Neka te tu, sjedi i čekaj ko dolazi do kraja prelaznog, pa nam javljaj.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zapravo, dovođenje Osmanovića bi itekako imalo smisla. Sad kad je Mahmić otišao treba ti zamjena za Karamarka a dečko ima dosta seniorskog iskustva i vjerovatno nema neke finansijske zahtjeve i ne bi imao problem da bude zamjena. Uz to je i ljevak.StrikeWarzone je napisao/la: ↑20 jun 2025, 11:00Pa taj je ljevak...
Nije krilo da nam treba ljevak.![]()

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Svaka čast upravi kluba što su Stupčanici dozvolili da prijavi Grbavicu.
To je Željo.

To je Željo.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eldin Dzogovic?
22. godine, ne može se nametnuti ni da bude dio rostera Magdeburga... ne znam... odigrao sezonu u petoj ligi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hahaha
I Mahmutovic je reprezentativac Luxemburga i igra u Nizozemskoj za Bredu
On je stoper, nadam se da je on u pitanju ili Gerson vendete mi
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Na zayebavao sam se za Gersona, ali koliko vidim istice mu ugovor sa Dynamo Kyevom.
Bio na posudbi u portugalskom AVS, a prije toga u kineskoj ligi.
30 mu je godina, nije bas da moze birati klub, nije toliko nerealna opcija da se dovede.
Bio na posudbi u portugalskom AVS, a prije toga u kineskoj ligi.
30 mu je godina, nije bas da moze birati klub, nije toliko nerealna opcija da se dovede.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ja bih volio da je ovaj igrac u pitanju, ali nesto ne vjerujem da je on moguce za nas. Realno gledaju, koliko igraca iz BiHPL bi mogli da se nametnu u 2. Bundesligi? Jedva bi ih mogli na prste da nabrojimo. Sa 22 godine jos manje. Dosta sam ubijedjen da npr Beganovic koji je dobar bek za BiHPL ne bi mogao da igra za Magdeburg.
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Sevap je pustiti Husu, doso momak sa kosom, otiso celav
Sve najbolje , al sto dalje od voljenog kluba
Sve najbolje , al sto dalje od voljenog kluba
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Edin Osmanović..
Nezz šta bih rekao.. za rotaciju ok, za prvih 11 rizik..
-
- Kontakt:
avalPacidoroP je napisao/la: ↑20 jun 2025, 13:32Edin Osmanović..
Osmanovic ima crnogorske papire nece se racunati kao stranac. Ne djeluje mi nesto posebno. Za rotacije ok. U poredjenju sa Kettingom (cv) djeluje jako slabo. Necu da sudim dok ga ne vidim na terenu. Fali ovdje jedan kapitalac da povede odbranu. Nesto ne vjerujem da je ovaj skup pa se nadam da ce preusmjerit te pare sto je Ketting trebao dobit u novog kapitalca.
Sukilovic po treninzima ne moze bit ni zamjena.
Valja sve ovo uigrati. Tu smo u minusu golemom iako ima jos 20 dana do prve tekme. Fali jos bar 2 3 igraca za prve postave. Na hajr sto se kaze.
Spic bi trebao naredne sedmice abd ako sve bude kako je planirano i ako ne bude nekakvih zaokreta kao sa ovim Holandjaninom.
Sukilovic po treninzima ne moze bit ni zamjena.
Valja sve ovo uigrati. Tu smo u minusu golemom iako ima jos 20 dana do prve tekme. Fali jos bar 2 3 igraca za prve postave. Na hajr sto se kaze.
Spic bi trebao naredne sedmice abd ako sve bude kako je planirano i ako ne bude nekakvih zaokreta kao sa ovim Holandjaninom.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Šukilović ne treba biti u rosteru, Preočajan igrač. Da nije bio u21 prošle godine, ne bi minute igro. Pod hitno dovesti stopera koji igra desnom nogom i da je bolji od Karamarka duplo. treba ovo uigrati sad. Također nadam se BAjiću, jer ćemo biti u problemima u napadu.
Muftić
Holandez ??? Karamarko Alić
Eric Gojak (u21)
Cvetanoski Šošić Boljević
??? (Bajić)
Muftić
Eric Gojak (u21)
??? (Bajić)
Tesko da ce Erick,Gojak i ostali biti u prvih 11 poreed Lagumdzijebablaz1 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 14:11Šukilović ne treba biti u rosteru, Preočajan igrač. Da nije bio u21 prošle godine, ne bi minute igro. Pod hitno dovesti stopera koji igra desnom nogom i da je bolji od Karamarka duplo. treba ovo uigrati sad. Također nadam se BAjiću, jer ćemo biti u problemima u napadu.
Muftić
Eric Gojak (u21)
??? (Bajić)
Lagumdzija je najbolji igrac u veznom, on je sigurno i kod Adzema starter
Vidjet cemo protiv Posusja, kazu da bi Adzem mogao na stopera staviti i Kelemedija (17)
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Ovaj Osmanovic ima cak jednu kako treba sezonu odigranu u sezoni, ovu proslu, hrabro je dovoditi ovakve igrace, bas hrabro jer devetoplasirana ekipa iz Luxembourga nije kakva sreca.
Imas jednu opciju za stopera, opcije b i c ne postoje, ovaj te izradi i onda u panici dovodes prvog koji kaze hocu.
Glupost, pisem generalno. Mozda ovaj bude najbolji stoper ikada koji je dosao na Grbavicu, al mi se bas i ne cini kao takav. Na sve to visok je 191, nema sanse da je pokretan. Sta bi sa onim daj stopere koji znaju lopte i koji su brzi
Imas jednu opciju za stopera, opcije b i c ne postoje, ovaj te izradi i onda u panici dovodes prvog koji kaze hocu.
Glupost, pisem generalno. Mozda ovaj bude najbolji stoper ikada koji je dosao na Grbavicu, al mi se bas i ne cini kao takav. Na sve to visok je 191, nema sanse da je pokretan. Sta bi sa onim daj stopere koji znaju lopte i koji su brzi

