NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ma ovo je sramota od Hadrovica, da u 30 minuti na 0-0 u najbitnijoj utakmici dobijas crveni.. Nemam riječi za njega.. Svaka cast Husovicu i Zaricu na pasu, ovo ce nas najvjerojatnije iscupati sramote.
Idemoooo...
Idemoooo...
-
- Kontakt:
Benji se zahvaliti kao i Hadri. Bio mi je drag igrac, borio se uvijek, ali ovo je previse. Zadnjih par utakmica nas unistava
- superFrankie
- Kontakt:
Kako su ih fino pustili da se namjeste na centarsut. Al vidi ovih seljacina kako bacaju stvari na Benju
Benjo jos na terenu, e moja struko …
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- NebeskaSila96
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pa i prvu utakmicu samo dvije izmjene. Znaci nece da ubaci nikog sa klupe, glupani. Kakav god da je igrac, svjez je. Plus ubaci tri igraca svako minzt zadrzao si vrijeme jer ti je belaj ako primis gol. Kad mi kazu daj domace trenere i igrace odvalio bi sam sebi pleskuNebeskaSila96 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 19:14Ljudi izvršili dvije izmjene,a igramo od 30tog minuta sa igračem manje
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Preživjeli smo nekako.
Ali ovo je bila patnja,sramota od igre
Ali ovo je bila patnja,sramota od igre
- superFrankie
- Kontakt:
Jedva na kraju, ali dobro je, ostvarili smo cilj. Sto prije poceti sa planovima za narednu sezonu kako pripreme ne bi kasnile
Ovo je sramota jedna velika bila, a tek kakva je sramota ovo selo i njihove tribine…
Sutra poceti pripreme za sljedecu sezonu.
Sutra poceti pripreme za sljedecu sezonu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Cestitam...Moram....Ali je bilo jadno...i cemerno
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Odmah neka se zapute za Kamengrad.Rudar drugu godinu za redom igra finale za ulazak u PL,sigurno da tamo ima neki omladinaca koji su kvalitetni.Nadam se da bilo ko iz uprave razmišlja pa da odu pogledat utakmicu finala u Sanski Most protiv Celika.Nama treba mladi igrača kvalitetni.Bio nam je pred nosom igrac iz Otoke onaj mali Kovacevic,vjerovatno ce potpisat za Radnik iz Bijeljine
Ma pusti snovi druze mojNebeskaSila96 je napisao/la: ↑18 jun 2025, 19:39Odmah neka se zapute za Kamengrad.Rudar drugu godinu za redom igra finale za ulazak u PL,sigurno da tamo ima neki omladinaca koji su kvalitetni.Nadam se da bilo ko iz uprave razmišlja pa da odu pogledat utakmicu finala u Sanski Most protiv Celika.Nama treba mladi igrača kvalitetni.Bio nam je pred nosom igrac iz Otoke onaj mali Kovacevic,vjerovatno ce potpisat za Radnik iz Bijeljine
Čestitke 

Bravo Jedinstvo, od srca cestitke ... 

-
- Kontakt:
@iznuda @Vanja8 hvala decki 
-
- Kontakt:
Mislim da ne vec vrijeme da se pocne razmisljati o sljedecoj sezoni. Bojim se da cemo biti kanta za nabijanje ako zakasnimo sa pripremama i sklapanjem ekipe.
Kostur ekipe se mora obavezno zadrzati
Ne smijemo raspustiti sve igrace pa dovesti 25 novih.
Previse jakih klubova sad ima u ovoj ligi, ili kako Hamdo kaze "lizi".
Čelik, Sloboda, Buducnost, Igman, Gosk, Travnik, Tosk, Posusje(Stupcanica)...
Nece vise biti laganih utakmica. Vise se nece znati prije pocetka sezone ko je kandidat za ispadanje. I nema opustanja. Tako da nadam se da cemo na vrijeme startati sa svim. Meni Zeric ne ulijeva povjerenje ali eto nadam se da ce sve biti dobro.
Kostur ekipe se mora obavezno zadrzati
Ne smijemo raspustiti sve igrace pa dovesti 25 novih.
Previse jakih klubova sad ima u ovoj ligi, ili kako Hamdo kaze "lizi".
Čelik, Sloboda, Buducnost, Igman, Gosk, Travnik, Tosk, Posusje(Stupcanica)...
Nece vise biti laganih utakmica. Vise se nece znati prije pocetka sezone ko je kandidat za ispadanje. I nema opustanja. Tako da nadam se da cemo na vrijeme startati sa svim. Meni Zeric ne ulijeva povjerenje ali eto nadam se da ce sve biti dobro.
Nema smisla mjenjati ekipu jer realno i novih 20 što dovedeš bit će u 5 deka.
Treba selektivno naći još 4-5 pojačanja i uigrati ekipu.
Ali žalosno je što mi to forumaši vidimo, ali struka izgleda ne...
Treba selektivno naći još 4-5 pojačanja i uigrati ekipu.
Ali žalosno je što mi to forumaši vidimo, ali struka izgleda ne...
Kad je ta Skupstina?
-
- Kontakt:
Vjerovatno sutra a vjerovatno je i da vec postoji vecina.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
pa sta je onda odluceno, ako se sve znaBosnianRahatluk je napisao/la: ↑19 jun 2025, 18:26Vjerovatno sutra a vjerovatno je i da vec postoji vecina.
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.