Imamo najboljeg strijelca lige, standardne i već iskusne igrače sa Kipra i Rumunije te igrača iz druge lige Nizozemske sa četiri gola i osam asistencija u sezoni iza gdje je kraj prvenstva odigrao skoro pa savršeno. Ne znam šta se tu ima čekati pogotov ako su Leterme i Korda radili transfere što znači da niko nije rekao imamo lijepog igrača za vas, već da su ih stručnjaci analizirali pa u skladu sa željenim profilom šefa struke i doveli.AVNOJ je napisao/la: ↑22 jun 2025, 10:15Propali talenti koji dolaze sa nadom da će možda proraditi ili u narodu poznato dohafizati.
Neko je dobro napisao, oslobodio si se 15,16 plata uradio si dva dobra transfera i opet ti je ostalo hrpa igrača kako za prvi tim tako i za rotaciju i razvoj.
Ako ne planiraš razvijati golmana za idući transfer onda izvali lovu daj Mariću koji se nudi svakom i doći će tamo gdje mu najviše daju, dovodiš iskusnog, dokazanog golmana i riješavaš tu poziciju naredne 3 godine.
Stoper, treba ti klasa kao Gojković kojeg ne trebaš čekati, odmah od prve minute vidiš da je to to, daj Bičakčiću lovu i riješio si i to.
Fali ti veznjak, trenutno imaš Bubanju kao iskusnog, dobrog, zatim imaš i Đorđevića koji bi se mogao vratiti koji je jako koristan, Krdžalića, Vrbana kojeg razvijaš, šta ti još treba jedan klasni veznjak kojeg trebaš platiti. Skokneš do Zagreba i daš Ademiju sve što traži i riješio si vezni red.
Napad imaš dosta opcija, doveo si najboljeg strijelca lige, odlično. To je to.
Dobru ekipu nadogradiš sa još 3-4 dobra, dokazana igrača, koji će biti za prvi tim a ne za rotacije.
Hrpa igrača koje treba čekati, nije da nismo navikli.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Kakva Turska Guli,nisi glup
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ovaj Achraf po ovim videima ima dobar sut i sjajan pregled igre.
Sto se ostalog tice ako je sudit po jos nekim videima kako sa instagrama tako i sa YT cini mi se i prekide da dobro izvodi .
Necu pljuvat momka niti ga sad pretjerano hvalit po videima je dobar mada nikakvo mjerilo nije jedino zeleni teren
Sto se ostalog tice ako je sudit po jos nekim videima kako sa instagrama tako i sa YT cini mi se i prekide da dobro izvodi .
Necu pljuvat momka niti ga sad pretjerano hvalit po videima je dobar mada nikakvo mjerilo nije jedino zeleni teren
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svakog od ovih dovedenih igrača gledalo po 5-6 stručnih ljudi, ali neka, mi smo najpametniji.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma brate seratora i komentatora koliko hoćeš a na utakmicu dođe 3000 i imamo 6000 članova,nema veće bijede na dunjalukuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2025, 11:15Svakog od ovih dovedenih igrača gledalo po 5-6 stručnih ljudi, ali neka, mi smo najpametniji.
Ma ako ima ovako tacan pas bice problema u nasoj igri...nedimmmm1337 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 11:07Ovaj Achraf po ovim videima ima dobar sut i sjajan pregled igre.
Nisu brate ovi nasi igraci navikli da im lopta padne na nogu, vazda je bilo lomljave i trke za pasovima...

Ma zna ovaj lopte definitivno, holandska je to škola, još s obje noge haman jednako igra. Mene samo brine što ne znam koliko je spreman pošto belgijanac fetiš ima na ove tipove što izlaze iz povrede. Valjda im cijenu obori. Mi na toj poziciji trenutno nemamo spremnog igrača a kamoli backup, al' dug je mjesec, možda izdobri. Kod Mamasa je navodno lakša povreda u pitanju i pri kraju je oporavka dok kod Ašrafa nema navedeno ništa osim da se povrijedio 14.3.2025. i od tad nije igrao. Gordeziani je isto došao nakon operacije koljena.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 22 jun 2025, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.
Tako ste govorili i za Butica, Gordeziania, Lulica, Pavicica (da ne idem dalje od prošlog prelaznog roka), pa sve budu prosječni igrači s kojim ostanemo 20 bodova od titule.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2025, 11:15Svakog od ovih dovedenih igrača gledalo po 5-6 stručnih ljudi, ali neka, mi smo najpametniji.
