FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Uz 3 ciljana pojačanja prolaz je realan nisu ovi neki bauk
-
- Kontakt:
Jovo Lukic prije par dana potpisao za njih . Ovo sto sam vidjeo po rosteru uglavnom domaci igraci ,imaju stopera argentinca,dva afrikanca naprijed i slovak a ostalo rumuni . Zavrsili su na poziciji 4 u prvenstvu,dobar stadion imaju.
-
- Kontakt:
Prije da su level Trnave,moze se igrati definitivno ali moramo se pojacati.Lucas je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:35Ovi su otprilike nivo Aktobea, možda za nijansu jači. Drago mi je, što u revanšu igramo na onako lijepom stadionu, svemirski brod.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:30Nit su najjaci nit najslabiji,taman sredina.Obzirom da nismo nosioci ja sam veoma zadovoljan kako smo prosli.Mozda zal sto nije revans na Kosevu ali mi svakako dokazano bolje igramo revanse na strani
Dobro se pojacati i zapeti.
Bit ce i fino gostovanje aBd,prvo napuniti Kosevo do zadnjeg mjesta i dobar rezultat izvuci
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ovaj uopšte ne navija za Sarajevo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:34100 puta ponovljena laž neće postati istina.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:33Nelos zrijeb uz partije kao protiv Aktobea mozda se moze proci,
uz ove trenutne igrace jedino mozemo izgubit 3-0 x2 naravno,zato debeli taldzijo odrijesi kesu i mani se pisanih menadzerskih igraca idiotcino,ovi ljudi su bili treci haman drugi u Rumuniji a ti si za glavnog stopera doveo otpatka iz njihove druge lige,mozemo proci uz 3/4 dobra nova igraca
Grigor je igrao prvu Rumunsku, a ne drugu. Prestani izmišljati u cilju da omalovažavaš svopstveni klub.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kad zagrmi pred 25 milja.

igrao za njih, potpisao za Clujbordobijeli je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:41Jovo Lukic prije par dana potpisao za njih . Ovo sto sam vidjeo po rosteru uglavnom domaci igraci ,imaju stopera argentinca,dva afrikanca naprijed i slovak a ostalo rumuni . Zavrsili su na poziciji 4 u prvenstvu,dobar stadion imaju.
Pyro is not a crime !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja, i?strahmeipomisliti je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:35Gdje igra taj klub u predstojecoj sezoni?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:34100 puta ponovljena laž neće postati istina.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:33Nelos zrijeb uz partije kao protiv Aktobea mozda se moze proci,
uz ove trenutne igrace jedino mozemo izgubit 3-0 x2 naravno,zato debeli taldzijo odrijesi kesu i mani se pisanih menadzerskih igraca idiotcino,ovi ljudi su bili treci haman drugi u Rumuniji a ti si za glavnog stopera doveo otpatka iz njihove druge lige,mozemo proci uz 3/4 dobra nova igraca
Grigor je igrao prvu Rumunsku, a ne drugu. Prestani izmišljati u cilju da omalovažavaš svopstveni klub.
On je igrao prvu ligu, šta je bitno gdje će igrati njegov bivši klub iduću sezonu?
On je svoje minute skupljao u PRVOJ RUMUNSKOJ ligi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
3. na BilinoEastMadness je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:46Od kojeg pretkola ne mozemo na Kosevu ?
Ove ako prodjemo, da li onda uzimamo njihov koeficijent i mozemo li biti nosioci u 3.pretkolu aBd?
-
- Kontakt:
i za sta igrac citavu sezonu i boris se da ne igras na svom stadionu. Kakvi mamlazi od kluba do Mandica
-
- Kontakt:
Ja sam totalno pobrkao mislio sam da igramo s cluj universitetea.THEC je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:44igrao za njih, potpisao za Clujbordobijeli je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:41Jovo Lukic prije par dana potpisao za njih . Ovo sto sam vidjeo po rosteru uglavnom domaci igraci ,imaju stopera argentinca,dva afrikanca naprijed i slovak a ostalo rumuni . Zavrsili su na poziciji 4 u prvenstvu,dobar stadion imaju.
Još sutra nek Turda, Zekić i prevodilac (ako je potreban) sjednu u klimatiziranu prostoriju sa sveskom debelih korica, olovkom i litrom kafe pa da mu Turda onako insajderski sve slabosti i snage otrača.
Meni samo nije jasno da od zrinjskog i od borca stadionu mogu i grupnu fazu, a kosevo ne moze ni 3-ce pretkolo. Ovdje neko nekog yebe u zdrav mozak.EastMadness je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:50i za sta igrac citavu sezonu i boris se da ne igras na svom stadionu. Kakvi mamlazi od kluba do Mandica
E cuj bijeli brijeg moze grupnu fazu, pa ona tribina se raspada
Za nadat se da ce se pocet radit pred kraj 2025. kao sto je i najavljeno. Iskreno, imam neke nade. Iduca europa na novom KosevuEastMadness je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:50i za sta igrac citavu sezonu i boris se da ne igras na svom stadionu. Kakvi mamlazi od kluba do Mandica
- ErosViverosViv
- Kontakt:
kakvo trece pretkolo, u nasoj kvaziligi nam zatvorili sve tribine, 'oce se srusi.ronaldo99 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:58Meni samo nije jasno da od zrinjskog i od borca stadionu mogu i grupnu fazu, a kosevo ne moze ni 3-ce pretkolo. Ovdje neko nekog yebe u zdrav mozak.EastMadness je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:50i za sta igrac citavu sezonu i boris se da ne igras na svom stadionu. Kakvi mamlazi od kluba do Mandica
E cuj bijeli brijeg moze grupnu fazu, pa ona tribina se raspada
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, Google Adsense [Bot], HordasDolacMalta, johntravolta123, juka55, laznokrilo, Zeko87 i 73 gosta.