FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- luckystrike
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gledate li vi utakmice Sarajeva uživo ili samo pratite statistiku sa sofascora i transfermarketa?!
Rogić je interesantan lik, Instagram storiji, 71 i tri nule, hajcanje, parade kad lopta ide preko porodilišta, namještanje živog zida na protivničkoj polovini...
Razumijem da to raju loži, al' Rogić je isto tako znao imati popriličan broj momenata blago rečeno negativnog utjecaja na igru.
Pošto će već neko pitati otkud to, npr. bespotreban dribling Bilbije, kad mu Nemanja zamalo uzima loptu i govori 'glupane ovo se izbija', pa onda ovaj njemu mater, pa koškanje, pa za 5 minuta Bilbija mu zabija gol. Odnosno kad zavali Soldu na 5 metara izvođenjem gol auta jakom loptom u koljeno/butinu koja se nekako odbije do Lulića koji zavaljen pravi penal i svi Karlu j m.
Rogić je čak i dosta napredovao, imao je dobrih odbrana i momenata ložione, ali mi možemo i hoćemo u novoj sezoni imati boljeg golmana.
Rogić je interesantan lik, Instagram storiji, 71 i tri nule, hajcanje, parade kad lopta ide preko porodilišta, namještanje živog zida na protivničkoj polovini...
Razumijem da to raju loži, al' Rogić je isto tako znao imati popriličan broj momenata blago rečeno negativnog utjecaja na igru.
Pošto će već neko pitati otkud to, npr. bespotreban dribling Bilbije, kad mu Nemanja zamalo uzima loptu i govori 'glupane ovo se izbija', pa onda ovaj njemu mater, pa koškanje, pa za 5 minuta Bilbija mu zabija gol. Odnosno kad zavali Soldu na 5 metara izvođenjem gol auta jakom loptom u koljeno/butinu koja se nekako odbije do Lulića koji zavaljen pravi penal i svi Karlu j m.
Rogić je čak i dosta napredovao, imao je dobrih odbrana i momenata ložione, ali mi možemo i hoćemo u novoj sezoni imati boljeg golmana.
Inače je širok izbor pitara koji imaju sličan podcast pa nam zabijam nož u leđa. A tom forumu na kojem pola ljudi ima bolje informacije ja nažalost nemam pristup.
Ne govorim da zabijas nos u ledja, nego ne mogu da vjerujem da ti je zanimljivo njega slusati jer nista i ne kazehazarder je napisao/la: ↑23 jun 2025, 15:12Inače je širok izbor pitara koji imaju sličan podcast pa nam zabijam nož u leđa. A tom forumu na kojem pola ljudi ima bolje informacije ja nažalost nemam pristup.

Rogic je imao prilicno ocajnu igru nogom i neke lapsuse koncentracije, ali je bio ok golman. Ovog hadzikica koliko sam mogao upratiti , izgleda mi nekako u 5 deka sa rogicem. Maric vjerovatno hoce vani, inace bi ostao u zrinjskom
Pa čuj, što se tiče kona 99% stvari bude u pravu, za Sarajevo ponekad izokola kaže s kakvim se profilima pregovara a imena rijetko govori, za ostale klubove veze nema uglavnom. Ovo za Hankića je neko u komentarima napisao, nije njegova informacija. I možda sam mazohista al' mi je lakše slušat njega nego Marjana a da neka treća opcija ima što se tiče naše lige i nema vala.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 23 jun 2025, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
O **** li vas Rogic. Po cemu je bolji golman od Hadzikica? Eto po cemu? Koliko serete niste normalni. Sreca mi nismo doveli ovog Lea Mikica iz Zrinjskog pitari bi u nesvijest padali. Kakve seronje ovo nigdje nema.
Ma sto se tice kona 99% stvari im svi znaju jer su mahalski klub, samo im trebas otici na trening. Pojma on nema prica ko svaki mahalacu kaficu, al eto