A koje to igračine ima borac pa nam pobjegne 20 bodova,ne mogu da se prodaju dalje od Srbije za 200.000,samo bošnjo ne vidi dalje od nosamirzatele je napisao/la: ↑22 jun 2025, 11:33Tako ste govorili i za Butica, Gordeziania, Lulica, Pavicica (da ne idem dalje od prošlog prelaznog roka), pa sve budu prosječni igrači s kojim ostanemo 20 bodova od titule.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2025, 11:15Svakog od ovih dovedenih igrača gledalo po 5-6 stručnih ljudi, ali neka, mi smo najpametniji.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Ko su ovi ljudi?...Sarajevo_BiH je napisao/la: ↑22 jun 2025, 10:48Ovom prilikom **** edi isanovicu ciganu sve sto hoda ili je umrlo.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pa nije dečko uopšte povrijeđen. Doduše ne znam kakva mu je fizička sprema, jer nije igrao zadnja 3 mjeseca jer je odbio produžiti ugovor.hazarder je napisao/la: ↑22 jun 2025, 11:31Ma zna ovaj lopte definitivno, holandska je to škola, još s obje noge haman jednako igra. Mene samo brine što ne znam koliko je spreman pošto belgijanac fetiš ima na ove tipove što izlaze iz povrede. Valjda im cijenu obori. Mi na toj poziciji trenutno nemamo spremnog igrača a kamoli backup, al' dug je mjesec, možda izdobri. Kod Mamasa je navodno lakša povreda u pitanju i pri kraju je oporavka dok kod Ašrafa nema navedeno ništa osim da se povrijedio 14.3.2025. i od tad nije igrao. Gordeziani je isto došao nakon operacije koljena.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Pavičić je top bio, ja ne vidim što bi iko zamjerku na njega imao?mirzatele je napisao/la: ↑22 jun 2025, 11:33Tako ste govorili i za Butica, Gordeziania, Lulica, Pavicica (da ne idem dalje od prošlog prelaznog roka), pa sve budu prosječni igrači s kojim ostanemo 20 bodova od titule.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2025, 11:15Svakog od ovih dovedenih igrača gledalo po 5-6 stručnih ljudi, ali neka, mi smo najpametniji.
Butić i Gordeziani su premalo odigrali da ikakav sud dajem, jednog su mučile sitne povrede, a drugi nikad nije ni došao na 100% mogućnosti radi problema sa koljenom.
Lulić bi eto u konačnici mogao se okarakterisati kao promašaj.
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Ako prodje kompletne pripreme sto se nadam da hoce , siguran sam da ce podici fizicku spremi , sigurno da je radio makar individualno .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2025, 11:39Pa nije dečko uopšte povrijeđen. Doduše ne znam kakva mu je fizička sprema, jer nije igrao zadnja 3 mjeseca jer je odbio produžiti ugovor.hazarder je napisao/la: ↑22 jun 2025, 11:31Ma zna ovaj lopte definitivno, holandska je to škola, još s obje noge haman jednako igra. Mene samo brine što ne znam koliko je spreman pošto belgijanac fetiš ima na ove tipove što izlaze iz povrede. Valjda im cijenu obori. Mi na toj poziciji trenutno nemamo spremnog igrača a kamoli backup, al' dug je mjesec, možda izdobri. Kod Mamasa je navodno lakša povreda u pitanju i pri kraju je oporavka dok kod Ašrafa nema navedeno ništa osim da se povrijedio 14.3.2025. i od tad nije igrao. Gordeziani je isto došao nakon operacije koljena.
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Nadam se da si u pravu za to produženje. Ja sam samo našao da je zamijenjen protiv Excelsiora u 42. minuti zbog povrede a prije toga je baš u strašnoj formi bio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 jun 2025, 11:39Pa nije dečko uopšte povrijeđen. Doduše ne znam kakva mu je fizička sprema, jer nije igrao zadnja 3 mjeseca jer je odbio produžiti ugovor.hazarder je napisao/la: ↑22 jun 2025, 11:31Ma zna ovaj lopte definitivno, holandska je to škola, još s obje noge haman jednako igra. Mene samo brine što ne znam koliko je spreman pošto belgijanac fetiš ima na ove tipove što izlaze iz povrede. Valjda im cijenu obori. Mi na toj poziciji trenutno nemamo spremnog igrača a kamoli backup, al' dug je mjesec, možda izdobri. Kod Mamasa je navodno lakša povreda u pitanju i pri kraju je oporavka dok kod Ašrafa nema navedeno ništa osim da se povrijedio 14.3.2025. i od tad nije igrao. Gordeziani je isto došao nakon operacije koljena.
