? " " "...ComyZV je napisao/la:Braćo,iako su nas štrumfovi pobijedili danas,mi smo se sjetili vas i ućutali ih,pjesmom :Biće Borac novi šampion.......Cijeli Zvornik je uz Vas
...
Ја & % & & у ? $ $, а $ " " ", $ " " ? него ове сезоне...
Moderator/ica: vlakanje
? " " "...ComyZV je napisao/la:Braćo,iako su nas štrumfovi pobijedili danas,mi smo se sjetili vas i ućutali ih,pjesmom :Biće Borac novi šampion.......Cijeli Zvornik je uz Vas
...
Tako i treba,svaka cast.Ova titula,ako de nje dodjemo,nije samo uspjeh FK Borac,nego cijele Republike Srpske i svakog njenog gradjanina. Ne mislim pritom samo na titulu,nego prvenstveno na kasniju evropsku promociju,Borca,Banjaluke i cijele Republike Srpske,kojom cemo svima pokazati da Evropa stanuje,OVDJE,ko smo,sta smo i ostaviti prelijepu sliku Banjaluke kao glavnog grada Republike Srpske,sa jednim dobrim nastupom,solidnim timom,stadionom koji ispunjava sve uslove UEFA,gostoljubivoscu i najcistijim i najuredjenijim gradom poslati jednu prelijepu sliku u svijet!ComyZV je napisao/la:Braćo,iako su nas štrumfovi pobijedili danas,mi smo se sjetili vas i ućutali ih,pjesmom :Biće Borac novi šampion.......Cijeli Zvornik je uz Vas
...
Sve je lijepo sto si napiso,i naravno da cemo svi podrzati Borac u Evropi,samo je pitanje,kakav ce sudija biti na utakmici u Mostaru,da ne bude kakav penal po obicaju za Zrinjski.Armageddon2012 je napisao/la:Tako i treba,svaka cast.Ova titula,ako de nje dodjemo,nije samo uspjeh FK Borac,nego cijele Republike Srpske i svakog njenog gradjanina. Ne mislim pritom samo na titulu,nego prvenstveno na kasniju evropsku promociju,Borca,Banjaluke i cijele Republike Srpske,kojom cemo svima pokazati da Evropa stanuje,OVDJE,ko smo,sta smo i ostaviti prelijepu sliku Banjaluke kao glavnog grada Republike Srpske,sa jednim dobrim nastupom,solidnim timom,stadionom koji ispunjava sve uslove UEFA,gostoljubivoscu i najcistijim i najuredjenijim gradom poslati jednu prelijepu sliku u svijet!ComyZV je napisao/la:Braćo,iako su nas štrumfovi pobijedili danas,mi smo se sjetili vas i ućutali ih,pjesmom :Biće Borac novi šampion.......Cijeli Zvornik je uz Vas
...
Naravno da isto vazi i za sve ostale stanovnike BiH koji nas smatraju svojima,prihvataju nase vrijednosti,ne smeta im nas novi dres sa uzduznom srpskom trobojkom,ovo ce biti i njihov uspjeh.
Onima zadojenim mrznjom ce porasti pritisak,a to ce samo ovaj nas uspjeh uciniti jos vecim.
Ali,idemo korak po korak,jako je bitno danas ostati neporazen u Mostaru.
pustite tu pricu i cestitke,debelo je prerano za to!demir44 je napisao/la:Iako navijam za Zelju,svaka cast Borcu na zasluzeno osvjenoj tituli prvaka.
Dostojno nas predstavljajte u Europi(ako se ukine suspenzija)
Iskrene cestitke....
Steta sto ce te nastupati pod zastavom BIH,kao osvajaci nacionalnog prvenstva BIH.Sve ostalo navedeno nece niko u usta uzeti,no nema veze.Ti si napisao jedan domoljuban tekst i mozes na njega biti ponosan hahahaArmageddon2012 je napisao/la:Tako i treba,svaka cast.Ova titula,ako de nje dodjemo,nije samo uspjeh FK Borac,nego cijele Republike Srpske i svakog njenog gradjanina. Ne mislim pritom samo na titulu,nego prvenstveno na kasniju evropsku promociju,Borca,Banjaluke i cijele Republike Srpske,kojom cemo svima pokazati da Evropa stanuje,OVDJE,ko smo,sta smo i ostaviti prelijepu sliku Banjaluke kao glavnog grada Republike Srpske,sa jednim dobrim nastupom,solidnim timom,stadionom koji ispunjava sve uslove UEFA,gostoljubivoscu i najcistijim i najuredjenijim gradom poslati jednu prelijepu sliku u svijet!ComyZV je napisao/la:Braćo,iako su nas štrumfovi pobijedili danas,mi smo se sjetili vas i ućutali ih,pjesmom :Biće Borac novi šampion.......Cijeli Zvornik je uz Vas
...
.
I ti si čuo za Želju. Onaj koji je pregazi i Zrinjskog i Borca.? je napisao/la:% & /?
Оног / % је 7 $ " &?Begonja je napisao/la:I ti si čuo za Želju. Onaj koji je pregazi i Zrinjskog i Borca.? je napisao/la:% & /?
Onog Zelju sto je jedno 10 trofeja ispred vas!!!? je napisao/la:Оног / % је 7 $ " &?Begonja je napisao/la:I ti si čuo za Želju. Onaj koji je pregazi i Zrinjskog i Borca.? je napisao/la:% & /?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.