FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Imas nekad igrace koji na terenu ne doprinose puno, ali su jako bitni za svlacionicu i koheziju u ekipi. Mustafic je jedan od tih igraca. Ne treba prozivati momka. Pozeliti mu srecu.
Inace, po izjavama Zekica, Renan nece nidje.
Inace, po izjavama Zekica, Renan nece nidje.
Kako sam skonto Zekica, jedan stoper dosao valjda Turda a ocekuje se jos jedan u par dana?
Jos da je otjerat Turkesa i odlazni rok odlican
Dovodni rok dosad 7 od 10 ako dovedemo golmana koji je bar 5x bolji od Roguca (sto nije tezak poso za uradit)i tu ce bit 9/10
Neki mali minus velk broj odlazaka i dolazaka i ova dvoica sto su dosli, ovaj iz entiteta kipra i ovaj rumun, nisu neka inena nemaju neki cv, sto opet nemora znacit da su tambure. Jovic je imo 18x soabi cv pa je za 3 mjesca pokazao vise nego soldo anicic serbecic dribarov balta
Dovodni rok dosad 7 od 10 ako dovedemo golmana koji je bar 5x bolji od Roguca (sto nije tezak poso za uradit)i tu ce bit 9/10
Neki mali minus velk broj odlazaka i dolazaka i ova dvoica sto su dosli, ovaj iz entiteta kipra i ovaj rumun, nisu neka inena nemaju neki cv, sto opet nemora znacit da su tambure. Jovic je imo 18x soabi cv pa je za 3 mjesca pokazao vise nego soldo anicic serbecic dribarov balta
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 20 jun 2025, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
Tanki protivnici za pripremne, moglo se bolje probrat'. Vezni red nepostojeći, Bubanja, Mamas i Sale povrijeđeni, Mustafić, Mehmedović i Julardžija otpisani. Horor.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 20 jun 2025, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Begovica hoce Leicester i Southampton ali nasi insajderi kazu potpisao za Sarajevo 

Sto brukate kub sa tolikim lazima
Sto brukate kub sa tolikim lazima
- OzmoodPinglewood
- Kontakt:
Zasto tanki? Vukovar usao u prvu ligu, varazdin izborio europu, slovacko ceski prvoligas i zorya ukrajinci fina ekipa. Plus novi pazar izborio europu dobra ekipa.
Ne voli begovićevca presjedati kad putuje a iz kanade nema direktnih letova za Sarajevo pa zato neda Asmiru da potpise. Obecali su joj nasi beplatne letove preko istanbula sa nasim sponzorima Turkes airlines ako prihvati ponudu. Rekla je da ce razmisliti do utorka i javiti nam sta je odlucila.
Kad rece Zekic da je danas Begovicu rođendan prvo na šta sam pomislio je da je dobio slobodan dan zbog rođendana 
Djordjevic trenirao danas sa ekipom, Zekic kaze da racuna na Oliveiru i da ce ostat.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zekic Zoran velka gospoda.
Steta sto se nece moci racunat na Djordjevic i Bubanju protiv cigana
Kad pogledas iterview sa Zekicem i onda pogledas kad ona seljacina Adzem to radi, ja bi sam od sebe samo za pricanje i ponasanje dao 5k € mjesecno vecu platu Zoranu.
Steta sto se nece moci racunat na Djordjevic i Bubanju protiv cigana
Kad pogledas iterview sa Zekicem i onda pogledas kad ona seljacina Adzem to radi, ja bi sam od sebe samo za pricanje i ponasanje dao 5k € mjesecno vecu platu Zoranu.
Nema penjerande na ovom spisku sa prozivke
- SilaMoc1946
Imamo li kakvu neprovjerenu informaciju ko bi nam mogao biti golman 

Sarajevo ljubavi moja 1946
Jedna od dobrih stvari je 6 prijateljski utakmica u roku od 22 dana bravo Zorane
-
- Kontakt:
Obzirom kako su se pokazali i Đorđević i Jović koji su došli iz srbijanske lige iz prosječnih timova, ja bih dobro razmislio da se počne malo više i to tržište uzimati u obzir.
I još nešto razmišljam, kad nam pogledaš koliko napadača imamo, i vidiš još i Renana, Turkeša i Mlinarića, realno po meni barem svi su solidni, ali zar nije bolje imati jednog odličnog nego 3 solidna za istu cijenu?
I još nešto razmišljam, kad nam pogledaš koliko napadača imamo, i vidiš još i Renana, Turkeša i Mlinarića, realno po meni barem svi su solidni, ali zar nije bolje imati jednog odličnog nego 3 solidna za istu cijenu?
-
- Kontakt:
Imaš dva najbolja strijelca lige u rosteru.edgarallanpoe04 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 19:46Obzirom kako su se pokazali i Đorđević i Jović koji su došli iz srbijanske lige iz prosječnih timova, ja bih dobro razmislio da se počne malo više i to tržište uzimati u obzir.
Da smo prodali Gulija i Mujkica i Bubanju, kakve god igrače da dovedeš teško ćeš taj kvalitet dovest.
Ako se Mlinarić i Mamais pokažu ko pojačanja te Renan bude u glavu dobar mi smo 2X već jači nego prošle godine.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, benko21, BeYaZ, boki86, bordobijeli, Lecler, mire971, Napapijri, NazorUso, pierce, Proximic, rimljanin90, Sanchez87hz, ShofaII i 117 gostiju.