NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ovo me fkt iznenadilo. Svaka cast jee sigurno ogromno pojacanje je ostanak ovog igraca. Idemo dalje. Moramo sklopiti dobru ekipu.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Super je ovo za Fontemachija.Sad produzit ugovore Zaricu,Bozicu,Mizicu,pokušati isto sa Obradov i Salkanovicem.Pokusati i Mariagu opet potpisat.Bilica ostavit kao rezervu na golu a dovesti novog prvog golmana.
Spominjao sam onog malog Kovacevica iz Sloge Otoka.Zabio ove sezone preko 20 golova a momak ima 18-19 godina.Nije potpisao za Radnik iz Bijeljine sigurno ga treba pozvati barem na pripreme pa da se vidi da li ima išta od njega.Ni u jednoj ligi nije lako zabit 20+ golova sigurno ima nešto u njemu.
Spominjao sam onog malog Kovacevica iz Sloge Otoka.Zabio ove sezone preko 20 golova a momak ima 18-19 godina.Nije potpisao za Radnik iz Bijeljine sigurno ga treba pozvati barem na pripreme pa da se vidi da li ima išta od njega.Ni u jednoj ligi nije lako zabit 20+ golova sigurno ima nešto u njemu.
Definitivno, momka treba pozvati bar da pripreme odradi pa da se vidi kakav je igracNebeskaSila96 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 15:05Super je ovo za Fontemachija.Sad produzit ugovore Zaricu,Bozicu,Mizicu,pokušati isto sa Obradov i Salkanovicem.Pokusati i Mariagu opet potpisat.Bilica ostavit kao rezervu na golu a dovesti novog prvog golmana.
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Čuo sam da bi Salkanović mogao potpisati za Želju i da bi ga oni na pozajmicu gurnuli. Zgonjanin i Marriaga valjda imaju jake ponude (financijski jake). Vjerujem da bi Husović htio ostati, napio se Une. Imamo 2 jaka špica u komšiluku stvarno. Za tog Kovačevića su čuli ljudi iz uprave, a sad vidjet ćemo. Također u Kamengradu ima Mirza Hodžić, visok i brz napadač. 46 golova u juniorskoj ligi zapad. Mislim da se za Zaru ne trebamo sikirati
-
- Kontakt:
Mislim da bi trebalo sto prije rijesiti ugovore sa glavnim igracima jer Zarica bi zelio svaki klub u ovoj ligi i sigurno mogu ponuditi bolje plate i uslove tako da se ne treba cekati nista. Pola Bihaca se napilo Une pa otislo iz grada tako da to meni nije nesto. Valjda rijese njega, Bozica i tih par glavnih da potpisu na jos godinu. Za Mariagu nisam siguran, zadnje utakmice bio medju najgorima.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Jel bila skupstina?
Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Danas sam cuo da bi budzet ove sezone mogao biti blizu milion maraka, NS USK probace da dadne kao i grad bar priblizno sredstava.
Ne znam da li je neko nacuo za ove informacije, ovo je prica jednog clana iz skupstine kluba.
Sa Zarom je izgleda dogovoreno da ostane i iducu sezonu, valjda mu je klub pomogao oko kuce u Pritoci.
Ne znam da li je neko nacuo za ove informacije, ovo je prica jednog clana iz skupstine kluba.
Sa Zarom je izgleda dogovoreno da ostane i iducu sezonu, valjda mu je klub pomogao oko kuce u Pritoci.
Vjerovatno za budžet i ima istine, jer vidimo da se pojedinci pokušavaju ponovo ugurati u klub...LloriS je napisao/la: ↑22 jun 2025, 22:35Danas sam cuo da bi budzet ove sezone mogao biti blizu milion maraka, NS USK probace da dadne kao i grad bar priblizno sredstava.
Podrška upravi koja je tu bila kad je bilo najteže i naravno u koliko je moguće ojačati još više upravu sa stručnim kadrom iz sporta.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
To su pare dovoljne za uci u Premijer liguIceplayer je napisao/la: ↑22 jun 2025, 22:37Vjerovatno za budžet i ima istine, jer vidimo da se pojedinci pokušavaju ponovo ugurati u klub...LloriS je napisao/la: ↑22 jun 2025, 22:35Danas sam cuo da bi budzet ove sezone mogao biti blizu milion maraka, NS USK probace da dadne kao i grad bar priblizno sredstava.
