Daj nam onda baci bombu za tog novog igrača, jel sa naših prostora ili stranac?
Baci nas malo u razmišljanje

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Ma lupaju, ali negdje veze. Vjeruj mi da slabo k’o zna, u upravnom odboru Bosna sjedi troje ljudi jedan se pita za sve.
Samo nek ih prebace za Sarajevo
Rekao sam ti ja za to forsiranje domacih… Treba odmah kukati dok je vrijeme, ova ekipa je vec prosle godine pokazala koliko ne zna napraviti roster.Ghuraba je napisao/la: ↑22 jun 2025, 16:40Sta ovo ss.ba pise da hoce dovesti Manjgafica...
Garantujem da nije nista bolji od Kovacevica. Bio bi ok pojacanje za aba2, ali za aba1 nikako. Dovedes njega, vec imas Delalica i to ti je par na PF koji realno nije dorastao aba ligi (nadam se da Delalica ne planiraju na SF). Ako hoces da ti igrac pogadja svaku cetvrtu s distance, da fula svako trece slobodno, da nema igre ledjima, da nije neki skakac ni defazivac (iako je relativno atletican i ima dobar raspon ruku) - onda dovedes Fahru. On je jedino dobro pokretljiv za svoju visinu i lagano se odmotava iz pika, ali dzaba kad iz pnp nece imati vise od 25%.
Naravno, ne treba odmah ni kukati, jer je ovo sami pocetak i roster se tek poceo sklapati. Uvijek sam za dovodjenje domacih igraca, ali ne po svaku cijenu. Penava je sigurno bolja opcija od njega, a nema sanse da ce ostati u Slasku, koji ce u narednoj sezoni igrati EC.
Pa valja iskoristi Barbarić to partnerstvo sa Dubaijem. Mada mislim da je Isaiah Taylor ipak nedostižan za nas.InatSilniBosanski je napisao/la: ↑22 jun 2025, 17:16Navodno Gegic je sljedece pojacanje Bosne. Ako pokaze kao istina, to treba pozdraviti Gega. Posluzili ga zdravlje ne sumnjam da ce biti jedan od lidera ekipe.
Kad bi se ovi odnosi sa Dubaijem mogli kako iskoristiti da od ovih igraca pokupimo sta. Ja bi sa Tejlorom na pleju bio prezadovoljan, taman se uklapa sa Westom. I ova mrcina Vilijams ispod kosa, e to bi bila prica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.