FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Jos jedan defanzivni vezni,iz prosjecnog kluba iz druge holandske,odakle ih vade vise
Strah me i pomisliti, da bi mogao biti dobar.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑21 jun 2025, 22:43Jos jedan defanzivni vezni,iz prosjecnog kluba iz druge holandske,odakle ih vade vise
Da dovedu pegambera ti bi mu manu našaostrahmeipomisliti je napisao/la: ↑21 jun 2025, 22:43Jos jedan defanzivni vezni,iz prosjecnog kluba iz druge holandske,odakle ih vade vise
Lik je klasicni CM ! Istina da je igrao i DM u FC Ainthovenu jer im je to deficitarna pozicija. Prirodno je CM, ima tekmi i na AMF. Voli da asistira.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Haks ne javljaj mu se na instagram
-
- Kontakt:
Ovaj je klasicni kreativac.I Djordjevicu stoji DM ali nije to uopstestrahmeipomisliti je napisao/la: ↑21 jun 2025, 22:43Jos jedan defanzivni vezni,iz prosjecnog kluba iz druge holandske,odakle ih vade vise
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Dragi 'olanđani pa imaju ovako pismene sažetke utakmica, pregledao sam sve što je igrao zadnje sezone. Lopte mu imaju oči, zna potegnut izvan 16 i prekide dobro izvodi. Nešto k'o Sale odoka. Na hajr i na dobro.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Očigledno se nešto pokušava sa dovođenjem igrača koji su bili mega talenti.
Recimo ovaj Achraf El Bouchataoui je bio kapiten holandije do 17 i do 18 i predvidjali su mu top level i nestao je sa scene.
Isti slučaj sa onim peruancem i on je bio mega talenat i potonuo.
Esmir Bajraktarević ne može meda u ovoj ligi a ovaj je do ovog “naglog prestanka” igranja bio jedan od najboljih igrača.
Ja nisam pobornik dovođenja neprovjerenih igrača , radije bih iz naše lige uzeo dva igrača i završio priču ali Jbga ne znamo dok ne vidimo.
Recimo ovaj Achraf El Bouchataoui je bio kapiten holandije do 17 i do 18 i predvidjali su mu top level i nestao je sa scene.
Esmir Bajraktarević ne može meda u ovoj ligi a ovaj je do ovog “naglog prestanka” igranja bio jedan od najboljih igrača.
Ja nisam pobornik dovođenja neprovjerenih igrača , radije bih iz naše lige uzeo dva igrača i završio priču ali Jbga ne znamo dok ne vidimo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Samo da ne budu ko Adalberto i on je bio megajurisicduska je napisao/la: ↑21 jun 2025, 23:08Očigledno se nešto pokušava sa dovođenjem igrača koji su bili mega talenti.
-
- Kontakt:
Nikad gori prelazni rok.
-
- Kontakt:
Ma to je i mene strah. Da ne bude neki fizički ili mentalni defekt koji mu nije dao da ostvari taj potencijal. Ne svidja mi se ovo sto rade ovaj prelazni rok.Pena je napisao/la: ↑21 jun 2025, 23:09Samo da ne budu ko Adalberto i on je bio megajurisicduska je napisao/la: ↑21 jun 2025, 23:08Očigledno se nešto pokušava sa dovođenjem igrača koji su bili mega talenti.
Ja nisam pobornik dovođenja neprovjerenih igrača , radije bih iz naše lige uzeo dva igrača i završio priču ali Jbga ne znamo dok ne vidimo.![]()
Mlinaric ima smisla
Marica ako ganjaju ima smisla
Bilo je smisla ganjati Mejersa
Al peruanac , rumun i ovaj sad mi se ne dopadaju. Jbga dolazi frajer u nepoznatu zemlju van svog govornog područja , vrlo vrlo teško sa 25 da će on procvjetat.
Ima toliko dobrih opcija za nas da ne znam šta ga skautiraju.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 21 jun 2025, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Uzeli smo doata od transfera i ako guli ode tek cemo uzeti, misljenja sam da mozemo i trebamo iz hnla nesto opasno dovesti.jurisicduska je napisao/la: ↑21 jun 2025, 23:08Očigledno se nešto pokušava sa dovođenjem igrača koji su bili mega talenti.
-
- Kontakt:
Ma brate 100%.ErosViverosViv je napisao/la: ↑21 jun 2025, 23:12Uzeli smo doata od transfera i ako guli ode tek cemo uzeti, misljenja sam da mozemo i trebamo iz hnla nesto opasno dovesti.jurisicduska je napisao/la: ↑21 jun 2025, 23:08Očigledno se nešto pokušava sa dovođenjem igrača koji su bili mega talenti.
Slovom i brojem si oslobodio platu za 16 igrača.
Da da toliko smo igrača ovaj prelazni rok se kutarisali kad uključimo pozajmice i ovo sto je do sad otišlo.
Plus si hajrovao na početku godine 2.5 miliona eura za Čelika i sad si hajroao za Viverosa haman toliko.
Mislim da 3 igrača odnosno 4 po jedan u svakoj liniji da se iskesiraju i ulozi 2 miliona modernih i da zadržiš Gulija bi te malo podiglo.
Ovo do sad je jako jako jako tanko.
Ma ja trenutno ne sumnjam ni u jednog igraca sto je dosao i sto ce doci
Bar jedna stvar u klubu oko koje nema sumnje da se top radi je skauting
Bar jedna stvar u klubu oko koje nema sumnje da se top radi je skauting
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Joj buraz jaštaradi. I meni se čini da je gore nego kad nam onda dođoše Kramar, Simeunović i oni Brazilci.
Zašto?Doveli ste Pejića,Jaganjca,Alića,Ibrahima,Trupea,Osmanovića,Ericka,vi ćete biti konkurentni za trofeje
Prvo neka potpiše, pa onda to.MaroonBjelave je napisao/la: ↑21 jun 2025, 23:06Kako mu se prezime izgovara tobejarabi![]()
Ovaj rumun Grigorije je moj novi ljubimac. Ušao na "mala vrata" popljuvan u startu. Znači ne može biti da ne valja.

Ako te baš zanima, fino translate pa odabereš arapski, saznaš pa onda i meni javi.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Nema potrebe da iko sumnja u ovo sto se radi. Vrlo pametno se biraju igraci koji nam trebaju. Ovaj Holandez ce razvaliti ligu. Tacno igrac koji nam je trebao. Polivalentan, vrhunski asistent, zna šutati, vrlo jak i moze trcati haman ko Kyeremeh.
Zadnjih godinu dana skoro da nismo imali gresku sa pojacanjima. Ekipa je u odnosu na proslo ljeto vec sada puno jaca a jos par vrhunskih igraca treba doci.
Zadnjih godinu dana skoro da nismo imali gresku sa pojacanjima. Ekipa je u odnosu na proslo ljeto vec sada puno jaca a jos par vrhunskih igraca treba doci.
Ovo je novi ismail aissati 

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], Hamagara, insimadop, Lecler, Maestro^^, muhamedhulk, NeSamSafetee, Pantelija, SilaMoc1946, skoJaa, Tatamata1946, TETRAPAK, THEC i 170 gostiju.