Kakva su ova dva nova igrača Bog te ljubi. Kad opet budemo pusili titulu nemojte price o Vici i sudijama.
Ja koliko se sjecam ovdje se Hadzikic prizivao prije dvije sezone.
- Varijantas8
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Sve to stoji, ali mi nećemo imati boljeg golmana ako to bude Hadžikić.luckystrike je napisao/la: ↑23 jun 2025, 15:07Gledate li vi utakmice Sarajeva uživo ili samo pratite statistiku sa sofascora i transfermarketa?!
Pošto će već neko pitati otkud to, npr. bespotreban dribling Bilbije, kad mu Nemanja zamalo uzima loptu i govori 'glupane ovo se izbija', pa onda ovaj njemu mater, pa koškanje, pa za 5 minuta Bilbija mu zabija gol. Ili kad zavali Soldu na 5 metara izvođenjem gol auta jakom loptom u koljeno/butinu koja se nekako odbije do Lulića koji zavaljen pravi penal i svi Karlu j m.
Hankić je bolji golman, Marić, Begović, ali Osman nije. Usudio bi se reći za 10% lošiji od Lovre.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Po meni su Hadzikic i Rogic "u 5 deka", Maric mi je malo bolji, a Hankic upgrade !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Rogic je poprilicno los golman
2-3x puta (2x bilbijamu zamalo uzo loptu) zavalino igraca kad je Lulic napravio penal, promasio loptu protiv sloge primio go (Mekic) napucavanje grahovca u kedja go od despotovica sa 28 m itd itd
Dosta kriticni odluka, al kakav je bio na pocetku dosta je bolji bio zadnjih 6 mjeseci ugovora.
Hadzikic jeste bolji generalno od rogica al posto igramo evropu za mjesec dana Osman nije taj kvalitet koji moze odma prestic Rogica koji je bio 2 godine tu
Ako bi Osman bio na nivou ko u sezonu 23-24 po meni bi bio najbolji golman lige, al nesto se desilo i velez nije racuno na njeg toliko
2-3x puta (2x bilbijamu zamalo uzo loptu) zavalino igraca kad je Lulic napravio penal, promasio loptu protiv sloge primio go (Mekic) napucavanje grahovca u kedja go od despotovica sa 28 m itd itd
Dosta kriticni odluka, al kakav je bio na pocetku dosta je bolji bio zadnjih 6 mjeseci ugovora.
Hadzikic jeste bolji generalno od rogica al posto igramo evropu za mjesec dana Osman nije taj kvalitet koji moze odma prestic Rogica koji je bio 2 godine tu
Ako bi Osman bio na nivou ko u sezonu 23-24 po meni bi bio najbolji golman lige, al nesto se desilo i velez nije racuno na njeg toliko
-
- Kontakt:
Bravo sve dobro receno .luckystrike je napisao/la: ↑23 jun 2025, 15:07Gledate li vi utakmice Sarajeva uživo ili samo pratite statistiku sa sofascora i transfermarketa?!
On se malo dozvao ali je opet imao kikseva.
Nema potrebe za plakanjem za njim pogotovo ako je istina bilo ono za platu mu...
Hadzikic nije pljacka prosle godine najbolji golman u izboru bio ...
Mislim da su ga u Velezu klupirali radi ugovora dok nije zagustilo sa bodovima pa ga vratili
-
- Kontakt:
Ne provaljuj se.Marić za dvije klase bolji.
Inače sem Mlinarića sve mačići u vreći.
Zadnja izmjena: SamoDaKazeem, dana/u 23 jun 2025, 15:56, ukupno mijenjano 2 puta.
Bio je Osman 2 sezone čini mi se izabran za najboljeg golmana al' je prošle primao neke baš upitne golove pa sam ja iz tog razloga više za Marića. Hankić je strašan refleks, dobro nogom igra a rukom može bacit u protivničkih 16 metara. Samo je na visokim loptama 50:50 jer nije pretjerano visok a nas taj segment historijski najviše jeb.e.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Muharem Trako treba da bude stub odbrane
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
-
- Kontakt:
....dijete ove ulice, dijete ovog grada

-
- Kontakt:
Svaki rok ista prica
Prosli smo od Prevljaka dosli do Koljica do Butica.Nista protiv momka mislim da i on moze biti koristan ali nije kapacitet kao ovi.
Mi se godinama samo vrtimo u krug i dovodimo igrace istog kvaliteta.Eto nije onaj sastav sto je Sablic imao ono je fkt bilo uzas ali od Vasoskog do Zekica apsolutno isti kvalitet igraca manje vise.Bezveze pustamo momke koji su bili korektni ne drzimo kontinuitet i ne dovodimo bolje igrace.Meni najjace kako se ti likovi brane zivotom ovdje dok su kod nas a kad odu ma yebo njega da bi se kofol pokusao opravdati dolazak slabijeg igraca.Kad je neko dobar dobar je nema sta,necemo na svaki potez klimati glavom ko da su Bogom dati ovi nekakvi belgijanci amerikanci da se ne smije nista reci.Nismo budale
Svaki rok cekamo nekog Mudraziju ,Begovica piqke materine i povucemo se.Nije ni to problem ali nemojte bezveze loziti raju.
To bio najbolji golman ne pije vode.Po tome Zekic je 3.trener ove sezone iza Ivankovica i Zizovica a Durakovic prosle sezone najbolji bek lige.Ko god se razumije u fudbal vidio je jos u Igmanu da ta nagrada veze sa vezom nema.Jos dosta primjera gdje su se dobro izblamirali sa ovim kristalni 11
Prosli smo od Prevljaka dosli do Koljica do Butica.Nista protiv momka mislim da i on moze biti koristan ali nije kapacitet kao ovi.
Mi se godinama samo vrtimo u krug i dovodimo igrace istog kvaliteta.Eto nije onaj sastav sto je Sablic imao ono je fkt bilo uzas ali od Vasoskog do Zekica apsolutno isti kvalitet igraca manje vise.Bezveze pustamo momke koji su bili korektni ne drzimo kontinuitet i ne dovodimo bolje igrace.Meni najjace kako se ti likovi brane zivotom ovdje dok su kod nas a kad odu ma yebo njega da bi se kofol pokusao opravdati dolazak slabijeg igraca.Kad je neko dobar dobar je nema sta,necemo na svaki potez klimati glavom ko da su Bogom dati ovi nekakvi belgijanci amerikanci da se ne smije nista reci.Nismo budale
Svaki rok cekamo nekog Mudraziju ,Begovica piqke materine i povucemo se.Nije ni to problem ali nemojte bezveze loziti raju.
To bio najbolji golman ne pije vode.Po tome Zekic je 3.trener ove sezone iza Ivankovica i Zizovica a Durakovic prosle sezone najbolji bek lige.Ko god se razumije u fudbal vidio je jos u Igmanu da ta nagrada veze sa vezom nema.Jos dosta primjera gdje su se dobro izblamirali sa ovim kristalni 11
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee, Paromlinac i 19 gostiju.