Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Samo da ne bude sada da namjerno presjedi godinu uzme 12 miliona i ode džaba, što je vrlo realan scenarij
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Njegovim stavom daj Boze da on uopste bude za 2 3 godine se bavio fudbalom. Mozda ali u Partizanu ili negdje van liga petice.
A jel neko primjetio sto je Rabiot tuzio PSG za 1.4 miliona i dobio. Kakav mentalni patuljak je nama ne samo igrao vec bivao i kapiten.
A jel neko primjetio sto je Rabiot tuzio PSG za 1.4 miliona i dobio. Kakav mentalni patuljak je nama ne samo igrao vec bivao i kapiten.
Dusan ispravan 1/1. Da li bi vi prihvatili smanjenje plate i nastavili raditi za istog poslodavca kao da se nista nije desilo, odgovor je ne naravno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
decko nije zasluzio taj kes ali nikako.. normalno da je cirkus bio dati toliku platu za srpskog jakintu
Aljegri, out!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Na stranu to sto su igraci preplaceni opcenito, ali sam fasciniran. zgrozavanjem kada igrac nece da prihvati smanjenje place.
Znaci imas poso, netko ti je dao placu, i kaze ti nakon godinu dvije e sad cemo je smanjit, a ti nastavi kao i dosad
Daj uozbiljite se..

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Dok Komoli češe muda ima ko hoće Muanija
MANIJACI JUG 1987
Izmedju panja Jacksona i Demirovica težak je izbor.
#MaxOUT
#MaxOUT
iz perspektive koje se nalazimo, mi da bismo poptisali neko zvucno ime trebalo nam je zvucno trenersko ime koje ce ga privuci, jer desavanjima u nazad 2 ili 3 godine samo ime Juventus to ne pomaze
uz to ne podcjenjujuci Tudora i njegov aangazman, jer sam ga prije svega vidjeo kao prelazno rjesenje do sezone
igre na svjetskom prvenstvu mozda privuku neko ime,ali moguce je i negativan efekat
ono sto mi trenutna situacija govori, bar meni, jeste da smo mi odustali od zvucnih imena, zasto ne i stvoriti neko novo zvucno ime
uz to ne podcjenjujuci Tudora i njegov aangazman, jer sam ga prije svega vidjeo kao prelazno rjesenje do sezone
igre na svjetskom prvenstvu mozda privuku neko ime,ali moguce je i negativan efekat
ono sto mi trenutna situacija govori, bar meni, jeste da smo mi odustali od zvucnih imena, zasto ne i stvoriti neko novo zvucno ime
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
On i jeste prelazno rjesenje i nista vise, ali obicno privremena rješenja postanu trajna, nazalost. Trener kakvog ovakav Juventus trenutno i zaslužuje.
Gledam startnih 11, Savona, Kelly, Mck, čovjek protiv govedjih ekipa ne stavi Luiza. Klasična italijanstina od trenera, rigidan, 3 nazad, bez ikakve fine budućnosti na vidiku.
Fascinira i da je Chica prihvatio, a prvobitno ga otpisao.
3 pojacanja koja se spominju su smiješna priča, to bi imalo smisla da je ovo Conte ili Guardiola koji izvlaci maksimum iz svakog.
Gledam startnih 11, Savona, Kelly, Mck, čovjek protiv govedjih ekipa ne stavi Luiza. Klasična italijanstina od trenera, rigidan, 3 nazad, bez ikakve fine budućnosti na vidiku.
Fascinira i da je Chica prihvatio, a prvobitno ga otpisao.
3 pojacanja koja se spominju su smiješna priča, to bi imalo smisla da je ovo Conte ili Guardiola koji izvlaci maksimum iz svakog.
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Najveci problem Tudora je sto je on presretan da trenira Juventus i sve ce mu biti dobro. Njemu je dobar i Savona i Kelly i Weah i Mckennie i Rugani. Sve mu je dobro jer nije ime u trenerskom svijetu.
Da nas vodi neki dobar trener utvrdio bi problem prvi mjesec i rekao trebaju mi ta 3-4 igraca i osvajate titulu, ovaj igrac nema mjesto nece igrati itd.
Da nas vodi neki dobar trener utvrdio bi problem prvi mjesec i rekao trebaju mi ta 3-4 igraca i osvajate titulu, ovaj igrac nema mjesto nece igrati itd.
Cojku je ovaj turnir odlican za dokazivanje da vrijedi.
Svako normalan bi danas barem 6 izmjena stavio u odnosu na prvi mec, ali ovak mece istu postavu, zeli 3 boda po svaku cijenu itd.
Mi smo u bunaru od 250 metara trenutno po mnogim osnovama u klubu
Svako normalan bi danas barem 6 izmjena stavio u odnosu na prvi mec, ali ovak mece istu postavu, zeli 3 boda po svaku cijenu itd.
Mi smo u bunaru od 250 metara trenutno po mnogim osnovama u klubu
Ljudi su velika gospoda sa tuđim parama. U stvarnom svijetu svako gleda svaku marku ko da mu je zadnja a laprda kako neko treba halaliti milione zbog većeg dobra.tutankamon1905 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 10:08Na stranu to sto su igraci preplaceni opcenito, ali sam fasciniran. zgrozavanjem kada igrac nece da prihvati smanjenje place.Znaci imas poso, netko ti je dao placu, i kaze ti nakon godinu dvije e sad cemo je smanjit, a ti nastavi kao i dosad
Daj uozbiljite se..
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Panj Italia jedva čeka da potpise manju platu u pekari u kojoj radi.
#MaxOUT
#MaxOUT
Gdje ima link za gledat ovo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Do kad ćemo gledati Mckenzija u Juventusu
oci krvare od njegove igre
- Burberry46
- Kontakt:
Commoli vec sprema Kenanov transfer dogodine od 100M.
Kelly i Savona su 2 stakora, ako ovi budu imali ozbiljnu minutažu rizikujemo 12 mjesto u ligi.
Kelly i Savona su 2 stakora, ako ovi budu imali ozbiljnu minutažu rizikujemo 12 mjesto u ligi.
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli