Tuzlanski Chat
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: Tuzlanski Chat
Valjda sin vlasnika Jecmista pretucen.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Nije valjda, nego jeste. I daj Boze prezivi, bas rizican period je pred njim.
Slabo ko zna pozadinu sporjeckanja i na kraju i incidenta.
Slabo ko zna pozadinu sporjeckanja i na kraju i incidenta.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sta god da je,ne ides da covjeka smjestis na respiratore i da mu se bore za zivot
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
Tuče, iznude, ubistva, femicidi, saobracajne nesreće i samoubistva, izgleda opet nam zadovoljavajuća bezbjednosna situacija u kantonu i gradu. Nek nam Bog pomogne, eno čitam skoro se desila i saobracajna nesreća nekoliko pješaka povrijedjeno.
Mene ostavi na miru.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑21 jun 2025, 20:06Tuče, iznude, ubistva, femicidi, saobracajne nesreće i samoubistva, izgleda opet nam zadovoljavajuća bezbjednosna situacija u kantonu i gradu. Nek nam Bog pomogne, eno čitam skoro se desila i saobracajna nesreća nekoliko pješaka povrijedjeno.
Zna li se sto su ga pretukli?
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ahmed zadnje dvije tri godine teroriše običnu djecu u diskoteci/kafanama jer mu bude dosadno na poslu pa uzme nekog balonju našamara ili istuče. Pi.čka obična i nadam se da će iza rešetaka idućih 30 godina.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- tuzlak1987
- Kontakt:
Od Tuzle je nenormalniji grad jedino Sarajevo. A oba grada su rasadnici kockastih glava.
-
- Kontakt:
Jel to upetljan sin Nasera Orica? Jel i on lokalni kabadahija na babin racun? Ako ste nas branili u ratu da bi u miru bili siledzije u svom narodu,niste trebali.
- Beduin
- Kontakt:
Ko ce ga znati pozadinu zasto su se posvadjali, a onda i potukli. Saznat ce se u narednim danima, ali eto nazalost zivot je ugrozen, a nadam se da nije istina oko kako sam nacuo od neke osoba za njegovo zdravlje.
Bice zanimljivo u gradu u narednim danima, jeb3na situacija pravo, bespotrebno momci dodjose u ovu situaciju.
Bice zanimljivo u gradu u narednim danima, jeb3na situacija pravo, bespotrebno momci dodjose u ovu situaciju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- bromazepam
- Kontakt:
Oni da su se branili ne bi sad živili u Tuzli.Mocvara1991 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 22:10Jel to upetljan sin Nasera Orica? Jel i on lokalni kabadahija na babin racun? Ako ste nas branili u ratu da bi u miru bili siledzije u svom narodu,niste trebali.
Krivično treba odgovarat ko ih 95. upusti u grad.
Dok je on bio u Srebrenici, to je bio slobodan grad. Ne podržavam ničije bahaćenje, ali ko je proveo noć u rovu, čuvao je sve nas. Šta je poslije donijela politika, to je drugo. A ne znam ko tebe "upusti", pa si takav. Ili si balavac, pa se ne sjećaš, ili bezobrazan. A što se tiče čaršije i seljaka, svaki carsijski čovjek će prije podržati seljaka, nego svog. A "seljaci" se uvijek drže zajedno. I prije će ti "seljak" pomoći, nego onaj iz Centra gradabromazepam je napisao/la: ↑23 jun 2025, 01:11Oni da su se branili ne bi sad živili u Tuzli.Mocvara1991 je napisao/la: ↑21 jun 2025, 22:10Jel to upetljan sin Nasera Orica? Jel i on lokalni kabadahija na babin racun? Ako ste nas branili u ratu da bi u miru bili siledzije u svom narodu,niste trebali.
Krivično treba odgovarat ko ih 95. upusti u grad.
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Eto siptarski kikbosker udarcem hinjski,kukavicki,ubi decka. Ma sta god bio razlog nije trebalo da bude placen zivotom. Sigurno nije ni planirano,ali desilo se. Najstrozije kazniti. A posebna kazna za ove ex boksere,kikboksere,prije bih rekao kiksboksere. Cemu vas je ucilo na treninzima, da hinjski udarate s ledja... Ja mislio da ih uci da je to sport,da se ne smiju potuci izvan ringa,da je dobra samoodbrana poznavati neku borilacku vjestinu.
Kod nas borilacke vjestine sluze da se udara narod i glumi sila. Svako ziv zna da se ne koriste osim u samoodbrani. Jedino kod nas sluzi da se ispoljavaju neki kompleksi, utjeruje strah i sta sve ne.Mocvara1991 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 07:10Eto siptarski kikbosker udarcem hinjski,kukavicki,ubi decka. Ma sta god bio razlog nije trebalo da bude placen zivotom. Sigurno nije ni planirano,ali desilo se. Najstrozije kazniti. A posebna kazna za ove ex boksere,kikboksere,prije bih rekao kiksboksere. Cemu vas je ucilo na treninzima, da hinjski udarate s ledja... Ja mislio da ih uci da je to sport,da se ne smiju potuci izvan ringa,da je dobra samoodbrana poznavati neku borilacku vjestinu.
