FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

fantom
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la fantom » 17 apr 2011, 19:53

Hej isakovich obrisi nos idi se igraj klisa, cuj u njemackoj nema stimanja pa sta je sa ovim likovima sto im se sudi u bochumu garant sh namijestali utakmice u drinovcima ili u zepcu.sve afere zadnjih godina krecu iz njemacke pocevsi od onog sudije holzera pa do ovih hrvata sapine i ostalih.

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 17 apr 2011, 20:04

Navijam za one koje ces i ti bayernovci gledat kako dizu trofej lige prvaka ove godine.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 17 apr 2011, 20:06

fantom je napisao/la:Navijam za one koje ces i ti bayernovci gledat kako dizu trofej lige prvaka ove godine.
Schalke je i meni simpatican klub. Nadam se da ce uspjeti u tome. 8-)
#divovi

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 17 apr 2011, 20:09

E jest moustapha u pravu si,heehe

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 17 apr 2011, 20:13

nikad da stanu ovi hasumi i dusmani da oblijecu oko ove teme,,pa kako im se vise da,,da li zbilja toliko ljubomorni,,hehe,,,,,,,

Ljudi oprostite mene malo ova pobjeda opustila ,, malo se popilo i proslavilo pa nakratko uletio da vidim sta se pise,,,,, kruska ceka
VOLIM BAYERN

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 apr 2011, 20:42

fantom je napisao/la:Hej isakovich obrisi nos idi se igraj klisa, cuj u njemackoj nema stimanja pa sta je sa ovim likovima sto im se sudi u bochumu garant sh namijestali utakmice u drinovcima ili u zepcu.sve afere zadnjih godina krecu iz njemacke pocevsi od onog sudije holzera pa do ovih hrvata sapine i ostalih.
znas sta nijemci bar uhapse ove što štimaju a u italiji i španiji i ne šale se da nekog uhapse....i znamo da je u tim ligama skandala na pretek zato ti ne lupaj gluposti bez veze.....u njemačkoj nema ni zabušavanja s porezima....malo se informiši pa onda pricaj, a i onako si jedan sitni, obicni provokator koji nema pojma o čemu prica
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 apr 2011, 21:32

isakovich je napisao/la:
da li to ima veze sa ovim

GOMEZ 22 gola prvi strijelac BUNDES Lige a jos nije kraj.....razumijem ja tebe ti bi volio napadaca ala rooney, villa,torres itdd ali jako skupo za nasssss
Da volio bi ali je previse nerealno uglavnom ja tvrdim da se Gomez trebao dovesti za 15-20 mil. a ne za sumu od 35mil. jer te pare se daju za igrače koji ubijaju, prave razliku na terenu i prave su zvjezde. Gomez mozda trpa ali nikada neće biti igračina. I da u tom se transferu mogla viditi prenapuhanost njemačkog, malo iznad prosječnog, igrača poput Gomeza ...

Pa pogledaj samo ... da se 35 mil. dalo za Ozila i Kedhiru pa gdje bi nam bio kraj (a realno mogli smo ih dovesti) pa kada bi Muller/Klose/Olic igrali u na poziciji lonely ST.

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 17 apr 2011, 21:36

Za ovog effe ko sta govori o spaniji i italiji govori se o bayernu i njemackoj ligi.ti si nam eto upucen i relevantan da nam pricas price o porezima i kako to hoda u njemackoj.fakat je ti volis bayern i pomiri se sa cinjenicom da ste ove sezone kanta za nabijanje.ove godine ostaje jos nada onaj kup sto igrate u emiratima ili se prijavite za ramazanski turnir u skenderiji tu se moze dobro podmititi.sramota da se para mora davati da bi se pretekao velikan kao sto je hanover

