Amar Dedić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- Beduin
- Kontakt:
Re: Amar Dedić
Odlicno za njega, samo ako bude redovno igrao. Benfica voli brze i tehnicki potkovane igrace, ne samo u vrhu napada.
Na TM sam provjerio i on bi bio medju TOP30 najskupljiv kupovina, dakle ocekivanja su sigurno visoka jer vole prodavati igrace.
Na TM sam provjerio i on bi bio medju TOP30 najskupljiv kupovina, dakle ocekivanja su sigurno visoka jer vole prodavati igrace.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Klub slicnog i kvaliteta i mentaliteta kao Marsej u kojem je flopao. Al likovi pisu odlican izbor. I jos ga vec guraju u bolje. Bosnje.

I ja nisam nešto oduševljen Benficom pored Wolfsburga,iz razloga što igrači koji nisu Južnoamerikanci iz nekog razloga stangiraju i teško se dalje probijaju.
Julian Weigl,Waldschmidt,Yaremchuk,Cristante,brojni Srbi itd.danas Akturkoglu i Kokcu.Svi došli da naprave korak više i zaglavili nažalost.Sve je podređeno Portugalcima i Brazilcima.
Julian Weigl,Waldschmidt,Yaremchuk,Cristante,brojni Srbi itd.danas Akturkoglu i Kokcu.Svi došli da naprave korak više i zaglavili nažalost.Sve je podređeno Portugalcima i Brazilcima.
Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 18 jun 2025, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
Joj kakvih sve pacijenata na ovom forumu. Da je Real Madrid rekli bi ne valja, klupiran ce bit. Da ode u Como, rekli bi korak nazad u karijeri. Benfika bukvalno ekipa koja ima najbolje temelje za razvoj mladog igraca i transfer i nadju se neki bunit oko toga. Koji vam je ljudi? Otiso je u klub koji igra Evropu i klub gdje najlakse mozes igrat i napredovat… kakvi strucnjaci covjece, bukvalno je najbolju opciju odabro
- RollingPaper
- Kontakt:
Benfica, ogroman klub, odličan izbor za Amara. Baš sam se pozitivno iznenadio. Definitivno najbolji izbor u ovom trenutku.
Izbor kluba je uzasan, nadam se da nema kakvih bradonja u benfici.
Potrebna mu je izolacija, i najbitnije promjena broja na telefonu, kako mu fokus od fudbala ne bi odvracao onaj sa peruskom na glavi hebibovic
Potrebna mu je izolacija, i najbitnije promjena broja na telefonu, kako mu fokus od fudbala ne bi odvracao onaj sa peruskom na glavi hebibovic
Nadam se samo da ga u Benfici vide kao desnog beka, a ne kao zamjenu za lijevog ako im Carreras ode.
Portugalija je zadnjih godina izbacila dobrih bekova koji su poslije zaigrali u ligama petice.
Od brazilaca Sandra i Danila, do ovog spanca Carrerasa, nadam se da ce i Amar biti jos jedan u tom nizu.
Portugalija je zadnjih godina izbacila dobrih bekova koji su poslije zaigrali u ligama petice.
Od brazilaca Sandra i Danila, do ovog spanca Carrerasa, nadam se da ce i Amar biti jos jedan u tom nizu.
Doveli su ga da igra, pa je sad na njemu da se pokaže. Konkurencija na desnom beku i nije prespektakularna. Baha neće biti još neko vrijeme, haman da Amar ima finu priliku da se učvrstim, a i kad se vrati, gadna je to povreda bila. Plus, bolji je Amar igrač od Baha, može sigurno iznijeti to bolje. Araujo je nevažan, neće igrati tu kad već imaju desnog beka. U krajnjoj liniji, ni ove koji su vrtili desno, tipa Dahla, nisu jači igrači od Amara.
Nije ovo loše uopšte, Benfica može biti itekako odskočna daska. I niko od ovih s kojim ga se poredi pa kao nisu se iščupali iz Benfice nije relevantan i uporediv. Uostalom, niko ko je u Benficu došao s 22-23 nije nakon toga završio u St. Gallenu. Nek igra u Benfici, ok nivo. Nek nakon Benfice ode u kakvog bundesligaša prosječnog, a lakše mu je to iz Benfice nego ove situacije sad, isto ok. Mada, ako bude igrao, bez problema to može na veći nivo, ja baš vjerujem da hoće.
Nije ovo loše uopšte, Benfica može biti itekako odskočna daska. I niko od ovih s kojim ga se poredi pa kao nisu se iščupali iz Benfice nije relevantan i uporediv. Uostalom, niko ko je u Benficu došao s 22-23 nije nakon toga završio u St. Gallenu. Nek igra u Benfici, ok nivo. Nek nakon Benfice ode u kakvog bundesligaša prosječnog, a lakše mu je to iz Benfice nego ove situacije sad, isto ok. Mada, ako bude igrao, bez problema to može na veći nivo, ja baš vjerujem da hoće.
-
- Kontakt:
Pozitivno sam se iznenadio, ovo bi bilo top.
Taman da do kraja karijere igra u Benfici, kud ces bolje. Svake godine Evropa, najveci klub u drzavi. Sasvim dovoljno. Naosvajat ce se trofeja, to je sigurno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MoodyReboot
- Kontakt:
Jako puno Skandinavaca ima u Benfici. Tose nisam nado. 

Mozes ti a i ostali, da ih ne oznacavam, napisati koji klub je bio idealan za njega. Zanima me bas kako razmisljate jer mi je nevjerovatno da transfer u Beniku oznacavate kao katastrofu i los. To je isto da kazes da je Ajax, PSV, Dortmund los klub za mladog igraca.
On bira glupe klubove jer ce mu se tu biti tesko priviknuti, otisao u Francusku a ne zna rijec jezika i onda samo gledas sebe i svoje nit se s kim družiš iz ekipe nit ih razumijes 90% vremena i onda nece ni lopta da slusa. Isti če slucaj bit u Portugalu kad mu tamo neki brazilac za kojeg niko cuo nije uzme mjesto na klupi a on preseli na tribine
Sretno Amare 

-
- Kontakt:
Odavno vecu glupost nisam procitao...jel Dzeko znao italijanski kad je otisao iz Citya u Romu?nerkolfc je napisao/la: ↑19 jun 2025, 08:40On bira glupe klubove jer ce mu se tu biti tesko priviknuti, otisao u Francusku a ne zna rijec jezika i onda samo gledas sebe i svoje nit se s kim družiš iz ekipe nit ih razumijes 90% vremena i onda nece ni lopta da slusa. Isti če slucaj bit u Portugalu kad mu tamo neki brazilac za kojeg niko cuo nije uzme mjesto na klupi a on preseli na tribine
Ili turski kad je presao u Fener?
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
A otkad to igrači idu tamo gdje znaju jezik ? Tevez 10 godina u Engleskoj pa ni dan danas ne zna 3 rijeci engleskog a bio jedan od boljih napadaca.
Kakvo razmišljanje sunce ti poljubim.
Kakvo razmišljanje sunce ti poljubim.
Za marsej nisam imao nikako dobar osjecaj. Za benfiku je suprotno, mislim da ce se odlicno tamo snaci
naprijed rejal
Ma pusti ove ljude, gdje god da ode nasli bi nesto, kaze uzet ce mu mjesto u ekipi Brazilac. Pa svako mu moze uzet mjesto ako nije dobar

To su vrhunski igraci a ne projek. Prosjecnim igracima treba se puno poklopiti da uspiju
O cemu se prica jbt, pa danas skoro svaki igrac zna makar engleski. Ima slucajeva sa Argentincima npr, nece ni da se potrude da nauce engleski. Nije 15-ti vijek pa da se ne uce jezici. U najgorem slucaju ce Amar nauciti drugi jezik i to je to.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Beduin, bhfanatic14, Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.