Chelsea FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Ovo već vidiš da će biti propast sezona, nemaš se čemu nadati, odmah ti lakše.
Mora se reaguje,ovakve kilave partije traju pola godine.Pensioner26 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 21:58Ovo već vidiš da će biti propast sezona, nemaš se čemu nadati, odmah ti lakše.
- Pensioner26
- Kontakt:
Reagovali su tako što su doveli osrednjeg Delapa, ostavili panja na golu, i krem de la krem vodi nas Guardiola sa wisha. Da ne zaboravim glavna nada u špicu nam momak koji nema velike intelektualne sposobnosti.ZOGLI je napisao/la: ↑20 jun 2025, 21:59Mora se reaguje,ovakve kilave partije traju pola godine.Pensioner26 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 21:58Ovo već vidiš da će biti propast sezona, nemaš se čemu nadati, odmah ti lakše.
Zadnja izmjena: Pensioner26, dana/u 20 jun 2025, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Jednostavno ne zna i ne umije voditi utakmice, od prvog dana mandata kasni sa izmjenama i ne zna se prilagođavati situaciji na terenu.Pensioner26 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 21:53Gdje ćeš biti optimista. Frajer je iskompleksiran do bola, teška rinaka od trenera.TheShed je napisao/la: ↑20 jun 2025, 21:52Pojeo ga večeras bivši Chelseajevac Felipe Luis u svemu.Pensioner26 je napisao/la: ↑20 jun 2025, 21:42Mareska je panjina od trenera. Konferecijska liga i na guoz.ove izborena Liga prvaka ne mogu zavarati.
Nsam optimista da sa Marescom možemo do većeg uspjeha.
Jedino u čemu je dobar je kopiranje Guardiole.
Plus ova stvar.

Kao sto sam napisao na kraju sezone,nama treba novi trener,ovaj nema pojma.. **** li mu Gusto,Sancez i Dzekson porodicu..
Opet bez prilike za Andrey Santosa,ne bi me cudilo da ga prodaju ako debil bude zahtjevao .. I Estevao se ne pise dobro ako ovaj ostane trener..
Opet bez prilike za Andrey Santosa,ne bi me cudilo da ga prodaju ako debil bude zahtjevao .. I Estevao se ne pise dobro ako ovaj ostane trener..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Zabidzio ga mareska kao da ima am za konje,ne vidi nista samo tera pravo do otkaza.
- superFrankie
- Kontakt:
Dobro je ovo sve, valjda bude dovoljno sportskim direktorima da se malo trgnu
Ma kakvi oni se svi trte medjusobno.
E sta se desi ne vjerujem, svaki pokušaj odbrane panja na klupi je propalo, izvinjavam se svim koje sam napao da bih odbranio celavu prevaru
- superFrankie
- Kontakt:
Pa ne mozemo ni svaku utakmicu dobiti jbg, nit je prvenstvo jos zavrseno, polako
To čekam dvije i po godine ali od čekanja izgleda da nema ništa.superFrankie je napisao/la: ↑20 jun 2025, 22:12Dobro je ovo sve, valjda bude dovoljno sportskim direktorima da se malo trgnu
Što je najgore kakvi su idioti prodat će Santosa, takav je to sklop razmišljanja sa Marescom na klupi koji je poznat kao klimavac glavom.
Ma ne radi se samo o tome, dozvoliti da ti Gusto igra i beka i krilo, Palmera si učinio nevidljivim glupom ulogom Gusta, ne daš minute jednom od najboljih centralnih veznih francuske lige, dok imaš 5 igrača koji su veznjaci ti igraš s glupim Gustom, misli otjerati i SantosasuperFrankie je napisao/la: ↑20 jun 2025, 22:23Pa ne mozemo ni svaku utakmicu dobiti jbg, nit je prvenstvo jos zavrseno, polako
Dobili na guzove amatere u prvom kolu, jasno je i slijepcu bilo da mora mnogo bolje protiv brazilaca
I da imaš 5 veznjaka ti u vezni red stavis desnog beka stvarno sam razocaran, vidjet cemo protiv Bayerna od ceg smo gradjeni
Dodjes i izjavis prvi put smo probali novi sistem, u ovako bitnoj utakmici dodjes i prvi put probavas novi sistem
Dodjes i izjavis prvi put smo probali novi sistem, u ovako bitnoj utakmici dodjes i prvi put probavas novi sistem
Meni je to potpuno OK ako je isprobavao novi sistem..problem je ako ne bude uvidio da taj novi sistem ništa ne valja,ako ga i dalje nastavi isprobavati..i na silu gurati...meni laiku je porazno da Džejms igra ono nešto,a Palmer ni sam ne zna kako se zove ta pozicija na kojoj je on. .tu su obojica ugušeni,nevidljivi..
Maresci je potrebna fleksibilnost, previse je rigidan. Protiv N.Forresta je pokazao da je sposoban i spreman žrtvovati svoje ideale i način igre za rezultat, nadam se da će nastaviti
Ali to se ne radi tad, ideš po onom što si isprobao i što funkcioniše, osiguraš prvo mjesto u grupi i ideš igrati protiv najslabijeg vjerovatno tima u grupi sa novim sistemom, frajer isprobava u najvažnijoj tekmi u grupi novi sistem, zato ćemo sad na Bayern i da ispadnemo u osmini finala ko ljudiaqarius je napisao/la: ↑21 jun 2025, 09:53Meni je to potpuno OK ako je isprobavao novi sistem..problem je ako ne bude uvidio da taj novi sistem ništa ne valja,ako ga i dalje nastavi isprobavati..i na silu gurati...meni laiku je porazno da Džejms igra ono nešto,a Palmer ni sam ne zna kako se zove ta pozicija na kojoj je on. .tu su obojica ugušeni,nevidljivi..
- superFrankie
- Kontakt:
Pa dobro, nije ni to lose, imat ce onda lijep odmor prije nego sto sezona pocne. A i neka se malo oprobamo protiv drugih jacih europskih ekipa. Nikako mi nije jasna ovolika reakcija navijaca nakon jedne utakmice zbog drugog poraza u zadnjih 11 utakmica. Kao da smo igrali protiv Jedinstva iz Bihaca, a ne da smo igrali protiv ponajbolje ekipe Juzne Amerike, protiv cijih ekipa su se svi patili, ukljucujuci i Bayern koji je sinoc dobio Bocu. Jednostavno ljudi su navikli igrati u ovim uslovima, svjeziji su jer su na pocetku sezone, imaju dobrog trenera i dobra su ekipa. A ljeto je dugo, imamo jos vise od dva mjeseca da popravimo igracki kadarIQ200 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 11:05Ali to se ne radi tad, ideš po onom što si isprobao i što funkcioniše, osiguraš prvo mjesto u grupi i ideš igrati protiv najslabijeg vjerovatno tima u grupi sa novim sistemom, frajer isprobava u najvažnijoj tekmi u grupi novi sistem, zato ćemo sad na Bayern i da ispadnemo u osmini finala ko ljudiaqarius je napisao/la: ↑21 jun 2025, 09:53Meni je to potpuno OK ako je isprobavao novi sistem..problem je ako ne bude uvidio da taj novi sistem ništa ne valja,ako ga i dalje nastavi isprobavati..i na silu gurati...meni laiku je porazno da Džejms igra ono nešto,a Palmer ni sam ne zna kako se zove ta pozicija na kojoj je on. .tu su obojica ugušeni,nevidljivi..
Mislim da bi Jackson bio dobar u Italiji.
Al kako ne mogu ljudi shvatiti nije mi jasno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.