Kad vidis koji sve debili u danasnje vrijeme znaju borilacke vjestine, zao mi bude onih pravih, normalnih boraca i osoba koji su u tim sportovima. A takvih je jako mali broj.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Zbog takvih cesto i jako pogresno sve koji se bave nekom borilackom vjestinom svrstavamo u isti kos. Ali sta mozes kad ih je 90 posto kalup ovog siptara,uzivaju udariti na kvarno. To bih prije shvatio od nekog ko se nije potukao nikad,pa ima strah ,pa iz straha to uradi. Ali neko kao "kiksbokser" i udara na kvarno,s ledja,krvnicki. Pogleda li sam sebe u ogledalo i pomisli bas sam p*cketina...DamirT je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:36Kod nas borilacke vjestine sluze da se udara narod i glumi sila. Svako ziv zna da se ne koriste osim u samoodbrani. Jedino kod nas sluzi da se ispoljavaju neki kompleksi, utjeruje strah i sta sve ne.Mocvara1991 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 07:10Eto siptarski kikbosker udarcem hinjski,kukavicki,ubi decka. Ma sta god bio razlog nije trebalo da bude placen zivotom. Sigurno nije ni planirano,ali desilo se. Najstrozije kazniti. A posebna kazna za ove ex boksere,kikboksere,prije bih rekao kiksboksere. Cemu vas je ucilo na treninzima, da hinjski udarate s ledja... Ja mislio da ih uci da je to sport,da se ne smiju potuci izvan ringa,da je dobra samoodbrana poznavati neku borilacku vjestinu.
Kad vidis koji sve debili u danasnje vrijeme znaju borilacke vjestine, zao mi bude onih pravih, normalnih boraca i osoba koji su u tim sportovima. A takvih je jako mali broj.
Evo maloprije procitao da je ucestvovao i Naserov sin. Valjda ga pretukli, a ovaj Siptar ispao zrtveno janje. Naravno za ostale pokusali zataskati...Mocvara1991 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 12:08Zbog takvih cesto i jako pogresno sve koji se bave nekom borilackom vjestinom svrstavamo u isti kos. Ali sta mozes kad ih je 90 posto kalup ovog siptara,uzivaju udariti na kvarno. To bih prije shvatio od nekog ko se nije potukao nikad,pa ima strah ,pa iz straha to uradi. Ali neko kao "kiksbokser" i udara na kvarno,s ledja,krvnicki. Pogleda li sam sebe u ogledalo i pomisli bas sam p*cketina...DamirT je napisao/la: ↑11 jul 2025, 09:36Kod nas borilacke vjestine sluze da se udara narod i glumi sila. Svako ziv zna da se ne koriste osim u samoodbrani. Jedino kod nas sluzi da se ispoljavaju neki kompleksi, utjeruje strah i sta sve ne.Mocvara1991 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 07:10Eto siptarski kikbosker udarcem hinjski,kukavicki,ubi decka. Ma sta god bio razlog nije trebalo da bude placen zivotom. Sigurno nije ni planirano,ali desilo se. Najstrozije kazniti. A posebna kazna za ove ex boksere,kikboksere,prije bih rekao kiksboksere. Cemu vas je ucilo na treninzima, da hinjski udarate s ledja... Ja mislio da ih uci da je to sport,da se ne smiju potuci izvan ringa,da je dobra samoodbrana poznavati neku borilacku vjestinu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne branim Amara (Naserovog sina), ali je bila svađa i razmjena šamara, ima na videu sve lijepo se vidi, ovaj ga je puko šakom sa leđa. Nije video AI ili nešto, nego sa sigurnosnih kamera iz Wintoriusa.
-
- Kontakt:
Boga mi i mediji poprilicno zataskavaju. Naserov sin se nigdje ne spominje,a svadja je krenula izmedju njih dvojice upravo. Mozda je samo prica,ondosno,u Bosni je najlaske podmetnuti pricu posvadjali se oko toga ko je ko i ko je sta,Bosnjak,Hrvat,Srbin. Ali svjedok (radnik/radnica) navodno kaze da je bilo pitanje sta je ovaj decko Srbin ili Hrvat...obicno je da od "velikih" oceva imamo sinove malih muda,ali na racun babine "slave" bi da se qrce.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa šta može on krivično odgovarati tu? Nije ga on udario, niti ga usmrtio. To što se on svađao sa njim, ili što su njih dvojica razmijenili šamare, nema veze apsolutno nikakve sa time što je ovaj majmun njega usmrtio, za šta će krivično odgovarati.
-
- Kontakt:
Jbg,tuca je sa smrtnim posljedicama. Oni su bili skupa svi jedno drustvo,nemaju jednaku odgovornost,ali trebaju svi snositi posljedice. Moj kolega je s svojim rodjakom bio u kafani,potukli se s obezbjedjenjem, ovaj njegov rodjak izvukao pistolj i ubio covjeka na licu mjesta. Ovaj dobio 12 godina, ovaj moj kolega 2 godine. Nisu iste posljedice,ali je bilo i njegove odgovornosti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.