I Jasmin Đidić je slobodan, po meni je on bolje ime, ali vidjet ćemo sve...Chevalier je napisao/la: ↑18 jun 2025, 12:58Fkt 60ak? To je top.Bihac1299 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 12:3060-ak ljudi dolazi, a šta druže imaš protiv njega?LavoviGabela je napisao/la: ↑18 jun 2025, 11:03Dooolazi li Sila Nebeska danas?
Svi ste dobro došli osim hardena njemu je pleska ako dodje danas. Čekam
Ja sam isto misljenja da ova Uprava treba nastaviti. Da se svi moguci igraci koji su nosili onu seriju od 15 utakmica bez poraza, trebaju zadrzati i eventualno potraziti 2-3 kvalitetna pojacanja. Mislim da Zeric nije najbolje rjesenje kao trener, ali sta je tu je.
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Kakav Djidic, bezveze trener. Ako necemo nekog mladjeg ko onaj iz Gradine bolje Zera nego ovi sto se godinama vrte.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Bice i prijenos danas iz Capljine.
Jel to fkt 60tak ljudi ide danas u Capljinu ?
Toliki broj nije išao na gostovanje od 2013 i gostovanja u Tuzli
Gdje ce biti prenosNebeskaSila96 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:11Bice i prijenos danas iz Capljine.
DS produkcija/YouTube
Pitaj sestru kakve harden pleske daje, zna ona najboljeLavoviGabela je napisao/la: ↑18 jun 2025, 11:03Svi ste dobro došli osim hardena njemu je pleska ako dodje danas. Čekam

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- LavoviGabela
- Kontakt:
He he kao i uvijek faca na forumu. Skupi damu i dodji pa ću je.ba.t i tebe i zenski rod tiharden je napisao/la: ↑18 jun 2025, 15:32Pitaj sestru kakve harden pleske daje, zna ona najboljeLavoviGabela je napisao/la: ↑18 jun 2025, 11:03Svi ste dobro došli osim hardena njemu je pleska ako dodje danas. Čekam![]()

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
jel se pocela brijati, prosli put sam joj objasnjavao da zaostaje za gradskim curamaLavoviGabela je napisao/la: ↑18 jun 2025, 15:50He he kao i uvijek faca na forumu. Skupi damu i dodji pa ću je.ba.t i tebe i zenski rod ti![]()

Sretno Bišćani, pustite ovog cukicu iz gabule što laje, av av. 
-
- Kontakt:
Mislim, tj cuo sam da ce ih biti 30akNebeskaSila96 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 14:11Bice i prijenos danas iz Capljine.
Skupstina ce biti do petka ili u petak...Svi znamo sta je tema
Bitno da danas sve prođe kako treba
I selam Lavu iz Gabelice
- superFrankie
- Kontakt:
Prilicno jak sastav, ako ne racunamo napad ovakvu ekipu smo gledali nekoliko puta ove sezone. Trebalo bi biti dovoljno za lagano privodjenje ovog dvomeca kraju
-
- Kontakt:
Dobra ekipa , mislim da cemo ovo odraditi rutinski. Mozda samo treba izdrzati prvih 20tak minuta jer ce oni probati stisnuti da dodju do gola. Drago mi je sto ima prenos utakmice
Mislim da ima puno bolji posao trenutno, a nisam nesto siguran oko njega.
- superFrankie
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kakva igra jbt. Nismo dva pasa spojili. Ne daj Boze da primimo gol
-
- Kontakt:
Valjda se dozovu. I sudija je malkice pristran
Ista ko i prva. Ovi ce uskoro pasti.nebeskasila je napisao/la: ↑18 jun 2025, 17:49Kakva igra jbt. Nismo dva pasa spojili. Ne daj Boze da primimo gol
Ocajan mec, obe ekipe nula
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Sreca naša pa je Capljina baš loša ekipa pa ćemo ovo vjerovatno proci. Ali ovo je ovaj živi od igre
Smiješan crveni
Smiješan crveni
Zadnja izmjena: NebeskaSila96, dana/u 18 jun 2025, 18:01, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Ma realno nema ni potrebe da lete nesto puno, imamo 3:1 ali je problem kad bi primili gol. Sudija jede ****, kao sto se i ocekivalo
Crveni karton za ovo, pa ja ne mogu vjerovati
Crveni karton za ovo, pa ja ne mogu vjerovati
Zadnja izmjena: nebeskasila, dana/u 18 jun 2025, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.