Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Potez ravan khurcu, cuj salzburg
Abdurahman će nadam se izrasti u budućeg reprezentativca Bosne.h1a2s3o4 je napisao/la: ↑22 jun 2025, 14:45Kada mentalno zaostali kur.ton hoce nekome nesta da objasni.perun je napisao/la: ↑22 jun 2025, 14:27Baliija je naziv za zaostalog i neprosvijećenog vjernika (Alija Isaković).ArtVandelay je napisao/la: ↑21 jun 2025, 23:44Kakvi kompleksaši balijski. Zato su nas klali kao ovce svakih 50 godina.
Ništa, dajte djeci imena poput "Leo", što je čest slučaj danas u Federaciji.
Klali su ne zbog imena kao Leo nego zbog neprosvijećenosti, neobrazovanosti i nedostatka nacionalne svijesti. Što jeste upravo i bio slučaj u vjerskim sredinama poput Podrinjs koje jesu i najviše nastradale dok su sekularnija područja i gradovi poput Bihaća, Sarajeva, Mostara odbranjeni.
Dijete nije krivo što je otac neprosvijećen i zatucan.
Abdurahamanu želim zdravlja i uspješnu karijeru
Bosanac, brat je mio ma koje vjere bio.![]()
Ja ba, klali ljude zbog neprosvjecenosti. Sto ce reci zrtve su krive. Je li to treba sve neprosvjecene ljude poklati?
Ne seri i vidi kako ces provesti respust balavac.
Jedini opasniji ljudi za zajednicu od radikala su oni koji pokusavaju da nipodistavaju sve svoje. Tudje **** bi pojeli kao kavijar. Najgora sorta ljudi. Kolonizirani um.
A ovaj gore mentol SWOT spominje prezime kao neki faktor. Kakva steta utrosenih pelena.
Izdajnik sa profilne@ Ono kad janderbalibali asimiliran u kulturu okupatora i koji se ponosi tuđim više no svojim nije u stanju razumjeti napisano ali bi da morališe.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Abdurahman ima šansu, ako bude uporan, sa pravim ljudima oko sebe da izgradi karijeru.Kaže se da dijete odgaja cijelo selo pa se nadam da će svjetovni odgoj u odnosu na zatucani srednjoviekovni klerikalni prevladati.rishovski je napisao/la: ↑22 jun 2025, 15:10perun je napisao/la: ↑22 jun 2025, 14:27Baliija je naziv za zaostalog i neprosvijećenog vjernika (Alija Isaković).ArtVandelay je napisao/la: ↑21 jun 2025, 23:44Kakvi kompleksaši balijski. Zato su nas klali kao ovce svakih 50 godina.
Ništa, dajte djeci imena poput "Leo", što je čest slučaj danas u Federaciji.
Klali su ne zbog imena kao Leo nego zbog neprosvijećenosti, neobrazovanosti i nedostatka nacionalne svijesti. Što jeste upravo i bio slučaj u vjerskim sredinama poput Podrinjs koje jesu i najviše nastradale dok su sekularnija područja i gradovi poput Bihaća, Sarajeva, Mostara odbranjeni.
Dijete nije krivo što je otac neprosvijećen i zatucan.
Abdurahamanu želim zdravlja i uspješnu karijeru
Bosanac, brat je mio ma koje vjere bio.
Njegov otac je Hafiz Kur'ana i profesor... Za nekog takvog reći da je zatucan samo može reći osoba koja je nezadovoljna samim sobom.
Abdurahman je nevjerovatno odgojeno dijete i to se vidi iz njegovog odnosa prema drugoj djeci i starijim osobama. A tome ga nije mogao nauciti neko ko je zatucan..
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Nakon petice Juventusa, City je otisao jos dalje i uvalio sesticu azijskom Realu 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovi sto vole kladionicu i pivu najviše se upale na neku objavu koja bi mogla imat i 0.1% veze s vjerom. . Raspikuće
- Goalgetter
- Kontakt:
Ervin Omic napusta WAC, austrijski mediju navode da ide u Partizan ili Real Oviedo.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la: ↑23 jun 2025, 08:34Kako bi neki rekli, barem ce moci svojim unucima pricati da je igrao jednom protiv Manchester Citya.![]()

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
Dobar transfer Alajbegovica, sada je sve na njemu, nadam se da ce pokazati sta zna.
Nisam siguran kako ce sada igrati Salzburg i u kojem sistemu, ali prednost mu je sto moze i pokriti vise pozicija, Gloukh mu je konkurencija za to mjesto iza napadaca, ali nije iskljuceno i da igra lijevo.
Nisam siguran kako ce sada igrati Salzburg i u kojem sistemu, ali prednost mu je sto moze i pokriti vise pozicija, Gloukh mu je konkurencija za to mjesto iza napadaca, ali nije iskljuceno i da igra lijevo.
-
- Kontakt:
Mislim da bi Oscar mogao napustiti RB, vrijeme mu je za iskorak. Čitao sam da ga traži Leeds United.Goalgetter je napisao/la: ↑23 jun 2025, 10:40Dobar transfer Alajbegovica, sada je sve na njemu, nadam se da ce pokazati sta zna.
Ma top transfer. Ako će igdje imati priliku za igru, imati će je u Salzburgu.
Još ako ode ovaj ci.fut onda mu se otvara mjesto u startnih 11.
Još ako ode ovaj ci.fut onda mu se otvara mjesto u startnih 11.
Zadnja izmjena: jasmin10, dana/u 23 jun 2025, 11:11, ukupno mijenjano 2 puta.
Odlican transfer. Taman ako se dokaze, lako njega Bayer vrati, jer ima buy back klauzulu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Eto nadolazeća sezona će nam haman proći u praćenju napretka Esmira Bajraktarevića u PSV-u i Alajbegovića u Salzburgu. Oba igrača na deficitarnim pozicijama.
A vrijeme je i da Tahirović proigra.
A vrijeme je i da Tahirović proigra.
Mi njega cekamo evo 3 sezone da proigra

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Goalgetter
- Kontakt:
I ja mislim, ako ne na ljeto, krajnje na zimu je vec kandidat za sljedeci iskorak.Coolpanda24 je napisao/la: ↑23 jun 2025, 10:46Mislim da bi Oscar mogao napustiti RB, vrijeme mu je za iskorak. Čitao sam da ga traži Leeds United.Goalgetter je napisao/la: ↑23 jun 2025, 10:40Dobar transfer Alajbegovica, sada je sve na njemu, nadam se da ce pokazati sta zna.
Ali naci ce se sigurno nacina da i obojica igraju zajedno, znao je Salzburg cesto igrati i u raznim varijantama 4-4-2 sa dva ofanzivna vezna.
Cini se da se i Salzburg nakon katastrofalne prosle sezone malo stabilizovao.
Sta mislis hoce li odma za RB igrat ili prvo za Liefering?Goalgetter je napisao/la: ↑23 jun 2025, 10:40Dobar transfer Alajbegovica, sada je sve na njemu, nadam se da ce pokazati sta zna.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
mene je tog lieferinga strah:-)