FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PeppermintSA
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ni Renan ni Butić nisu neki kvalitet. Trebamo prestati raspravljati o polovnjacima kao da to nisu. To naravno ne znaci da polovnjaci ne mogu ti dati ruke. Mogu. Renan je davao ruke neko vrijeme. Ali ako želiš da napraviš iskorak, naročito u Evropi, trebaju ti bolji igrači.
Ahmetović je za Renana i Butića Van Basten lično. Kad ih obojicu sastaviš, ne mogu Ahmi kopačke čistiti. No taj isti Ahmo je bio prosječni igrač ruske lige, i to klubova iz donjeg doma. Moramo nekad objektivno stvari sagledati.
Ahmetović je za Renana i Butića Van Basten lično. Kad ih obojicu sastaviš, ne mogu Ahmi kopačke čistiti. No taj isti Ahmo je bio prosječni igrač ruske lige, i to klubova iz donjeg doma. Moramo nekad objektivno stvari sagledati.
Goli qurac obojica. Napadaci polovnjaci žlj klase.
Renan sitan,nejak,neskocan. Bez snage,energije i stamine.
Butic debel i spor. Njemu je najpametnije da se vrati u Rvacku i na farmi hrani svinje,jer se od fudbala nece hljeba najesti.
Ako mislis napadati titule,da ne pricamo uopste o Evropi ,trebaju ti napadaci za klasu bolji.
-
- Kontakt:
Sve ih dovestjurisicduska je napisao/la: ↑19 jun 2025, 14:33Ima dosta igrača
Evo recimo na prvu
Nemanja Stojić - stoper
Igor Zlatanovic - spic strašan
Simon Sluga - golman ali njemu je svakako istekao ugovor tako da je slobodan sam od sebe
Tyrese Asante - stoper 18 godina vrh
Jorris V Oveerem - centralni vezni 31 godina ali i on je svakako slobodan
Iuri Madeiros - desno krilo nekad vrhunski ali i on ima slobodne papire
Abdoulaye Seck - stoper kakav nama treba
Wesley Patati - desno krilo prestrašan igrač
Pedrao - stoper
Lucas Ventura - defanzivni vezni vrhunski
Ricardinho jest da igra tamo na pozajmici ali to je spic o kojem maštamo
Ma ima igrača milion tamo dobrih.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Za platu koju možemo ponuditi to je otprilike taj nivo i klasa igrača. Poređenja radi, Dinamo godišnje Petkovića plaća oko 1.8 miliona eura, Hajduk Livaju 1.3 miliona, Ndiaye u Zvezdu stigao za 4 miliona uz platu koja nije ispod milion eura. Napadači su najskuplja roba u svijetu fudbala. Morate nekad biti objektivini i sagledati te stvari, pa malo i smanjiti očekivanja.PeppermintSA je napisao/la: ↑19 jun 2025, 14:53Ni Renan ni Butić nisu neki kvalitet. Trebamo prestati raspravljati o polovnjacima kao da to nisu. To naravno ne znaci da polovnjaci ne mogu ti dati ruke. Mogu. Renan je davao ruke neko vrijeme. Ali ako želiš da napraviš iskorak, naročito u Evropi, trebaju ti bolji igrači.
Turkeš, Renan, Mlinarić, Butić - Saberi primanja bilo koje trojice, četvrtog i Ristića ostavi kao backup i eto ti Ndiaye
-
- Kontakt:
Ili mu Kazlagic da 2 zuta u prvom zato sto je trco
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Taj pettkovic je bukvalno opljackao dinamo i ukrao svoju egzistenciju kao fudbaler od kluba.Herson je napisao/la: ↑19 jun 2025, 15:17Za platu koju možemo ponuditi to je otprilike taj nivo i klasa igrača. Poređenja radi, Dinamo godišnje Petkovića plaća oko 1.8 miliona eura, Hajduk Livaju 1.3 miliona, Ndiaye u Zvezdu stigao za 4 miliona uz platu koja nije ispod milion eura. Napadači su najskuplja roba u svijetu fudbala. Morate nekad biti objektivini i sagledati te stvari, pa malo i smanjiti očekivanja.PeppermintSA je napisao/la: ↑19 jun 2025, 14:53Ni Renan ni Butić nisu neki kvalitet. Trebamo prestati raspravljati o polovnjacima kao da to nisu. To naravno ne znaci da polovnjaci ne mogu ti dati ruke. Mogu. Renan je davao ruke neko vrijeme. Ali ako želiš da napraviš iskorak, naročito u Evropi, trebaju ti bolji igrači.
Lik mislim da nema nijednu sezonu u kojoj je zabio vise od 10 golova igrajuci za ubjedljivo najjaci klub u zemlji. Teski balvan i sljivotres. U prosloj sezoni zabio 4 gola.
Kod nas bi ga za muda objesili za te pare
Nisam rekao da je Renan neka klasa od igrača, samo je za ovog "Zadru" Batistuta lično.
Te priče kako se Renan zasitio BiH su za malu djecu.
Uvaljen ti je "pokvaren" polovnjak čije igranje ili neigranje treneri u stručnom štabu moraju opravdavati u izjavama ta medije.
Zašto tako nisu za Aldina, Anesa manite me šuplje majke ti.
Te priče kako se Renan zasitio BiH su za malu djecu.
Uvaljen ti je "pokvaren" polovnjak čije igranje ili neigranje treneri u stručnom štabu moraju opravdavati u izjavama ta medije.
Zašto tako nisu za Aldina, Anesa manite me šuplje majke ti.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- PeppermintSA
- Kontakt:
To je glavna poenta.
Svake godine tovarimo li tovarimo polovnjake, šaljemo ih na posudbe, raskidamo ugovore jer se vodimo onom sitnosicardzijskom, bolje vise igrača za male pare, nego manje igrača za vise para. Na kraju potrošimo brdo para ni na šta.
Federacija natkriva Posušju tribinu.
A dolaze na krdzinu poziciju... Zekicu odlazi !!!Sazg je napisao/la: ↑19 jun 2025, 08:40Pogledah maloprije ovog B što nam dolazi. Osim 2-3 klizanja ništa specijalno. Isto kao i Mamas. Nadam se da će uživo biti puno bolji. Do sada su nam dolazili igrači sa napucanim promo videom i skoro pa uvijek bili karine. Nadam se da će ovi u kontru.
Yebo ba rumune, izaći i napasti od prve, ko im yebe mater. Može se to proći hladno. Puno će nam slika biti jasnija posle priprema. Sutra prozivka pa u Novi Pazar pa u Sloveniju koliko sam čuo. Nije još gotovo sa dolascima a niti sa odlascima.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- luckystrike
- Kontakt:

