nadju igraci pogodni za njegovu formaciju i viziju fudbala, kakva god to bila, a ti i dalje tako naivno vjerujes u svakakve online gluposti.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 jun 2025, 09:58

Adi33 je napisao/la:
Jbg ti kao da od juces pratis Milan, a ne kako rece od vremena mog igraca Dejana Savicevica koji je razlog zasto i danas imam sjede zbog Milana.

Pa kod nas je valjda uvijek tako, mediji nagadjaju i onda odjednom dodje neko ime i tjt.

Bice pojacanja to je sigurno, drugi klubovi su dovodili jer su imali razlog zbog klupskog pa su im dali rok da reg igrace.

Puno se pise da je Alegri dobio garanicije i ovlasti kao niti jedan trener do sada i da je jednostavno odlucio da ne zeli raditi sa Theom. Ricci je bio valjda vec dogovoren i Max je to stopirao jer zeli drugi profil igraca, ono sto je najzanimljivije je to da Max ne smeka Gimeneza kao glavnog napadaca pa se trazi nova 9-ka, a on tu najvise zeli vidjeti Vlahovica,a moja tiha zelja je Osimhen.

Ono sto bi ja volio da dovedemo je De Cuyper zamjena za Theo, ovog malca iz Valencije i Xhaku bi takodjer volio jer je on pravi lider na terenu, gdje god je bio dobijao je kapitensku traku.

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 17 jun 2025, 10:04

Beduin je napisao/la:
17 jun 2025, 08:49
Adi33 je napisao/la:
Ti rece da si stariji momak, da pratis fudbal/Milan bas dugo, a i dalje vjerujes svakoj "vijesti" koja iskoci na portalima da Milan ganja ovog ili onog.
Ne zna covjek sta reci onda na to.

A tek da su stavili pare u dzep 😂 trziste nije ni pocelo, novi trener tek dosao i tek treba da se nadju igraci pogodni za njegovu formaciju i viziju fudbala, kakva god to bila, a ti i dalje tako naivno vjerujes u svakakve online gluposti.
Ako su Online gluposti informacije koje prenose prije svih Longo i Vittielo, pa poslije njih Di Marzio, Romano,
Moretto i Pepe di Stefano, eh onda trebaš njima pisati pa tek onda meni. Od njih citam pa tako i ovdje prenosimo. Sto se tice trenera i njegove vizije za pojacanja , pisat ćemo 1. Septembra. Ali mrka kapa

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 17 jun 2025, 10:09

Prijatelju pisao sam vec u nekim postovima, tog lika sto ti replicira niko ne shvata ozbiljno, lik lezi na psihijatriji pa ga puste s vremenana na vrijeme tad pise kojekakve gluposti, pogotovo je zabrinjavajuce kad ne uzima terapiju....tako poslusaj memagu samo ga na ignor kao i vecina ovdje ( primjetio si niko ne reaguje na njegove gluposti, dugi niz godina bolestan ) i biti ces rahat.... :kafa:

Adi33
Kontakt:

Post Postao/la Adi33 » 17 jun 2025, 11:06

memaga je napisao/la:
17 jun 2025, 10:09
Prijatelju pisao sam vec u nekim postovima, tog lika sto ti replicira niko ne shvata ozbiljno, lik lezi na psihijatriji pa ga puste s vremenana na vrijeme tad pise kojekakve gluposti, pogotovo je zabrinjavajuce kad ne uzima terapiju....tako poslusaj memagu samo ga na ignor kao i vecina ovdje ( primjetio si niko ne reaguje na njegove gluposti, dugi niz godina bolestan ) i biti ces rahat.... :kafa:
Za koga ti to, da znam?

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 17 jun 2025, 11:28

Taj gore sto ti replicira post iznad....gluho bilo da mu nickname ni ne spominjem :beba:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 jun 2025, 11:50

Memo i beduin vode neki svoj rat, najbolje bi bilo da se nadjete pa da rijesite stvar :)

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 17 jun 2025, 11:56

Nema tu rata nikakvog, samo upozorim covjeka, imamo psihijatrijski slucaj na forumu pa zbog toga, da mu ne zamjeri ipak covjek je bolestan, mora se razumjeti...