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 apr 2011, 21:38

amell je napisao/la:teatar i lakrdija od lige,to se danas pokazalo,hickens nije smio pobjediti klub koji ce voditi sljedece sezone,sam sebi bi oduzeo LP uli,rumenige i bekenbauer to nisu mogli diopustiti,cudi me samo da su to ovako providno uradili jer ipak da onako slabasni bayern pobjedi leverkusena sa 5-1 i to bez glavnih igraca to je u najmanju ruku sumnjivo,ma jasno je i vama to iole ste valjda normalni da skontate da to nije cista posla,priznajte to ,nije u dzep ni nama ni vama nece vas istraga pogoditi,ako to pobijate onda ste nista drugo nego zadojene i bolesne budale :|
:? :?
Nije svrsishodno se s tobom uopste raspravljati o ovakvim stvarima.
Nevin si dok ti ne dokazu krivnju, tako da smo svi uvjereni da ovo nema nikakve veze sa namjestanjem.
fantom je napisao/la:Za ovog effe ko sta govori o spaniji i italiji govori se o bayernu i njemackoj ligi.ti si nam eto upucen i relevantan da nam pricas price o porezima i kako to hoda u njemackoj.fakat je ti volis bayern i pomiri se sa cinjenicom da ste ove sezone kanta za nabijanje.ove godine ostaje jos nada onaj kup sto igrate u emiratima ili se prijavite za ramazanski turnir u skenderiji tu se moze dobro podmititi.sramota da se para mora davati da bi se pretekao velikan kao sto je hanover
I sta sad i da smo namjestili? Jesmo li to mi jedini koji namjestaju utakmice i koji potplacuju da bi dosli do zeljenog rezultata. :?:
Ja ti samo kazem, ima se moze se. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

fantom
Kontakt:

Post Postao/la fantom » 17 apr 2011, 21:44

Svaka cast na iskrenosti

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 apr 2011, 01:13

fantom je napisao/la:Za ovog effe ko sta govori o spaniji i italiji govori se o bayernu i njemackoj ligi.ti si nam eto upucen i relevantan da nam pricas price o porezima i kako to hoda u njemackoj.fakat je ti volis bayern i pomiri se sa cinjenicom da ste ove sezone kanta za nabijanje.ove godine ostaje jos nada onaj kup sto igrate u emiratima ili se prijavite za ramazanski turnir u skenderiji tu se moze dobro podmititi.sramota da se para mora davati da bi se pretekao velikan kao sto je hanover
:D :D :D :D :D činjenica je samo da sam ja za tebe profesor u svemu......i hoces da ti pokazem kako brzo raskirnkavam fantome????? :D :D :D bolje ti je gubi se s teme providni :D :D
a "naše dijete" amellcica vise niko ne shvata ozbiljno.....a traume su velike za inter, svaki dan se tone sve višee i višee.....schalke je ostavio dubok kraj....amellu u snovima odzvanja: HASTA LA VISTA SCHALKE HALBFINALISTA :D
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 18 apr 2011, 02:03

effe_sa je napisao/la:HASTA LA VISTA SCHALKE HALBFINALISTA :D
:lol: :lol:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 18 apr 2011, 02:26

Savršena utakmica!

Upravo tako, novi trener je odigrao taktički. To se traži. Treba se prilagoditi protivniku. Samim time što momci ne gledaju svaki dan van Gaal-a je krucijalna prednost trenutno! To se odrazilo na terenu.
Manje filozofiranja i više slobode u igri. Drugo poluvrijeme najbolje taktički odigrano u cijeloj sezoni. Fenomenalno!
Moj favorit za igrača utakmice Tymoschuk.

Pa normalno da su ovi imali oko 60 posto lopte kad je to dio taktike. Ovima posesion u lopti a nama kontre! Malo je čudno ali upravo to je iznenadilo Leverkusen!

Zamislite samo što bi nam Leverkusen radio da smo igrali otvoreno. Možda bi bio kontra rezultat. Upravo to je iznenadilo Leverkusen i nisu se mogli s oporaviti od iznenađenja. Jer nitko, baš nitko nije očekivao da će Bayern igrati zatvoreno!

