Pose"em ti se na tog sa profilne, paskal i haliban mu ruše snove veceras
NBA Playoffs 2024-2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- superFrankie
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs 2024-2025
Ide KD ipak u Hosuton. @aleme i jesi sretan ovim trejdom
Vala baš dobro prošao Houston, ču pet pikova druge runde.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Fvv Amen KD Jabari Sengun.
Nije loše, ali nedovoljno za prstena.
Nije loše, ali nedovoljno za prstena.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nemoj reci dva puta.Kad pogledas ovu ekipu haman im bas neko poput KDa treba.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ma samo da su se rijesili panja Greena bez da su uzeli Zmiju bili bi mnogo jaci. Ovako dali solidnog role playera Brooksa i to je to.
Cekam da Nez kaze kako je puno pet pickova druge runde i da je dobro sto njegova raspala fransiza nije uletila.

-
- Kontakt:
Po meni, Rocketsi dobro prošli.
KD je produktivan igrač i dalje, kad je zdrav. S tim što je do sada pokazao u više instanci kako nije dovoljan kao neko ko može donijeti prsten kao okosnica ekipe. Vidjet ćemo ovaj pokušaj, iako lično sumnjam.
KD je produktivan igrač i dalje, kad je zdrav. S tim što je do sada pokazao u više instanci kako nije dovoljan kao neko ko može donijeti prsten kao okosnica ekipe. Vidjet ćemo ovaj pokušaj, iako lično sumnjam.
Zadnja izmjena: TripleThreat, dana/u 22 jun 2025, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Vrhunski posao Raketa. Nisu dali ništa značajno, Eason može vjerovatno u budućnosti zamijeniti Brooksa, a i ovaj 10. pick nije nešto vrijedan.
Kad bi kakvog PG-a uboli umjesto FVV bilo bi vrh.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Trade kao trade, sto se tice ko je sta poslao i dobio, HOU je dobro prosao, ali mislim da ih ovo opet ne gura u glavne konkurente za prsten, KD nije taj igrac, on ce odigrati svoje za ostalo ga boli neka stvar...ako bi ugrabili nekog PG koji ce to sve voditi kako treba, onda se imaju cemu nadati
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kako mislis lutrijski pik nije vrijedan??Ne samo da je vrijedan, vec je svaki pik 1.runde zlatan zbog novog CBAa.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 19:30Vrhunski posao Raketa. Nisu dali ništa značajno, Eason može vjerovatno u budućnosti zamijeniti Brooksa, a i ovaj 10. pick nije nešto vrijedan.
Aproni su doveli do toga da FA perioda skoro da i nemas.Ovo ljeto je jedna jedina ekipa (Netsi) projecirana da ima cap.Sve ostali ce morati koristiti MLE i BAE da bi unaprijedili roster, a vec imas situacije da je vrhunski role igrac daleko premasio cijenu MLEa, bio on tax payer MLE ili full MLE.
Kako onda pojacati ekipu na pravi nacin? Pa moras imati pikove, po mogucnosti lutrijske ili sto vise njih koje je moguce trejdovati da bi zauzvrat bio u prilici da pojacavas ekipu van drafta.Ekipe koje to nemaju moraju se osloniti na cisti trejd, "glavu za glavu" sto bi se reklo, a priznaces da je to jako, jako tesko izvesti.
Da ne pominjem kako ti pikovi omogucavaju da s platama ne odes u luxury ili neki od aprona
Usput, HOU ce nakon ovog trejda, zato sto je kumulirao plate Brooksa i Greena biti u 2.apronu.Nema tu prostora da se vise pojacava ekipa.Samo onim sto imas u rosteru i njihov razvoj.
Kad je Alem rekao da ce Durant u Rakete ima i 3 mjeseca, ne slusate glavnog experta 