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 jun 2025, 12:04

Nego da se vratimo Milanu :)

Sad vecina prenosi da je Alegri pricao sa Majkom i da ce nakon svega on ostati i trebao bi produziti ugovor.
Meni je ti bas onako svejedno bilo da li ce ostati ili otici jer ga i ne smekam bas od prvog dana :) . Al dobro golman nikad nije bio prioritet tako da je i bolje ovako da ganjamo druge prioritetne pozicije, a njih je da se razumijemo dosta :)

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 17 jun 2025, 12:09

Ok, da te nesto pitam? Ti se zezas ili stvarno mislis da ce nesto biti od Milana sa ovim vlasnicima? Imas neka ocekivanja?

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 17 jun 2025, 13:31

E jbg memo i ti bas ne odustaješ. Oženi se čovjek pa ne bude sve bas kako je očekivao, al se prilagođavas i živiš. Misliš da ćes guz*t kad god hoćeš a ustvari guz*s kad ona hoće. Jedva čekaš da djecu dobiješ, al nakon par neprospavanih noći shvatiš da nije sve tako bajno :)
Tako i klub, navijaš i nadaš se najboljem al često se i razočaraš. Šta je poenta? Nakon svega biti pozitivan i ići dalje!
Il Club più titolato al mondo!

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 17 jun 2025, 13:50

Prosli ljetni je totalan krs i sad se ispasta. Tijji prodan jer se zbog FFPa mora cistiti za proslu sezonu, za trenutnu se ne smije ici ispod -50m u balansu jer se gleda kombinovano za 2 sezone a msm da je ove +3m ili tako nesto sa ovom prodajom.
Od napadaca koji se spominju samo je Retegi bolji od Santija, ali i to je bezveze prica kad u bergamu svejedno ne zele ni cuti za ista ispod 40m. Nigerijac je naravno tu ali i uz ogromnu cijenu dolazi i vrtoglava godisnja. Tkd njega ni ne ubrajam
Jashari je vjerovatno i najbolji od ovih sto se spominju ali je recimo i slabiji u duelu od Riccia. Ekipi treba bar jedan destruktivac za sto nema rjesenja jos od odlaska Francka. Znaci nije profil igraca koji ce stabilizirati vezni. Mozda Max pretvori Fofanu u to.
Guerra mi se dojmi kao bijeli Musah. Statistika nalaze da su i isti profil. Pa ti znaj sad. Valjda su nesto naucili od AC Box-to-box projekta
Ima dobrih znakova ovog ljeta ali se u klubu def mora brze raditi na izlaznim transferima. Ovako ce biti samo vise natezanja i odgadjanja
Bizarno mi je samo kako se vise ne radi na pozajmnicama sa pravom otkupa. Pogotovo u ovom scenariju gdje se dizu UEFAine restrikcije po zavrsetku 25/26. Od kako je RB preuzemo, msm da nije bilo ni jedne.
Unico amore sei!
❤️🖤

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 jun 2025, 14:16

memaga je napisao/la:
17 jun 2025, 12:09
Ok, da te nesto pitam? Ti se zezas ili stvarno mislis da ce nesto biti od Milana sa ovim vlasnicima? Imas neka ocekivanja?
Jbg stari ne znam sta je tvoja poenta. Navijam za ovaj klub i uvijek se nadam najboljem. Kad smo uzeli titulu prije 3 godine isto si tako govorio i blatio, pogotovo kad je Pioli dosao, a na kraju smo digli trofej. Sta je tvoj cilj? Da samo pises kontre ljudima da provociras i da mozes sa vremena na vrijeme reci, eto jesam vam rekao? A kad bude kontra usutis se kao neka pizda i nista ne govoris.

Ja ovaj klub volim i uvijek mu zelim najbolje i uvijek sam pozitivan po pitanju istog.