Nema mi bas smisla da u prvih 11 imamo dva stopera ljevakaavalPacidoroP je napisao/la: ↑20 jun 2025, 13:32Edin Osmanović..
-
- Kontakt:
On je igrac iz EU, svakako se ne vodi kao stranac. CG papiri su nebitni.1921boy je napisao/la: ↑20 jun 2025, 13:58Osmanovic ima crnogorske papire nece se racunati kao stranac. Ne djeluje mi nesto posebno. Za rotacije ok. U poredjenju sa Kettingom (cv) djeluje jako slabo. Necu da sudim dok ga ne vidim na terenu. Fali ovdje jedan kapitalac da povede odbranu. Nesto ne vjerujem da je ovaj skup pa se nadam da ce preusmjerit te pare sto je Ketting trebao dobit u novog kapitalca.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Pa. Vidim da je ljevak, do mene. Mada stoji prica o brzim stoperima koji znaju lopte, 191 mi sugerise nesto sasvim deseto.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Ovaj od Jula 2022 do januara 2023 bio bez kluba, i ode u lokomotivu plovdiv gdje je odigrao 9 utakmica do augusta 2023 gdje je dobio raskid.. bugarska liga je 20-25 % bolja od nase..
Bez obzira sto je nekada igrao u ozbiljnijim takmicenjima, covjek zadnje 3.godine vise je na birou nego na terenu.
Fula u najavi jos jedna.
Srecom Odinaka je tu, nadam se da je ovo njegova sezona.
Bez obzira sto je nekada igrao u ozbiljnijim takmicenjima, covjek zadnje 3.godine vise je na birou nego na terenu.
Fula u najavi jos jedna.
Srecom Odinaka je tu, nadam se da je ovo njegova sezona.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 36 gostiju.