Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Velež je hit ove sezone, odličan trener a doveli su nekih polovnjaka potencijalno dobrih
Ne zaboravi da je najtrofejniji klub ZeljeznicarGrgurPlinskii je napisao/la: ↑21 jun 2025, 14:42Jedini profesionalni klub u pokušaju državeLamineD je napisao/la: ↑21 jun 2025, 13:40Premijer liga je naša privatna prćija. U njoj postoji Zrinjski, ima još Borac kao pokušaj konkurencije, ostali klubovi su statisti, kulisa da se popuni raspored i odigra sezona. Popunjavaju tablicu, služe kao dekor, kartonske ekipe kojima je svrha samo ta da ne igramo trening-utakmice bez publike.
Ne zaboravi da je Zrinjski gubio od Zeljeznicara 0:4,1:5 u Mostaru
Tek ste nam 2017 postali kao konkurecija, gdje ste bili 100 godina
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Banujte ga za njegovo dobro

Nemoj opet plakati i pisati kako te ljudi vrijeđaju..

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
-
- Kontakt:
Samo preventivno da ti se poserem u usta i popisam po ton ustasko fasistickom klubu. Bosna je bila i bice, a vas ako zulja **** iz nje. Dosta je nama vise omalovazavanja svega sto je NASE. **** vam mrtve usta.GrgurPlinskii je napisao/la: ↑21 jun 2025, 14:42Jedini profesionalni klub u pokušaju državeLamineD je napisao/la: ↑21 jun 2025, 13:40Premijer liga je naša privatna prćija. U njoj postoji Zrinjski, ima još Borac kao pokušaj konkurencije, ostali klubovi su statisti, kulisa da se popuni raspored i odigra sezona. Popunjavaju tablicu, služe kao dekor, kartonske ekipe kojima je svrha samo ta da ne igramo trening-utakmice bez publike.
-
- Kontakt:
Ako bude fer i korektno sudjenje, Sarajevo ce 20 bodova bjezati drugom mjestu

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- tutankamon1905
- Kontakt:
Slazem se. Dvije klase su iznad svakog kluba u BiH19vendetta87 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 17:36Ako bude fer i korektno sudjenje, Sarajevo ce 20 bodova bjezati drugom mjestu![]()
Ovaj lamine sto navija za zrinjski lik isto kao onaj goskgabela uhvatio se zrinjskog kako su oni ovako kako su onako ne peglaj ako ima nesto zanimljivo npr koga dovodi zrinjski pisi a nemoj mi vamo nake gluposti pisati kako ste najveci kako ste ovaki kako onaki a nastali prije 30 godina.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Nije najtrofejniji,provjeri malo boljeNoDi80 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 16:04Ne zaboravi da je najtrofejniji klub ZeljeznicarGrgurPlinskii je napisao/la: ↑21 jun 2025, 14:42Jedini profesionalni klub u pokušaju državeLamineD je napisao/la: ↑21 jun 2025, 13:40Premijer liga je naša privatna prćija. U njoj postoji Zrinjski, ima još Borac kao pokušaj konkurencije, ostali klubovi su statisti, kulisa da se popuni raspored i odigra sezona. Popunjavaju tablicu, služe kao dekor, kartonske ekipe kojima je svrha samo ta da ne igramo trening-utakmice bez publike.
Ne zaboravi da je Zrinjski gubio od Zeljeznicara 0:4,1:5 u Mostaru
Tek ste nam 2017 postali kao konkurecija, gdje ste bili 100 godina

+1zeljovac21 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 17:01Samo preventivno da ti se poserem u usta i popisam po ton ustasko fasistickom klubu. Bosna je bila i bice, a vas ako zulja **** iz nje. Dosta je nama vise omalovazavanja svega sto je NASE. **** vam mrtve usta.GrgurPlinskii je napisao/la: ↑21 jun 2025, 14:42Jedini profesionalni klub u pokušaju državeLamineD je napisao/la: ↑21 jun 2025, 13:40Premijer liga je naša privatna prćija. U njoj postoji Zrinjski, ima još Borac kao pokušaj konkurencije, ostali klubovi su statisti, kulisa da se popuni raspored i odigra sezona. Popunjavaju tablicu, služe kao dekor, kartonske ekipe kojima je svrha samo ta da ne igramo trening-utakmice bez publike.

