Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
e jesu pravi ćaci 

- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kone su obolile,izgubili su dodir sa realnoscu. Za Viverosa smo od posudbi samo uzeli kesa koji je za njih pojam,poslije ga ljudi otkupe i sad jos milion ako ga kupe ovi brazilci,ovdje nase kone sve to ismijavale. Dodas i na to transfer celika i dobijes cifru o kojoj mogu mastati,gdje je Virtuelni naucnik da udje u onu aplikaciju i da nam kaze za koliko je Jaber otisao 

-
- Kontakt:
Oni svake godine dodaju po jedan pehar a nisu ga uzeli godinama.Jedno su zelje drugo realnosti
Jel 17 sa onim iz 46' ili fali?
Da nas nisu presjekli gdje smo zapoceli odavno bi vam bili nedostizni.I taj super kup sto priznajete ne bi trebali iz vise razloga ni mi ni vi ni niko ali eto neka vam bude ako vam toliko znaci.Budite sretni sto ste u egalu,koliko jos dugo ne znam
Jel 17 sa onim iz 46' ili fali?
Da nas nisu presjekli gdje smo zapoceli odavno bi vam bili nedostizni.I taj super kup sto priznajete ne bi trebali iz vise razloga ni mi ni vi ni niko ali eto neka vam bude ako vam toliko znaci.Budite sretni sto ste u egalu,koliko jos dugo ne znam
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dok se ne izgradi glavna tribina ništa od vracanja na Grbavicu... A pošto je to najskuplja tribina,jos cemo se nacekat

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- DinGospo21
- Kontakt:
- DinGospo21
- Kontakt:
Znaju svi da je Željo najveći, međutim sramota ih priznati.NoDi80 je napisao/la: ↑16 jun 2025, 23:17Željo je osvojio više nego što će mnogi ikad
17, dva puta cetvrtfinale i jednom polufinale Europa Lige, dva puta polufinale mitropa cupa, četvrfinale Intetoto kupa, osmina finala omladinske lige prvaka
Jedan je Željo, igrači su nam osvajali Ligu Prvaka, zabijali na svjetskom, europskom, olimpijskim igrama, ligi prvaka, europa ligi
Koji je vas igrac sta pokazao u Engleskoj, Spaniji, Italiji, Njemackoj
Jedino Susic u Francuskoj i to je to, ostali Rizespor
ĆACI:

GRBAVIĆACI:

GRBAVIĆACI:

Skoro 2.5m eura, golemo golemi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Kada ce biti objavljene one skracene grupe za žrijeb?
Objavljeno već, imaš na temi BH Klubovi u Evropi.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
- svrakino1921
- Kontakt:
Potencijalni protivnici Željezničara su: F91 Diddeleng (LUX), FC Koper (SVN), FK Sutjeska-Nikšić (MNE) i La Fiorita 1967 (SMR).
Jaooo daj Koper
Daj invaziju voljenog TM
Da se kupaju momci
A i moj Željo da autobusom ode na gostovanje - Autocesta A1, pojedini je novinari zovu Dalmatina, Croatica, Jadransko-jonska

@NoDi bruda moj a ti iz Graz- a lagano mislim da je tebi i bliže
Joooojjjj LJEPOTE
Jaooo daj Koper
Daj invaziju voljenog TM
Da se kupaju momci
A i moj Željo da autobusom ode na gostovanje - Autocesta A1, pojedini je novinari zovu Dalmatina, Croatica, Jadransko-jonska

@NoDi bruda moj a ti iz Graz- a lagano mislim da je tebi i bliže
Joooojjjj LJEPOTE
- svrakino1921
- Kontakt:
Bruda aerodrom odlučuje gdje ce se igrat - ove velike reprezentacije
One nece po selendrama gdje nema aerodroma da igraju
Gledaj u Srbiji haosa zbog Engleza
Vučić se žestoko obrušio na FSS: Šta me briga što se Englezima ne ide u Leskovac?
Vučić bijesan na FSS
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je kritikovao odluku krovne kuće srbijanskog nogometa da utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2026. godine "preseli" iz Leskovca u Beograd.
Kako je istakao Vučić, u FSS su podlegli višednevnom pritisku engleske ambasade te naglasio da je bio za to da reprezentacija Srbije nastavi da igra u Leskovcu gdje je ranije imala ogromnu podršku na stadionu "Dubočica".
"Nogometni savez i ostali ne mogu da izdrže ni pet minuta pritiska engleske ambasade i ostalih koji traže da se utakmica sa Engleskom igra u Beogradu. I oni poslije dva dana pritiska promijene odluku i traže da se igra u Beogradu. Samo da ostane zapisano da sam bio za to da se igra u Leskovcu, ali da su svi donijeli odluku da se igra u Beogradu. Za mene ljudi u Leskovcu nisu manje vrijedni od ljudi u Beogradu. Pružili su fascinantnu podršku našoj reprezentaciji protiv Andore", rekao je predsjednik Srbije i dodao kako podrška reprezentaciji u Beogradu ne bi bila ni približna onoj u Leskovcu.
"Na Marakani ili na bilo kom stadionu ne bi bilo 300 ljudi jer to Beograd ne interesuje. Pa, sad kada dolaze Englezi, Englezima se ne ide do Leskovca. Šta me briga što vam se ne ide? Dobio sam deset zahtjeva ambasada i ni na jedan nisam htio da reagujem. Naravno, neki drugi ljudi koji nisu u stanju da istrpe pritisak su reagovali i promijenili odluku, pa su iz Leskovca preselili utakmicu za Beograd", dodao je.
Inače, reprezentacija Srbije poslije dvije odigrane utakmice u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2026. godine ima četiri osvojena boda.
Kvalifikacije će nastaviti u septembru i to 6. septembra u Rigi protiv Latvije i tri dana kasnije protiv Engleske na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.
Poslije toga, 11. oktobra Srbija će dočekati Albaniju također na stadionu Crvene zvezde dok će se u Leskovac vratiti u novembru, na utakmicu protvi Latvije 16. novembra.
- relativizam
- Kontakt:
Kad će izaći vijest da je zeljo dobio 750k od Dzabera
Pa ukalkulisana je titula za ovu sezonu...
-
- Kontakt:
Predobar ždrijeb za Bh timove, svi bi mogli proći.
Zrinjski jedino malo ima zeznuto ali možda i njih kuglice pogledaju.
Zrinjski jedino malo ima zeznuto ali možda i njih kuglice pogledaju.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Samo da niko ne izvuče uvijek goropadne predstavnike luksemburga
Sa ovim knezevinama velikim vojvodstvima i begovatima šanse su 50:50 osim kad velez igra
Sa ovim knezevinama velikim vojvodstvima i begovatima šanse su 50:50 osim kad velez igra
svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 09:03
Španija se nikad nije bunila što igra u Zenici a nema aerodroma,a s njima smo igrali u vrijeme kad su bili najjbolji i osvajali sve.
Niko ne može da zahtjeva gdje ces ti kao domaćin da igraš,može samo da se ne slaže s tim ali mora doći igrat.Važno je da imaš stadion i koga boli ona stvar.
To što se Englezima možda ne sviđa da idu skoro 300 kilometara iz Beograda do Leskovca je samo njihov problem.
Ali tu će prije biti da FSS laze i da se potajno nadaju ipak punom stadionu u Bg i zaradi od karata,jer Engleska ne dolazi svaki dan.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- svrakino1921
- Kontakt:
Ne može bolan u Zenicirishovski je napisao/la: ↑17 jun 2025, 13:11svrakino1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 09:03
Španija se nikad nije bunila što igra u Zenici a nema aerodroma,a s njima smo igrali u vrijeme kad su bili najjbolji i osvajali sve.
Niko ne može da zahtjeva gdje ces ti kao domaćin da igraš,može samo da se ne slaže s tim ali mora doći igrat.Važno je da imaš stadion i koga boli ona stvar.
To što se Englezima možda ne sviđa da idu skoro 300 kilometara iz Beograda do Leskovca je samo njihov problem.
Ali tu će prije biti da FSS laze i da se potajno nadaju ipak punom stadionu u Bg i zaradi od karata,jer Engleska ne dolazi svaki dan.
Nemate aerodrom
Morate imati svlačionice sa masažnim krevetima više komada
Vi imate jedan masažni a on sav ispucao i izletila mu spužva
Pogledaj
Utakmica sa Francuskom je iznimka, jer su Francuzi tražili od UEFE da se igra u Sarajevu zbog putovanja. Oni ne znaju koliko su udaljeni Sarajevo i Zenica vjerovatno...", rekao je Zeljković.
Mi smo ovu utakmicu dobili zbog Sarajevskog aerodroma
LP
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 32 gosta.