BH klubovi u Evropi 25/26
Re: BH klubovi u Evropi 25/26
Da mi ne prođemo ko Velež 

[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
- PeppermintSA
- Kontakt:
Pretpostavljam da znaš čitati, pa se stoga vrati na ono što sam napisao. Pisao sam u prvom licu jednine - JA ne kmečim kad izvučemo težeg protivnika u Evropi.Virtu4l je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:33PeppermintSA je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:30Pa ja ne kmečim kad izvučemo teškog ili težeg protivnika jer sam svjestan da se sreća treba zaslužiti, a mi je nismo zalužili. S druge strane, imamo vas, polovnjake - kvazivelikana sa Temua, koji godinama sklapa ekipu od kojekakvih federalnih igrača, a onda se tobože osjeća zakinutim jer nije izvukao najlakšeg protivnika u Evropi one godine kad uopšte izađe u Evropu.
Jok eto ne kmečite, izgleda da živimo u nekim odvojenim univerzumima. Vi ste definicija kmečanja.
Te babske priče da sreću treba zaslužiti okači mačku o rep. Imaju kuglice, one se izvlače i ne znaju ko je šta zaslužio.
Razumijem da za vas predstavljaju bapske priče, jer ste navikli na guzovaču do te mjere da je postala svojevrsna antropološka degeneracija prosječnog vašeg navijača. Daj pa daj pa daj, daj javne pare, daj stadion, daj tribinu, daj teren, daj džabnog Al Jabera, daj džabne Dinamove juniore, daj najlakši žrijeb, samo daj pa daj pa daj.
Jedno je sigurno, Koper ce biti plavo bijeli.
Bas jbt. Jesu bolji od ostalih, ali bara bara sa Zeljom. Hajde eto nek bude 55-45 za njih, jer je revans tamo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
2018/2019 i 2019/20Antesportas9AP je napisao/la: ↑17 jun 2025, 15:28Dudelange za razliku od BiH samoprozvanih velikana ima u zadnjih 30 godina dvije grupne faze Uefa natjecanjakillafrommanilla je napisao/la: ↑17 jun 2025, 15:25Malo slabiji od Dudelangea. Doduse, tad u Gabeli nije bilo tehnologije, a ni prevoza do Mostara, oprosteno ti je sto ne znasLavoviGabela je napisao/la: ↑17 jun 2025, 15:17
Dobar je Virtus, ali nisu to giganti kao Hamrun i Inter d'escaldes![]()
![]()
![]()
Uskoro ih mozda Zrinja stigne![]()
u zadnjih 30 godina jel

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
-
- Kontakt:
Zrinjski 100-0
Borac 99-1
Željezničar 35- 65
To je objektivno.
Mogu svi proći.
Samo jbga imaš kompletnu nivu ekipu otpustio si 10 igrača dovest ćeš 10, treba sačekati finalnu sliku ekipe pa vidjeti i uporediti. Na prvu Koper favorit imaju trenutno bolju ekipu individualno sto ne mora ništa znaciti.
Borac 99-1
Željezničar 35- 65
To je objektivno.
Mogu svi proći.
Samo jbga imaš kompletnu nivu ekipu otpustio si 10 igrača dovest ćeš 10, treba sačekati finalnu sliku ekipe pa vidjeti i uporediti. Na prvu Koper favorit imaju trenutno bolju ekipu individualno sto ne mora ništa znaciti.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Zeljo ima više šanse protiv kopera nego protiv luksemburzana
Čak mislim da će ih proći lakše od očekivanoga
Borac i zrinski bez problema
Čak mislim da će ih proći lakše od očekivanoga
Borac i zrinski bez problema
Jel moguće da se vi javljate nakon prošlogodišnjeg brukanjakillafrommanilla je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:442018/2019 i 2019/20Antesportas9AP je napisao/la: ↑17 jun 2025, 15:28Dudelange za razliku od BiH samoprozvanih velikana ima u zadnjih 30 godina dvije grupne faze Uefa natjecanjakillafrommanilla je napisao/la: ↑17 jun 2025, 15:25
Malo slabiji od Dudelangea. Doduse, tad u Gabeli nije bilo tehnologije, a ni prevoza do Mostara, oprosteno ti je sto ne znas![]()
![]()
u zadnjih 30 godina jel![]()
![]()
Jel moguce da si izguglo i napiso zadnjih 30. pa nikako vas te godine ne idu
![]()
Forza njaZri
Moguće je. Onaj ko uspije prokljuviti pijaĆarski mozak postaje laureat za Nobela.chiefsosa je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:49Jel moguće da se vi javljate nakon prošlogodišnjeg brukanjakillafrommanilla je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:442018/2019 i 2019/20Antesportas9AP je napisao/la: ↑17 jun 2025, 15:28
Dudelange za razliku od BiH samoprozvanih velikana ima u zadnjih 30 godina dvije grupne faze Uefa natjecanja![]()
![]()
![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Ko god misli da ce Željezničar lako protiv Kopra taj je lud.
Nisu baubau, ali imaju neku konstantu i znaju ko sta radi u ekipi. Igraju napadacki fudbal, ali isto tako i puno primaju golova. Trener im takodje dobar.
Jedini plus sto nemaju navijače, mislim neke svoje Ultrase, pa ce vjerovatno u uzvratu kone imati vise navijača nego Koper
Nisu baubau, ali imaju neku konstantu i znaju ko sta radi u ekipi. Igraju napadacki fudbal, ali isto tako i puno primaju golova. Trener im takodje dobar.
Jedini plus sto nemaju navijače, mislim neke svoje Ultrase, pa ce vjerovatno u uzvratu kone imati vise navijača nego Koper

