KK Bosna Visit Sarajevo
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Grbavica i Ramiz Salcin ne ispunjavaju uslove koliko ja znam
Ma Arena Hills 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Koji je kapacitet dvorane na Grbavici ? Ako je oko 3 000,bolje je igrat tu nego u Zetri zbog akustike.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ma igrat ce **** ABA 1 99%. Njima je ovo smjesna cifra za platiti, od one strasne ere CSKA ne pamtim kad se neko ovako razbacivao sa parama. Njima jedini zahtjev je bio da igraju domace utakmice u “izraelu” sad po trenutnom stanju to nikako nije moguce, tako da oni fakticki i nemaju realne prepreke.Ghuraba je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:35Zvezda i Partizan ce biti nosioci grupa, tako da ce 100% igrati s jednom ekipom. Pretpostavljam da ce Dubai i Buducnost biti drugi nosioci, a Cedevita i Kluz treci (ako cionisti ne uskoce). Realne su sanse da Igokea, Spartak, FMP i SC igraju fibinu CL, tako da ce te 4 ekipe uz Zadar i Megu biti 4., 5. i 6. nosioci. Mozda ce i Austrijanci okupiti jak roster. U svakom slucaju, to je u startu 6-7 kvalitetnih protivnika.akisarajevo92 je napisao/la: ↑17 jun 2025, 18:26svi najavljuju meceve protiv Zvezde, Partizana, Buducnosti a uopste nije sogurno da cemo igrati protiv njih, upast cemo u grupu gdje ce Cedevita biti najatraktvniji protivnik![]()
Evo Magoda kaze da su dogovorili sa Zetrom. Bas me zanima planiraju li gore igrati cijelu sezonu.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Svaka cast lumani ja nisam vjerovao, i @irfo je jedini pored tebe govorio da je suplja
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Sljedeće sezone u ABA ligi 4 EL tima, 2 EC tima i 3-4 FIBA CL tima, fino da će svi ti timovi doći igrati u Sarajevu nadam se nekom plasmanu koji će biti oko sredine pa za sezonu 26/27 tek krenuti praviti playoff tim
realno, pocni sa imenima koja se spominju

- Shategabri
- Kontakt:
Pa ko zna koliko li je izvukao para
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- akisarajevo92
- Kontakt:
u politici je to nesto kao formalni dogovor, nije pravni, ali moze nakon nekog vremena rezultirati i pravnim ugovorom sto se desi u vecini slucajeva
Don't believe the hype.
- Shategabri
- Kontakt:
Mogla bi Bosna profitirati kojeg viška igrača iz Dubaia na kakvu posudbu.
Koševo Zapad
Mogu li se do utakmica ABA lige nabaviti bar nove teleskopske tribine u Zetri? Da to lici na nesto, a ne drvene tribine, to je davno prevazidjeno..
- Shategabri
- Kontakt:
Zapravo i nije, ispalo je odlično.
Tužno što se mora zaprijetiti istupanjem da se obezbjede sredstva.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Vidjećemo, dolaze velika imena, treba nešto i uložiti, pa će se vratiti.
Koševo Zapad
Svako ko daje pare (na primjer KS) treba zahtijevati od Bosne da ispune određene uslove. Hajde evo prve godine i nekako, ali za sljedeću godinu im odmah treba napraviti kategorizaciju da nije isto ako budu državni prvaci ili ne, ako budu top 8 ili je i sl. I to bih ja napravio drastičnu razliku.
Ako sljedeće godine ne budu prvaci, ne vidim što bi se davalo 1.2 miliona KM. Zašto bilo ko onda ne bi tražio iste pare? Recimo staviti da naredne godine početna cifra bude 500.000KM. Opstanak u ABA da je 1 milion KM. Top 8 ili titula prvaka da je 2 miliona KM.
Ako sljedeće godine ne budu prvaci, ne vidim što bi se davalo 1.2 miliona KM. Zašto bilo ko onda ne bi tražio iste pare? Recimo staviti da naredne godine početna cifra bude 500.000KM. Opstanak u ABA da je 1 milion KM. Top 8 ili titula prvaka da je 2 miliona KM.
@lumani zapali temu i reci nam da Prepelič dolazi 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
ma kakve prijetnje, po meni je ovo vise dogovor haj vi zaprijetite odustajanjem, pa cemo mi da vas "spasimo"...pa prije su igracima nudili ugovore koje ne mogu ispostovati al im govorili tuzi nas pa ces dobiti, na pregovorima...sve je ovo dogovoreno ja vjerujem, jer ne mogu da vjerujem da je neko toliko glup da zbog "odustajanja" da vise para, ako nije dogovorenoShategabri je napisao/la: ↑17 jun 2025, 19:19Zapravo i nije, ispalo je odlično.
Tužno što se mora zaprijetiti istupanjem da se obezbjede sredstva.

Jbt , beze trzas narod koji je napunio dvoranu

Zašto svi ignorišu činjenicu da je KK Bosna ugašen klub?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.