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 18 apr 2011, 09:10

Statistika na Alianz Areni

100 games/72 wins/19 Draw/9 defeats/238:83 Goals

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 18 apr 2011, 09:38

thulkazal je napisao/la:
isakovich je napisao/la:kako neko umovi nikad da shvate da je Gomez napadacka sila velicina

Kako neki umovi ne mogu da shvate da današnji fudbal nije nešto sto je bio 90'ti 80'ti 70'ti kada se nije igralo na trku, brzinu i snagu i kada su igrači kao Gomez harali ... Igrač koji stoji i čeka priliku ne može igrati uspješno današnji fudbal i da shvatiš nešto da napadači odnosno target man il box player danas su s*anje i niko ih ne želi osim ako imaju završnicu (al ne to nego ruthless, instinct of killer), tehniku i prodornost a to Gomez nema a o instiktu da ne govorimo pogotovo xD ...

Gomez, koji je kupljen za 35 mil., ne pravi nikakvu razliku u igri Bayerna i samo mogu Liverpool, Bayern i Man. Utd. da plate takav novac za tog tipa igrača (Berbatov, Caroll i Gomez jedno te isto sranje, igrači koji trebaju 10 prilika da postignu jedan gol il ti chance eaters) ... Luca Toni je makar vrijedio 10 mil.
GOMEZ JE IGRAČINA!!!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 18 apr 2011, 11:24

thulkazal je napisao/la:
isakovich je napisao/la:
da li to ima veze sa ovim

GOMEZ 22 gola prvi strijelac BUNDES Lige a jos nije kraj.....razumijem ja tebe ti bi volio napadaca ala rooney, villa,torres itdd ali jako skupo za nasssss
Da volio bi ali je previse nerealno uglavnom ja tvrdim da se Gomez trebao dovesti za 15-20 mil. a ne za sumu od 35mil. jer te pare se daju za igrače koji ubijaju, prave razliku na terenu i prave su zvjezde. Gomez mozda trpa ali nikada neće biti igračina. I da u tom se transferu mogla viditi prenapuhanost njemačkog, malo iznad prosječnog, igrača poput Gomeza ...

Pa pogledaj samo ... da se 35 mil. dalo za Ozila i Kedhiru pa gdje bi nam bio kraj (a realno mogli smo ih dovesti) pa kada bi Muller/Klose/Olic igrali u na poziciji lonely ST.
thulkazal slazem se sa tobom u potpunosti pozz

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 apr 2011, 12:14

Cestitke Bayernu,zasluzena pobjeda al sto meni idu na zivce ovi iz Serie A sve zivi Zabari krivo im sto je Inter ispao pa sad spamaju hahaha jadno btw pricaju o nekoj stimajki a njihova liga zivi od kladionica Np juve ispo u 2 ligu zbog namjestenih rezultata juvesisoko ja bi se pokrio sa kabanicom...brisi taj nick :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 apr 2011, 12:18

Bundesliga je napisao/la:Cestitke Bayernu,zasluzena pobjeda al sto meni idu na zivce ovi iz Serie A sve zivi Zabari krivo im sto je Inter ispao pa sad spamaju hahaha jadno btw pricaju o nekoj stimajki a njihova liga zivi od kladionica Np juve ispo u 2 ligu zbog namjestenih rezultata juvesisoko ja bi se pokrio sa kabanicom...brisi taj nick :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ej a zasto mene prozivas, ne znam jel mislis na mene, sta sam ja to napisao ili???
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 18 apr 2011, 12:24

JuveSissoko je napisao/la:
Bundesliga je napisao/la:Cestitke Bayernu,zasluzena pobjeda al sto meni idu na zivce ovi iz Serie A sve zivi Zabari krivo im sto je Inter ispao pa sad spamaju hahaha jadno btw pricaju o nekoj stimajki a njihova liga zivi od kladionica Np juve ispo u 2 ligu zbog namjestenih rezultata juvesisoko ja bi se pokrio sa kabanicom...brisi taj nick :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ej a zasto mene prozivas, ne znam jel mislis na mene, sta sam ja to napisao ili???
Nako pao si mi na pamet hahaha znas da provociras pa zato ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 apr 2011, 12:26

Bundesliga je napisao/la:
JuveSissoko je napisao/la:
Nako pao si mi na pamet hahaha znas da provociras pa zato ;)
hajd dobro,kako ti kazes, mada ako bolje pogledas ja uvijek odgovorim na raniju provokaciju, al nek ti bude, ja sam provokator,jbga, samo eto ne znam sto mene sad prozva u postu,al nije vala ni bitno :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.