Ma Koper je favorit... Na tribinama je Željo bolji al na terenu Koper...Lavcina je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:54Ko god misli da ce Željezničar lako protiv Kopra taj je lud.
Jedini plus sto nemaju navijače, mislim neke svoje Ultrase, pa ce vjerovatno u uzvratu kone imati vise navijača nego Koper![]()
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ovaj stadion ima kapacitet 5.000 , sad ne znam hoće li igrati na zamjenskom ili na ovom Bonifike.
Ma šanse su 50-50 , 1 utakmica kući ; koliko s 1 strane nije okej , s 2 strane ti može napraviti prednost za revanš
Ma šanse su 50-50 , 1 utakmica kući ; koliko s 1 strane nije okej , s 2 strane ti može napraviti prednost za revanš

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
-
- Kontakt:
Nazalost nije skontaoRigoletto je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:52Moguće je. Onaj ko uspije prokljuviti pijaĆarski mozak postaje laureat za Nobela.chiefsosa je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:49Jel moguće da se vi javljate nakon prošlogodišnjeg brukanjakillafrommanilla je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:44
2018/2019 i 2019/20
![]()
![]()

Dobar žrijeb za sve ekipe do sada. Vidjet ćemo još sutra Sarajevo i nek nam je svima sretno, da doguramo svi što je dalje moguće.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
rishovski je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:05Ma Koper je favorit... Na tribinama je Željo bolji al na terenu Koper...Lavcina je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:54Ko god misli da ce Željezničar lako protiv Kopra taj je lud.
Jedini plus sto nemaju navijače, mislim neke svoje Ultrase, pa ce vjerovatno u uzvratu kone imati vise navijača nego Koper![]()
E cuj na tribinama je Zeljo bolji?

Od koga to nisu bolji? Od svake ekipe u Slo i BiH su bolji
E cuj na tribinama je zeljo bolji

Teren 50-50 sanse, vicemo
Ja sam samo napisao da će Željo imati bolju podršku na tribinama ali to ne znači ništa,kao što se pokazalo i sa reprezentacijom. Svako ima svoje mišljenje kad je u pitanju teren,mislim da je Koper favorit... 60:40...GrbavicaHram1921 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:24rishovski je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:05Ma Koper je favorit... Na tribinama je Željo bolji al na terenu Koper...Lavcina je napisao/la: ↑17 jun 2025, 16:54Ko god misli da ce Željezničar lako protiv Kopra taj je lud.
E cuj na tribinama je Zeljo bolji?![]()
![]()
Od koga to nisu bolji? Od svake ekipe u Slo i BiH su bolji
E cuj na tribinama je zeljo boljiKoper
Teren 50-50 sanse, vicemo
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- TheNoblesMo
- Kontakt:
Izbacili smo mi Olimpiju i Bravo, mozete i vi Koper. Jest najgori zdrijeb od ona 4 moguca, ali opet se moze s njima igrati.
Ljeto u Europi uz JEDINI klub i JEDINU reprezentaciju
-
- Kontakt:
Izbacio je i Borac bez Gigovica i Petrovica Olimpiju ,inace slovenska liga zadnjih godina je u slobodnom padu i ne znam zasto se od nje pravi nekakav bauk.TheNoblesMo je napisao/la: ↑17 jun 2025, 17:35Izbacili smo mi Olimpiju i Bravo, mozete i vi Koper. Jest najgori zdrijeb od ona 4 moguca, ali opet se moze s njima igrati.
Zeljeznicar ima sanse i to dobre .
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, ANamelessGhoul, Balorda, Hrammm1921, HZbec, JayCatwright, NebeskaSila96, Sarun, Vaya i 108 gostiju.