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 17 jun 2025, 14:18

muxa je napisao/la:
17 jun 2025, 13:31
E jbg memo i ti bas ne odustaješ. Oženi se čovjek pa ne bude sve bas kako je očekivao, al se prilagođavas i živiš. Misliš da ćes guz*t kad god hoćeš a ustvari guz*s kad ona hoće. Jedva čekaš da djecu dobiješ, al nakon par neprospavanih noći shvatiš da nije sve tako bajno :)
Tako i klub, navijaš i nadaš se najboljem al često se i razočaraš. Šta je poenta? Nakon svega biti pozitivan i ići dalje!
Ma daj molim te, samo realan covjek treba biti....pa jesmo li pobogu slijepi pored ociju? Deff.treba biti optimistican i gledati na bolje al cinjenica je defacto da njigovi 90 posto poteza su uzasni, govorio sam poslije titule,poslije tig famoznog ljetnog marketa mi nazadujemo, mi tonemo....i sad opet kazem klizimo dublje i dublje, nazalost to je nasa realnost....
Sta rade kako treba, svako gleda da se pojaca da ima upgrade a mi svake sezone igracki i strucno sve slabiji....
Iskren da budem volio bi da ima neka svjetla tacka da se covjek moze uhvatiti pa da se kaze ok ovo mozda kroz neki period BI MOGLO liciti na nesto....

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 17 jun 2025, 14:22

ronaldo99 je napisao/la:
17 jun 2025, 14:16
memaga je napisao/la:
17 jun 2025, 12:09
Jbg stari ne znam sta je tvoja poenta. Navijam za ovaj klub i uvijek se nadam najboljem. Kad smo uzeli titulu prije 3 godine isto si tako govorio i blatio, pogotovo kad je Pioli dosao, a na kraju smo digli trofej. Sta je tvoj cilj? Da samo pises kontre ljudima da provociras i da mozes sa vremena na vrijeme reci, eto jesam vam rekao? A kad bude kontra usutis se kao neka pizda i nista ne govoris.

Ja ovaj klub volim i uvijek mu zelim najbolje i uvijek sam pozitivan po pitanju istog.
Molim te nadjes postove, dokaz izbacis gdje sam tako nesto pisao i onda mozemo dalje diskutovati, nije uredu da lazes i i da nazivas takvim imenima kao sto nazivas...
Samo sam ti postavio normalno pitanje gdhe te nisam ni u kojem dijelu pitanja vrijedjao....ako ne znas neki normalan vid komunikacije i diskusije imati onda je to tvoj problem, zaobilazi me u velikom luku, isto cu i ja uciniti....

realniTakticar
Kontakt:

Post Postao/la realniTakticar » 17 jun 2025, 14:29

Kao neko ko je neutralan ali prati Milan veoma dugo, smatram da Milan narednu sezonu mora posto poto izboriti ligu sampiona i dovodjenje Allegrija kao majstora za instant rezultate je nesto sto bi se moglo pokazati kao ispravan izbor za ostvaranje tog cilja.
Milanovi vlasnici ocito ne zele ulagati svoj novac u klub vec samo ono sto se zaradi od prodaje tj. prihoda. Zbog toga je pod must da Milan izbori ligu sampiona kako bi prihodi bili veci i kako iduce godine Milan ponovo ne bi morao prodavati svoje najbolje igrace.
Licno nisam ljubitelj Allegrija i njegove igre, takodjer ni njegovim preferencama za izbor i kupovinu igraca ili davanjem sanse mladim igracima, ali sta je tu je. Ono sto je sigurno je da ce Allegri igrati na rezultat, vjv ce se cesto igrati bunker, oci ce krvariti od igre ali ce se bodovi pisati. Da li je to nesto sto istinski ljubitelji fudbala zele gledati protiv svakog jaceg protivnika ostaje da se vidi. Ne igra se evropa, bice vise vremena za trening, manja mogucnost povreda preforsiranjem i sve to ide u prilog Milanu i Allegriju tako da (ne zelim baksuzirati) ako se kojim slucajem ne ostvari top 4 to ce biti ogroman fail i nesto sto Milan moze vratiti 3 koraka nazad.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 17 jun 2025, 15:24

Vjerujem da bi nam Xhaka stvarno legao u sredini,jedan od glavnih karika Alonsovog pohoda na titulu.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 17 jun 2025, 15:33

Kako ste vi bili zadovoljni sa Massarom, izgleda da dolazi u Romu.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.