Dobro se drzi ako budes prespo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hoće li se dovesti igrač koji čini razliku u napadu ili će se opet sve svaliti na Gulija?
Kod nas uvijek prvo dolaze zadnji vezni,stoper,bekovi pa ih pred kraj prelaznog uhvati panika i izvuku nekog sa 3 gola u 5 sezona i kažu evo ga,to je taj.
Kod nas uvijek prvo dolaze zadnji vezni,stoper,bekovi pa ih pred kraj prelaznog uhvati panika i izvuku nekog sa 3 gola u 5 sezona i kažu evo ga,to je taj.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mlinarić?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 jun 2025, 18:10Hoće li se dovesti igrač koji čini razliku u napadu ili će se opet sve svaliti na Gulija?
Najbolji strijelac lige, realno ne treba se to podcijeniti uopšte.
A i Turkeš je u jako dobroj formi.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Mlinarić je gol igrač kao i Oliviera,ako mu nema ko servirati lopte nema ni golova.
Tako smo Oliveru sjebali sa nekakvim formacijama bez desetke.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Je li to u 21h
Dadumladumlada
Daraduradumlada
Dadumladumlada
Made in Romania
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
-
- Kontakt:
Molim te gis zar nisi skonto trolove do sada?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑19 jun 2025, 18:13Mlinarić?SamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 jun 2025, 18:10Hoće li se dovesti igrač koji čini razliku u napadu ili će se opet sve svaliti na Gulija?
Najbolji strijelac lige, realno ne treba se to podcijeniti uopšte.
A i Turkeš je u jako dobroj formi.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Ma odakle vam to da je Mlinaric Ko Oliveira.
Ništa slično nemaju.
Mlinaric zna sačuvat loptu , proslijedit, može odigrat na stranu, dobar presinga, ima sut iz vana. Isti tip Ko Hamza.
Šta li vi gledate nije mi jasno.
Ništa slično nemaju.
Mlinaric zna sačuvat loptu , proslijedit, može odigrat na stranu, dobar presinga, ima sut iz vana. Isti tip Ko Hamza.
Šta li vi gledate nije mi jasno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Kako moze biti gol igrac lik koji je odigrao citavu karijeru haman na poziciji desteke, covjek samo ovu sezonu u Velezu bio spic.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 jun 2025, 18:16Mlinarić je gol igrač kao i Oliviera,ako mu nema ko servirati lopte nema ni golova.
Preslikan tip igraca kao Catakovic
-
- Kontakt:
Ja sam ga gledao kao napadača,a i krilo desno je znao u Veležu igrati.Nikad ga nisam vidio na deset.
Dogovereno je. Idu dvojica
To što ga ti nisi gledao ne znači da nije igraoSamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 jun 2025, 18:50Ja sam ga gledao kao napadača,a i krilo desno je znao u Veležu igrati.Nikad ga nisam vidio na deset.
-
- Kontakt:
Isti Hamza i to je to.pitara je napisao/la: ↑19 jun 2025, 19:03To što ga ti nisi gledao ne znači da nije igraoSamoDaKazeem je napisao/la: ↑19 jun 2025, 18:50Ja sam ga gledao kao napadača,a i krilo desno je znao u Veležu igrati.Nikad ga nisam vidio na deset.
U 80% isti igrač
Ovo 20% su nijanse
Hamza ima bolji sut ovaj bolju tehniku
Ali tipski identičan igrač
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
B.D.
Sutra navece
Sutra navece

Bas Dost 

Dosta više. N.G. i I.N.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Na kraju balade je Turda brat i ovaj iz Alicante-a za mjesec dok' se prevede papirologija.
Bodul Darko

E čuj Mlinarić desetka isto ko Hamza pa kakva je to Hamza desetka sunce ti žareno.
Renana uništo Penaranda
na kojim ste vi drogama da mi je samo znat.
Butić je parmak samo takav, Slaven Belupo ga besplatno pustio o čemu vi pričate, Zekić insistiro da potpiše iz samo njemu znanog razloga niti ga he ko pitao niti je kome objašnjavao.
Krdžalić, Mehić, Vrban, Mujkić, Tiro momci koji trebaju da nose ekipu a ne neki plačenici i trenerski igrači a po najavama ponovo će pasti u drugi plan.
Renana uništo Penaranda

Butić je parmak samo takav, Slaven Belupo ga besplatno pustio o čemu vi pričate, Zekić insistiro da potpiše iz samo njemu znanog razloga niti ga he ko pitao niti je kome objašnjavao.
Krdžalić, Mehić, Vrban, Mujkić, Tiro momci koji trebaju da nose ekipu a ne neki plačenici i trenerski igrači a po najavama ponovo će pasti u drugi plan.
BUREK PITA, ŽELJI KITA..
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, CentarsutNaClanak921, Hajdeee, hurem, James1987, laznokrilo, Lecler, mma_hz, mosarajvosa83, Pitar6785 i 52 gosta.