FIFA Club World Cup 2025
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: FIFA Club World Cup 2025
nisi toliko daleko od istine
prvenstvo je stvarno mlako. moj utisak je da je puno timova došlo samo da pokupi pare. vidjećemo kako će to biti kada se približimo kraju ali nemam dobar osjećaj
Proći će Dortmund bez problema, za Inter ne znam mada je Boca izgledala jača od Rivera pa vjerovatno i oni mogu proći.DamirT je napisao/la: ↑20 jun 2025, 07:45Bas tako. Isto kao kad bi igrali u kosarci NBA protiv evropskih timova. "Nasi" bi se nalozili, a ovi daj samo da odigraju. Bezveze takmicenje. Jedino je dobro vidjeti ekipe iz Juzne Amerike. Imaju neki svoj smek na turniruakisarajevo92 je napisao/la: ↑19 jun 2025, 23:07Vecini "evropljana" Ibiza viri iz ociju dok su ovi sa drugih kontinenata maksimalno nalozeni![]()
![]()
Ne bi me cudilo da Inter i Dortmund ne prodju dalje uopste.
jesu dosli da pokupe pare, al pare se kupe i tako sto pobjedjujes, 2 miliona USD po pobjedi, 3 pobjede u grupi i plasman u osminu garantuje 13.5 miliona USD dodatno na ovaj participation fee koji je kod timova poput Reala, Bayerna, Citya, PSG-a i Intera sigurno veliki oko 30 miliona minimalno

Bravo Enrike.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Bayern@heart
- Kontakt:
Kakva komedija na meču Benfike. Igrač iz Novog Zelanda se svađa sa svojim medicinskim timom koji hoće da ga zamijene zbog potresa mozga.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Trebalo im citavo poluvrijeme da daju 1 gol...
Ovdje ko vise nabije Auckland, proci ce. Nece Bayernu nista moci ni Boca ni Benfica.

Ovdje ko vise nabije Auckland, proci ce. Nece Bayernu nista moci ni Boca ni Benfica.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Puko gldateljstvo misli lako je natrpat 10 komada po ovom zvizdanu
Hoce li se nastavljati utakmica danas ?
-
- Kontakt:
Nemam se sta izvlaciti kad je brat kopirao jedan dio posta. To se odnosilo na najvece klubove ako se ne varam, a ne na igrace. Realnost je da ni Inter Miami ovdje ne zasluzuje biti ali eto.

CR7 je svakako najveci igrac ikada, brojke ne lazu. Osim toga, covjek je u 40-oj prekucao Ligu Nacija i opet je osvojio pored jedne Spanjolske, Francuske, Njemacke. Messi strpa gol mrtvom Portu, vi svrsavate danima.

Mislim vidite valjda stanje na terenima, niste coravi ako se pravite ludi.

Ala ovaj sudac Čelsiju dijeli žute ko na traci...u Engleskoj neki se nebi svirali ni kao obični prekršaji..i općenito Južnoameričke ekipe još uvijek igraju srcem,emocijama,treba tu još puno discipline,samokontrole,taktike,
I ne zna niko hoce li se nastaviti utakmica ,benfike ???
- akisarajevo92
- Kontakt:
Opet iz keca u dvicu puse evropljani.
Koja stoka je ovaj dzekson, stoka na kvadrat!
Koja stoka je ovaj dzekson, stoka na kvadrat!
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Čak i Afrikanci rođeni u Europi lažiraju godine rođenja. Pogledaj samo slike Lukakua u omladinskim kategorijama Anderlehta.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ja kad vidim slike Harisa Džinovića sa početka karijere ne znam šta da mislim

Ili je lažirao ili se zamrznuo/zaledio da u protekle 3 decenije nije ništa ostario

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- akisarajevo92
- Kontakt:

Don't believe the hype.
Lamine je isto bar pet godina stariji. Eno guzio je neku tridesetogodisnjakinju sada.

Juznoamerikanci spustaju na zemlju umisljene evropljane. Brazliska liga je odmah iza Engleza i Spanaca sto se kvalitete tice.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.