Kako god mali ste jos za nasNEZALAGANJE je napisao/la: ↑22 jun 2025, 20:59Kako mislis lutrijski pik nije vrijedan??Ne samo da je vrijedan, vec je svaki pik 1.runde zlatan zbog novog CBAa.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 19:30Vrhunski posao Raketa. Nisu dali ništa značajno, Eason može vjerovatno u budućnosti zamijeniti Brooksa, a i ovaj 10. pick nije nešto vrijedan.
Aproni su doveli do toga da FA perioda skoro da i nemas.Ovo ljeto je jedna jedina ekipa (Netsi) projecirana da ima cap.Sve ostali ce morati koristiti MLE i BAE da bi unaprijedili roster, a vec imas situacije da je vrhunski role igrac daleko premasio cijenu MLEa, bio on tax payer MLE ili full MLE.
Kako onda pojacati ekipu na pravi nacin? Pa moras imati pikove, po mogucnosti lutrijske ili sto vise njih koje je moguce trejdovati da bi zauzvrat bio u prilici da pojacavas ekipu van drafta.Ekipe koje to nemaju moraju se osloniti na cisti trejd, "glavu za glavu" sto bi se reklo, a priznaces da je to jako, jako tesko izvesti.
Da ne pominjem kako ti pikovi omogucavaju da s platama ne odes u luxury ili neki od aprona
Usput, HOU ce nakon ovog trejda, zato sto je kumulirao plate Brooksa i Greena biti u 2.apronu.Nema tu prostora da se vise pojacava ekipa.Samo onim sto imas u rosteru i njihov razvoj.

- superFrankie
- Kontakt:
Prvo za Duranta, pa nakon povrede Dame se otvorio prozor za mozda Giannisa, medjutim izgleda da on nece nigdje a i bolje jer bi morali dati pola ekipe, ovaj trade je vrhunski, dao si Greena i Brooksa. Eason treba startati ionako.superFrankie je napisao/la: ↑22 jun 2025, 21:38Pa si nakon toga govorio prvo za Browna pa onda i Banea. Jbg i corava koka ubode neko zrno![]()
Za Bane sam rekao da bi volio da ga Rakete dovedu, i tu sam potrefio da ce biti tradean

-
- Kontakt:
Kako god, KD je do sada pokazao da ni sa daleko talentovanijim ekipama nije uspio osvojiti prsten kao čista prva opcija. Vidjet ćemo kako će to sa Udokom izgledati.
TripleThreat je napisao/la: ↑22 jun 2025, 21:58Kako god, KD je do sada pokazao da ni sa daleko talentovanijim ekipama nije uspio osvojiti prsten kao čista prva opcija. Vidjet ćemo kako će to sa Udokom izgledati.
Zamisli to

Da smo imali Duranta mjesto smrde Greena, bili bi u wcf sigurno vec ove sezoneTripleThreat je napisao/la: ↑22 jun 2025, 21:58Kako god, KD je do sada pokazao da ni sa daleko talentovanijim ekipama nije uspio osvojiti prsten kao čista prva opcija. Vidjet ćemo kako će to sa Udokom izgledati.

A slijedece vec Thompson, Jabari, Turcin, Eason, Whitmore svi ce biti bolji
Ide Turcin u paketu za Nigerijca po mojim izvorima.alemsa je napisao/la: ↑22 jun 2025, 22:01Da smo imali Duranta mjesto smrde Greena, bili bi u wcf sigurno vec ove sezoneTripleThreat je napisao/la: ↑22 jun 2025, 21:58Kako god, KD je do sada pokazao da ni sa daleko talentovanijim ekipama nije uspio osvojiti prsten kao čista prva opcija. Vidjet ćemo kako će to sa Udokom izgledati.
A slijedece vec Thompson, Jabari, Turcin, Eason, Whitmore svi ce biti bolji

Ne znam koliko sam relevantan da komentarisem posto sadasnji NBA pratim jako sporadicno. Inace sam bio fan Miamia sa prime Wadeom i tih godina sam bas intenzivno oratio.TripleThreat je napisao/la: ↑22 jun 2025, 21:58Kako god, KD je do sada pokazao da ni sa daleko talentovanijim ekipama nije uspio osvojiti prsten kao čista prva opcija. Vidjet ćemo kako će to sa Udokom izgledati.
Htjedoh reci za Duranta. Strasno podcijenjen igrac. Lebronu(kojeg postujem izrazito kao igraca) svi kapu skidaju kako igra u poznim sportskim godinama.
Ali kod Duranta to nekako ne primjetim, covjek ima ako se ne varam 37 godina, 3 godine mladji od Lebrona ali i dalje u svakom timu moze biti i dalje prva ofanzivna opcija. Kombinacija visina-raspon ruku-kosarkaska inteligencija-precizan sut. Jednostavno i dan danas moze preko 15 godina mladjih igraca 40 ubacit bez problema ako hoce.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.