https://www.transfermarkt.com/fc-eindho ... ht/4371580
-
- Kontakt:
Samo ne znam gdje nadaju ove polovne gume,holandjane. Pa **** ga zar nije bolje dati te pare za cimirota,Rahmana i slicne igrace. Sta ce rumun kad dodje u Doboj i krene te sudija klati
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A šta će to Cimirot i Rahman uraditi ako nas krenu krastiEastMadness je napisao/la: ↑22 jun 2025, 11:55Samo ne znam gdje nadaju ove polovne gume,holandjane. Pa **** ga zar nije bolje dati te pare za cimirota,Rahmana i slicne igrace. Sta ce rumun kad dodje u Doboj i krene te sudija klati

Uzeti i zamjeniti sudiju, šta, ne kontam?
Jarane pun si neke negative. Što ovo, sto ono. Nikad nista za pohvaliti. Idi izdrkaj bice ti lakšeEastMadness je napisao/la: ↑22 jun 2025, 11:55Samo ne znam gdje nadaju ove polovne gume,holandjane. Pa **** ga zar nije bolje dati te pare za cimirota,Rahmana i slicne igrace. Sta ce rumun kad dodje u Doboj i krene te sudija klati
EastMadness je napisao/la: ↑22 jun 2025, 11:55Samo ne znam gdje nadaju ove polovne gume,holandjane. Pa **** ga zar nije bolje dati te pare za cimirota,Rahmana i slicne igrace. Sta ce rumun kad dodje u Doboj i krene te sudija klati
-
- Kontakt:
Ne znam čemu tolika ljutnja sto je raja nakon zadržavanja Zekica i okosnice ekipe te dovođenja najboljeg strijelca lige očekivala upgrade na neki način u odnosu na prošlu godinu.
Viveros 1.2 mil eura
Čelik 2.5 mil eura
Buljubasic 1.5 mil eura
Matanovic 100 k eura
Posudbe 250 k eura smo dobili hajmo rec da je to poklopilo Lulica i Pavicica pa necemo pikat ali opet je to preko 10 miliona BAM za godinu
Oslobodio si se balasta iz prošlosti tipa Balta, Serbecic, Matanovic, Viveros, Julardzija , Peneranda otišli su ti Soldo, Pavičić , Lulic , Rogić i da ne nabrajam svi su igrali za pare iznad naše lige i dovedeni kao pojačanja.
Valjda i trebamo sad ocekivat iskorak kad se sve to lijepo napravilo i kad smo nešto i zaradili. Ne umjesto toga spominje se prodaja najboljeg igrača kojeg ne možemo nikad zamijenit i na to ne dovodimo igrače renomea čak ni ovih sto su otišli.
Ne znam čemu orkestrirano napadanje ljudi koji očekuju od ovog kluba vise ? Znamo svi koliko trebamo biti jaki da nam čak i uz sudije ne otimaju bodove.
Ja nisam nezadovoljan ekipom ali uz 3 vrhunska igrača ta ekipa bi se digla na nivo iznad ove lige. Ta 3 igrača moraš naći , platit i vise nego sto vrijede da dođu ovdje. Neće na pomoći 10 novih Julardzija ili Matanovica nego 3 Jajala. Moje mišljenje.
Viveros 1.2 mil eura
Čelik 2.5 mil eura
Buljubasic 1.5 mil eura
Matanovic 100 k eura
Posudbe 250 k eura smo dobili hajmo rec da je to poklopilo Lulica i Pavicica pa necemo pikat ali opet je to preko 10 miliona BAM za godinu
Oslobodio si se balasta iz prošlosti tipa Balta, Serbecic, Matanovic, Viveros, Julardzija , Peneranda otišli su ti Soldo, Pavičić , Lulic , Rogić i da ne nabrajam svi su igrali za pare iznad naše lige i dovedeni kao pojačanja.
Valjda i trebamo sad ocekivat iskorak kad se sve to lijepo napravilo i kad smo nešto i zaradili. Ne umjesto toga spominje se prodaja najboljeg igrača kojeg ne možemo nikad zamijenit i na to ne dovodimo igrače renomea čak ni ovih sto su otišli.
Ne znam čemu orkestrirano napadanje ljudi koji očekuju od ovog kluba vise ? Znamo svi koliko trebamo biti jaki da nam čak i uz sudije ne otimaju bodove.
Ja nisam nezadovoljan ekipom ali uz 3 vrhunska igrača ta ekipa bi se digla na nivo iznad ove lige. Ta 3 igrača moraš naći , platit i vise nego sto vrijede da dođu ovdje. Neće na pomoći 10 novih Julardzija ili Matanovica nego 3 Jajala. Moje mišljenje.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.