FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nase najvece pojacanje bi bilo da zaposlimo AVNOJ-a ko pomocnog trenera i Lakostu ko sportskog direktora. Grupe zagarantovane.
-
- Kontakt:
Jel prijateljska u Pazaru otvorenog tipa?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Imal ko da mi nadje highlights od ovog iz entiteta kipta i ovog rumuna
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Hoce li ove godine prijateljske na MYTV biti ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Jes mi drago vidjet Renan opet kuci, nadam se da je dosao sebi sto se tice psihe, ako jes mogao bi biti ubica u iducoj sezoni.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Nadam se da jeste po ovome sto objavljuje po Instagramu cini se da je i njemu drago sto je tu
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
- Kontakt:
Ja da sam u ratu s njim u rovu predao bih se odmah cetnicima.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Hocemo iskorak u Evropi i da budemo prvaci a dovodimo nekakvog Rumuna iz (ispod) prosjecne rumunske ekipe... Valjda bi igrao za repku do sad ili za jaci klub iz Rumunije da je neki kvalitet. Jos ga klub predstavio ko da smo doveli De Lighta. Ili onaj Mamas, satro reprezentativac Kipra covjek uopste ne igra za njihovu repku. Eto daj Boze da budem u krivu ali do sada su se uvijek igraci ovakvih karijera pokazivali kao.promasaji koji su brzo napustali klub. Jbote led imamo dva investitora i opet se libe dati pare ozbiljnim i dokazanim igracima kojih ima na trzistu i koji bi za dobre pare sigurno dosli igrati.
Jovic, Djordjevic, Bubanja, Mujkic, Gojkovic, Gulisa, Turkesmoreno123 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 17:29Hocemo iskorak u Evropi i da budemo prvaci a dovodimo nekakvog Rumuna iz (ispod) prosjecne rumunske ekipe... Valjda bi igrao za repku do sad ili za jaci klub iz Rumunije da je neki kvalitet. Jos ga klub predstavio ko da smo doveli De Lighta. Ili onaj Mamas, satro reprezentativac Kipra covjek uopste ne igra za njihovu repku. Eto daj Boze da budem u krivu ali do sada su se uvijek igraci ovakvih karijera pokazivali kao.promasaji koji su brzo napustali klub. Jbote led imamo dva investitora i opet se libe dati pare ozbiljnim i dokazanim igracima kojih ima na trzistu i koji bi za dobre pare sigurno dosli igrati.
Svi iz liga petice dosli
Ostavi se tacne, skupi pare, kupi klub od mirvica, pa nam dovodi igrace iz lige petice. Mi cemo te bodriti i pjesme ti pjevatimoreno123 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 17:29Hocemo iskorak u Evropi i da budemo prvaci a dovodimo nekakvog Rumuna iz (ispod) prosjecne rumunske ekipe... Valjda bi igrao za repku do sad ili za jaci klub iz Rumunije da je neki kvalitet. Jos ga klub predstavio ko da smo doveli De Lighta. Ili onaj Mamas, satro reprezentativac Kipra covjek uopste ne igra za njihovu repku. Eto daj Boze da budem u krivu ali do sada su se uvijek igraci ovakvih karijera pokazivali kao.promasaji koji su brzo napustali klub. Jbote led imamo dva investitora i opet se libe dati pare ozbiljnim i dokazanim igracima kojih ima na trzistu i koji bi za dobre pare sigurno dosli igrati.
Još dobar golman i dva dobra igrača i jači smo 30% uz zdrave Đorđevića i Gojkovića
Mahala se da bi mogao Marić potpisati, a vidim sad da nije produžio ugovor sa Zrinjskim.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislim da će se brzo znati situacija sa njim, nije isključena ta opcija.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trenutno korisnika/ca: budzak, Burberry46, hajroooooo, Haksss, johntravolta123, makron, nedimmmm1337, NeSamSafetee, PapakIzSa, perodeformero, Posejdon, Proximic, riki46, Rule_hz, samirr, SilaMoc1946 i 160 gostiju.