Podrška upravi koja je tu bila kad je bilo najteže i naravno u koliko je moguće ojačati još više upravu sa stručnim kadrom iz sporta.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Brate sljedeca sezona ce biti teska haos… ne idu te sve pare na prvu ekipu, ima OP, dugovi, infrastrukturaInatSilniBosanski je napisao/la: ↑22 jun 2025, 23:50To su pare dovoljne za uci u Premijer liguIceplayer je napisao/la: ↑22 jun 2025, 22:37Vjerovatno za budžet i ima istine, jer vidimo da se pojedinci pokušavaju ponovo ugurati u klub...LloriS je napisao/la: ↑22 jun 2025, 22:35Danas sam cuo da bi budzet ove sezone mogao biti blizu milion maraka, NS USK probace da dadne kao i grad bar priblizno sredstava.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Pusti te price, u ovoj ligi ko ima spreman milion ulazi u Premijer ligu. Nikad do sada se nije desilo da dvije ekipu grizu do kraja, osim u sezoni kad smo mi ganjali Slobodu koja je morala uci.harden je napisao/la: ↑22 jun 2025, 23:52Brate sljedeca sezona ce biti teska haos… ne idu te sve pare na prvu ekipu, ima OP, dugovi, infrastruktura
Daj Boze da ovo bude to istinito, i da se tome prikljuci i neki sponzor.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Ne mogu da garantujem jel ja nista licno nisam cuo, ali 90% sanse da ta prica pije vode @Lloris. Prema nekim starim pricama tako je i planirano jos kad je imenovan novi odbor NS USK, ali i tu je bilo dosta podapinjanja.
Sve se kockice poklapaju, zato je pomama opet da se udje u Jedinstvo, s tim parama ko god bio je borba za prvo mjesto, svako hoce da bude taj koji je spasio klub nakon godina propasti.
Sve se kockice poklapaju, zato je pomama opet da se udje u Jedinstvo, s tim parama ko god bio je borba za prvo mjesto, svako hoce da bude taj koji je spasio klub nakon godina propasti.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Dosta je bilo okrsaja za ulazak do samog kraja
21/22
Igman 68
Gosk 66
15/16
Metalleghe 61
Zvijezda 59
14/15
Mladost DK 59
Gosk 57
13/14
Sloboda 71
Jedinstvo 69
06/07
Rudar K 60
Travnik 59
04/05
Jedinstvo 66
Velez 63
21/22
Igman 68
Gosk 66
15/16
Metalleghe 61
Zvijezda 59
14/15
Mladost DK 59
Gosk 57
13/14
Sloboda 71
Jedinstvo 69
06/07
Rudar K 60
Travnik 59
04/05
Jedinstvo 66
Velez 63
-
- Kontakt:
Nije da sam pesimista, već smo slične priče čuli nekoliko puta pa ću se praviti iznenađen ako se bude išlo u tom smjeru
Mariagga ceka da vidi hoce li komadant preuzeti
Rekao je ako preuzme on da se vise ne vraca u Bosnu ni da ga Zeljo zove
Rekao je ako preuzme on da se vise ne vraca u Bosnu ni da ga Zeljo zove
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Mene samo zanima kad je ta skupstina …
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
-
- Kontakt:
Zanima me tko ce biti u upravi sljedecu sezonu. To da cemo imati milion maraka budzet, ni u snu necu povjerovati. Ako udje tigar dzaba nam i deset miliona
Mladen Milošević, Adin Paro, Dino Mizić, Franklin Chetachukwu Ogboke, Elmir Šehić, Elvin Rizvanović u narednoj sezoni neće nositi dres Jedinstva
Benjamin Kurić, Edis Husović i Irman Dizdarić velike su šanse da će biti otpisani i da neće ostati u redovima Jedinstva.
-
- Kontakt:
Ma ne bi bas zalio za tim igracima. Husovic mozda za klupe, da ulazi lad bude kartona ili povreda, jedino Mizic. Nadam se da gledaju zamjene na vrijeme
Husovic i Mizic OK, jedan za klupe drugi jer je nas... ostalo nista posebno, Paro je bio dobar sa klupe, korektno je momak odradjivao svoje zadatke.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.