Ismir odnosno mi smo sve probali mislim da je ovo nekako zadnja opcija,jedino sto nam je ostalo.jurisicduska je napisao/la: ↑21 jun 2025, 23:08Očigledno se nešto pokušava sa dovođenjem igrača koji su bili mega talenti.
Recimo ovaj Achraf El Bouchataoui je bio kapiten holandije do 17 i do 18 i predvidjali su mu top level i nestao je sa scene.
Isti slučaj sa onim peruancem i on je bio mega talenat i potonuo.
Esmir Bajraktarević ne može meda u ovoj ligi a ovaj je do ovog “naglog prestanka” igranja bio jedan od najboljih igrača.
Ja nisam pobornik dovođenja neprovjerenih igrača , radije bih iz naše lige uzeo dva igrača i završio priču ali Jbga ne znamo dok ne vidimo.
Izgleda da ovaj rok idu striktno strani igraci
Mamas,Turda,Barlamaqui,holandjanin.Mlinaric se morao uzeti i Marica su zvali jer je najbolji golman lige.Ako on propadne ide i tu stranac prilicno sam siguran
Vidjet cemo na sta ce ovo liciti na kraju.Ja sam licno isto ljubitelj provjereni igraca,dakle igrac kojeg sam gledao i kojeg znam moze li ili ne moze.Najvise me strah da kreten ne ukine pravilo stranaca pod nekim glupim razlogom.Evropu bi jako tesko izborili.
Djaba kad necemo titulu osvojiti da Ronalda dovedemo a sto je najgore nas narod je jos uvijek u 2002 godini i misli da je stranac sam po sebi automatski pet puta bolji.Ko moze garantovati da je ovaj bolji od Radovca,Prsesa i slicno
A prvi kiks ce se docekati na noz kako mi dajemo pare ostali gledaju,mi dovodimo sleper stranaca i eto nista.Glupost