- luckystrike
- Kontakt:
@tabba77 večeras al' ne znam u kol'ko sati ide 

- MokraKifla
- Kontakt:
Rumun?
U 21:00

Da
Renan je klasicni budalasti brazilac, on da je nastavio igrat ko kad je tek dosao on bi ove sezone zabio 15+ golova. Brazilci su ko narkomani cim im nesto malo fali raspadnu se..
RENAM JE IGRACINA E SAD JE PITANJE DALI ZEKIC I MIRVIC MOGU NAC KOMBINACIJU DA GA MOTIVISU.
1,3 m€ plata Petkovicu 2,5 m km godisnje i Dinamo ga iskesira i otjera, mi te pare nismo dali 30 igraca koje smo raskinuli na nasu stetu..
Ove godine dobra stvar sto nijednog igraca nismo raskidali na nasu stetu sto je veoma dobra stvar jer balts serbecic matanovic soldo rogic durakovic mustafic su igraci koji su stetili nas bodzet pofino a 80% njih nisu nikako ni igrali za nas
RENAM JE IGRACINA E SAD JE PITANJE DALI ZEKIC I MIRVIC MOGU NAC KOMBINACIJU DA GA MOTIVISU.
1,3 m€ plata Petkovicu 2,5 m km godisnje i Dinamo ga iskesira i otjera, mi te pare nismo dali 30 igraca koje smo raskinuli na nasu stetu..
Ove godine dobra stvar sto nijednog igraca nismo raskidali na nasu stetu sto je veoma dobra stvar jer balts serbecic matanovic soldo rogic durakovic mustafic su igraci koji su stetili nas bodzet pofino a 80% njih nisu nikako ni igrali za nas
Mislim da uopšte nemaš pojma ko je Renan.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, ErosViverosViv, Evander, gh0stHZ, HyperOS, insimadop, johntravolta123, MaroonWhite1946, mohz1987, MSOZ101, muhamedhulk, Napapijri, Rodman, samoFKS, Seipronto, Serha, skank, Tarapi, UltraSa46 i 159 gostiju.