Dobarzeljovac21 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 17:01Samo preventivno da ti se poserem u usta i popisam po ton ustasko fasistickom klubu. Bosna je bila i bice, a vas ako zulja **** iz nje. Dosta je nama vise omalovazavanja svega sto je NASE. **** vam mrtve usta.GrgurPlinskii je napisao/la: ↑21 jun 2025, 14:42Jedini profesionalni klub u pokušaju državeLamineD je napisao/la: ↑21 jun 2025, 13:40Premijer liga je naša privatna prćija. U njoj postoji Zrinjski, ima još Borac kao pokušaj konkurencije, ostali klubovi su statisti, kulisa da se popuni raspored i odigra sezona. Popunjavaju tablicu, služe kao dekor, kartonske ekipe kojima je svrha samo ta da ne igramo trening-utakmice bez publike.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Spajanje B komponente na aparate

imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
vapajući patnički kmekeci, jecaji, psovke i zapomaganja su beethovenova peta simfonija za moje uši.
kamen po kamen !

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- QUARTERBACK
- Kontakt:
svaka cast, trebaju nam jak celik i sloboda da postanu makar stabilni ucesnici lige 10, svako normalan ko voli ovu drzavu prvo to gleda pa tek onda svoj klub.. ne mozemo nikad naprijed kad imamo bosnjacku komponentu koja nam radi o glavi, mi se moramo kroz kantonalne saveze obracunati s tim ublehama i dovesti prave sportiste i legende na pozicije u savezu.. ja vjerujem da ni tu nisu plate male i da bi bilo zainteresovanih bivsih fudbalera da ganjaju te pozicije.. nece ni vico dovijeka a yebem svakom bosnji majku sto je glaso za njega
pa bolan kadje ivica osim pokojni bijo nacelu saveza icuponas izgovana kogaje najvise pljuvo ??? tuzla zenca iovi sarajevski mazlumiQUARTERBACK je napisao/la: ↑21 jun 2025, 20:02svaka cast, trebaju nam jak celik i sloboda da postanu makar stabilni ucesnici lige 10, svako normalan ko voli ovu drzavu prvo to gleda pa tek onda svoj klub.. ne mozemo nikad naprijed kad imamo bosnjacku komponentu koja nam radi o glavi, mi se moramo kroz kantonalne saveze obracunati s tim ublehama i dovesti prave sportiste i legende na pozicije u savezu.. ja vjerujem da ni tu nisu plate male i da bi bilo zainteresovanih bivsih fudbalera da ganjaju te pozicije.. nece ni vico dovijeka a yebem svakom bosnji majku sto je glaso za njega
necese promjeniti nase stanje dokse sami nepromjenimo

menstrual
- Riquelme1921
- Kontakt:
Govorimo o Čeliku čiji su navijači psovali Markale i o Slobodi čiji su navijači zbijali šale na račun moždanog udara Ivice Osima?QUARTERBACK je napisao/la: ↑21 jun 2025, 20:02svaka cast, trebaju nam jak celik i sloboda da postanu makar stabilni ucesnici lige 10, svako normalan ko voli ovu drzavu prvo to gleda pa tek onda svoj klub.. ne mozemo nikad naprijed kad imamo bosnjacku komponentu koja nam radi o glavi, mi se moramo kroz kantonalne saveze obracunati s tim ublehama i dovesti prave sportiste i legende na pozicije u savezu.. ja vjerujem da ni tu nisu plate male i da bi bilo zainteresovanih bivsih fudbalera da ganjaju te pozicije.. nece ni vico dovijeka a yebem svakom bosnji majku sto je glaso za njega
Grupa iznad svakog pojedinca.
Ili kao sto je balo pisao na Kapiji imena navijackih grupa iz SarajevaRiquelme1921 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 20:49Govorimo o Čeliku čiji su navijači psovali Markale i o Slobodi čiji su navijači zbijali šale na račun moždanog udara Ivice Osima?QUARTERBACK je napisao/la: ↑21 jun 2025, 20:02svaka cast, trebaju nam jak celik i sloboda da postanu makar stabilni ucesnici lige 10, svako normalan ko voli ovu drzavu prvo to gleda pa tek onda svoj klub.. ne mozemo nikad naprijed kad imamo bosnjacku komponentu koja nam radi o glavi, mi se moramo kroz kantonalne saveze obracunati s tim ublehama i dovesti prave sportiste i legende na pozicije u savezu.. ja vjerujem da ni tu nisu plate male i da bi bilo zainteresovanih bivsih fudbalera da ganjaju te pozicije.. nece ni vico dovijeka a yebem svakom bosnji majku sto je glaso za njega

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- LavoviGabela
- Kontakt: