Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Dobro je i ovo za buy back clause, ako proigra kojim slucajem. Ima on potencijal, ali nakon one greske protiv Uniteda u gostima nije isti igrac.
Srce, čast i ponos!
Ne mogu da vjerujem da su platili 30m funti za Quansaha
u jednu ruku mi ih je i zao.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Strasan posao za ovog kloca.
Joyce potvrdio razgovore s guehijem, CP trazi 40-50m funti. Nasi kontaju oko 30m
Zavrsit ce ga za 35m jer slabe karte imaju

Joyce potvrdio razgovore s guehijem, CP trazi 40-50m funti. Nasi kontaju oko 30m
Zavrsit ce ga za 35m jer slabe karte imaju

Edwards je gospodar vremena

Valjda će uvaliti buyback klauzulu

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Ja se ne sjećam da je ikad ta buyback klauzula iskorištena, tj ne sjećam se da je neki igrač bio vrijedan aktiviranja iste.
Sretno Harveyu, ima potencijal, samo ne u Liverpoolu
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Mi cemo sve kupit samo ce napadacke opcije ostat Darwin Jota.Valjala bi trampa Osimhen za Darwina uz transfer Guehia dovoljno za ovaj rok
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Carvajal i Hakimi su ti 2 primjera samo na desnom beku Reala.sarajevskiMarlboro je napisao/la: ↑22 jun 2025, 22:14Ja se ne sjećam da je ikad ta buyback klauzula iskorištena, tj ne sjećam se da je neki igrač bio vrijedan aktiviranja iste.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Više sam mislio na Liverpool, al da. Skroz sam zaboravio na njih dvojicugaston je napisao/la: ↑22 jun 2025, 23:48Carvajal i Hakimi su ti 2 primjera samo na desnom beku Reala.sarajevskiMarlboro je napisao/la: ↑22 jun 2025, 22:14Ja se ne sjećam da je ikad ta buyback klauzula iskorištena, tj ne sjećam se da je neki igrač bio vrijedan aktiviranja iste.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
Pa nije to toliko ni strašno. Ako stigne Guehi riješili smo sve krizne pozicije, a napadač, tu se ima opcija. Nunez, Jota, Diaz, Gakpo, Slobo, može i Salah, Wirtz, može i Jones, ima i Alisson.LiverpoolREDS je napisao/la: ↑22 jun 2025, 22:21Mi cemo sve kupit samo ce napadacke opcije ostat Darwin Jota.Valjala bi trampa Osimhen za Darwina uz transfer Guehia dovoljno za ovaj rok
Meni su ovi dostupni napadači užaš. Gykores je veća prevara od Ngoga, Etiketa ništa nije bolji, Osimhen traži preveliku platu.
Ima i toga. Mozda bolje sacekati sezonu da vidimo hoce li se koje novo ime pojaviti na trzistu. Mislim da necemo imati problem s golovima iducu sezonu ako ostane ova ekipa.Otelo je napisao/la: ↑23 jun 2025, 08:41Pa nije to toliko ni strašno. Ako stigne Guehi riješili smo sve krizne pozicije, a napadač, tu se ima opcija. Nunez, Jota, Diaz, Gakpo, Slobo, može i Salah, Wirtz, može i Jones, ima i Alisson.LiverpoolREDS je napisao/la: ↑22 jun 2025, 22:21Mi cemo sve kupit samo ce napadacke opcije ostat Darwin Jota.Valjala bi trampa Osimhen za Darwina uz transfer Guehia dovoljno za ovaj rok
Meni su ovi dostupni napadači užaš. Gykores je veća prevara od Ngoga, Etiketa ništa nije bolji, Osimhen traži preveliku platu.
We are fucking massiveThe latest broadcast figures up until March 2025 from Nielsen show that LFC are still the most-watched Premier League club globally with 504 million cumulative viewers. The Reds are now the only Premier League club to surpass 500 million views by March 2025.
https://www.liverpoolfc.com/news/lfc-re ... cial-media
The day Liverpool won their 20th league title in April is the club’s most-engaged day on social media with more than 60.7 million engagements in 24 hours.
Champions of social media

According to figures from Blinkfire Analytics, the Reds totalled just shy of 1.7 billion engagements across all platforms during the 2024-25 title-winning campaign – 10 per cent more than the previous season and 45 per cent above the second-most-engaged club in the league this season.
Mislim da je Isak long term plan, kao nekad Virgil.
Ako se ne dovede ovo ljeto, doće 26te.
Ako se ne dovede ovo ljeto, doće 26te.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ode ratnik
Dobio brat bolji oprostaj od stakora

Hvala na svemu legendo
SEKS(Martin Hardy) - Liverpool have the funds to test Newcastle's resolve despite their spending this summer. Newcastle are concerned an offer could be made early next month for Isak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.