FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Treba biti strpljiv sa Jaganjcem. Dečko nije uopšte u takmičarskom ritmu. Trebat će mu vremena da uhvati formu. Uostalom zar ne treba doći glavni napadač?!
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Spic ce doci u pregovorima smo. Ocekujem da ce rijesit u narednih 7 dana.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Pitanje za ove što prate treninge. Kako se čini Radovac? Ima li šanse da se podigne u formi i sa fizičkom spremom brzo. Gledam slike sa treninga, on i Suljo mokri k'o krpe. Ne djeluje baš obećavajuće.
Edit : Kad kontaju početi sa prodajom sezonskih?
Edit : Kad kontaju početi sa prodajom sezonskih?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Meni nisu jasna ova djeca...Bog ti dadne mogucnosti,da se ne patis,da nesto bude od tebe,oni izgube volju za fudbalom u 20godini...
Ja da sam imo mogucnosti sto oni sad imaju,kopacke,odjeca,dobri treninzi,pa igro bi brat bratu Cvajtu ili Tursku ligu...
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Davno sam rekao ako u ovoj proljev ligi ne možeš biti starter sa 17-18 godina trebaš nešto drugo u životu raditi
A sanjaju da igraju za Juventus, Real, Barsu
U jednoj od najgorih liga u Evropi ako nisi tako mlad starter idi uči školu
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- gegenpressing
- Kontakt:
Ovaj Gojak bi mogo bitiBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 22:12Davno sam rekao ako u ovoj proljev ligi ne možeš biti starter sa 17-18 godina trebaš nešto drugo u životu raditi

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Na prste jedne ruke se mogu izbrojati igrači Želje koji su dali hetrik a Zuban je to uradio... Sad dominira u Poljskoj.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ako kao mlad igrac ne mozes pokazati kvalitet u ovoj ligi, to je prije svega pokazatelj da se slabo trenira. Oni misle da treniraju, a fakticki to ne rade. A nasa liga nije neki nivo, ali jeste izazov za mlade igrace.
Ako se ne varam ima ponudu iz turske od kluba sa vrha table?
Ti ces bolje znati
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Daj Bože, niko sretniji od mene da imamo petoricu takvih u prvojirfo je napisao/la: ↑18 jun 2025, 22:21Ovaj Gojak bi mogo bitiBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 22:12Davno sam rekao ako u ovoj proljev ligi ne možeš biti starter sa 17-18 godina trebaš nešto drugo u životu raditi
U jednoj od najgorih liga u Evropi ako nisi tako mlad starter idi uči školu![]()
Ali imamo i najslbije trenere u Evropi koji će prije gurati Krpića sa 35 godina od nekog mladog kao Lauševića
MANIJACI JUG 1987
-
- Kontakt:
Zapravo veze nemas jer je Adzem bas taj tip koji nema problem da gurne igraca od 17 godina da bude starter. Al dzaba pricati nekome ko ocito ne prati Zeljeznicar haman nikako.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 22:59Daj Bože, niko sretniji od mene da imamo petoricu takvih u prvojirfo je napisao/la: ↑18 jun 2025, 22:21Ovaj Gojak bi mogo bitiBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 22:12Davno sam rekao ako u ovoj proljev ligi ne možeš biti starter sa 17-18 godina trebaš nešto drugo u životu raditi
U jednoj od najgorih liga u Evropi ako nisi tako mlad starter idi uči školu![]()
Ali imamo i najslbije trenere u Evropi koji će prije gurati Krpića sa 35 godina od nekog mladog kao Lauševića
Ne lupaj, ukratko.
- grbavicka1921
- Kontakt:
Da skrenem malo s teme halalite, kakva je pozadinska čapri oko Rahimića?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- gegenpressing
- Kontakt:
Doš'o,uzeo lovu,otiš'o....grbavicka1921 je napisao/la: ↑19 jun 2025, 08:08Da skrenem malo s teme halalite, kakva je pozadinska čapri oko Rahimića?
Jedno veiiko ništa
Brohra ribo se...
- grbavicka1921
- Kontakt:
..i meni je tako nekako izgledalo, još samo da se riješiti one ublehe Ćurića iz omladinskog pogona i tjt!gegenpressing je napisao/la: ↑19 jun 2025, 08:14Doš'o,uzeo lovu,otiš'o....grbavicka1921 je napisao/la: ↑19 jun 2025, 08:08Da skrenem malo s teme halalite, kakva je pozadinska čapri oko Rahimića?
Jedno veiiko ništa
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- gegenpressing
- Kontakt:
Ima njih par,zaštićeni su ko polarni medvjedigrbavicka1921 je napisao/la: ↑19 jun 2025, 08:17..i meni je tako nekako izgledalo, još samo da se riješiti one ublehe Ćurića iz omladinskog pogona i tjt!gegenpressing je napisao/la: ↑19 jun 2025, 08:14Doš'o,uzeo lovu,otiš'o....grbavicka1921 je napisao/la: ↑19 jun 2025, 08:08Da skrenem malo s teme halalite, kakva je pozadinska čapri oko Rahimića?
Jedno veiiko ništa
Brohra ribo se...
-
- Kontakt:
Po meni nije za prvih 11... Sam si rekao,pluca nisu kao sto su bila a boga mi juniori ga nadtrcavaju jedino sto on ima mozga pa zna okrenut al ponavljam fizički se cini lose...
Cajo napustio fan shop isto izgledagegenpressing je napisao/la: ↑19 jun 2025, 08:42Ima njih par,zaštićeni su ko polarni medvjedigrbavicka1921 je napisao/la: ↑19 jun 2025, 08:17..i meni je tako nekako izgledalo, još samo da se riješiti one ublehe Ćurića iz omladinskog pogona i tjt!