FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
95
41%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 233

H8Z7
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la H8Z7 » 23 jun 2025, 16:29

https://www.transfermarkt.com/jakub-sky ... er/1343774
Navodno Venecija i mi pratimo ovog igrača.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 23 jun 2025, 16:41

Rogic prosjecan golman i samo nasa odbrana koja se popravila u drugom dijelu orvenstva je njega izdigla da ima dobru ststistiku. Lik je neodgovoran i ne unosi sigurnost. Svakako je otisao i vozdra. Rockov je jos slabiji od njega ali da je branio drugi dio sezone pricalo bi se o njegovoj dobroj statistici.
Nama svakako dolazi dobar i islusan golman.
Uskoro

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 23 jun 2025, 16:43

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 jun 2025, 15:47
luckystrike je napisao/la:
23 jun 2025, 15:07
Gledate li vi utakmice Sarajeva uživo ili samo pratite statistiku sa sofascora i transfermarketa?!

Rogić je interesantan lik, Instagram storiji, 71 i tri nule, hajcanje, parade kad lopta ide preko porodilišta, namještanje živog zida na protivničkoj polovini...

Razumijem da to raju loži, al' Rogić je isto tako znao imati popriličan broj momenata blago rečeno negativnog utjecaja na igru.
Pošto će već neko pitati otkud to, npr. bespotreban dribling Bilbije, kad mu Nemanja zamalo uzima loptu i govori 'glupane ovo se izbija', pa onda ovaj njemu mater, pa koškanje, pa za 5 minuta Bilbija mu zabija gol. Ili kad zavali Soldu na 5 metara izvođenjem gol auta jakom loptom u koljeno/butinu koja se nekako odbije do Lulića koji zavaljen pravi penal i svi Karlu j m.

Rogić je čak i dosta napredovao, imao je dobrih odbrana i momenata ložione, ali mi možemo i hoćemo u novoj sezoni imati boljeg golmana.
Sve to stoji, ali mi nećemo imati boljeg golmana ako to bude Hadžikić.
Hankić je bolji golman, Marić, Begović, ali Osman nije. Usudio bi se reći za 10% lošiji od Lovre.
Hoćemo akoBogda!

Za Hankića do danas nisam znao ni da postoji. Begović se zahvalio.
Hadžikića niko u mojoj raji nije nikad spomenuo. Osim toga mislim da je u 5 deka s Rogićem.

Ja se opet još uvijek nadam Mariću i prema mojim saznanjima, on bi volio u Sarajevo međutim menadžer / rođak ga pokušava gurnuti vani od Rijeke do Werdera.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 jun 2025, 16:46

23 jun 2025, 16:43
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 jun 2025, 15:47
Gledate li vi utakmice Sarajeva uživo ili samo pratite statistiku sa sofascora i transfermarketa?!

Rogić je interesantan lik, Instagram storiji, 71 i tri nule, hajcanje, parade kad lopta ide preko porodilišta, namještanje živog zida na protivničkoj polovini...

Razumijem da to raju loži, al' Rogić je isto tako znao imati popriličan broj momenata blago rečeno negativnog utjecaja na igru.
Pošto će već neko pitati otkud to, npr. bespotreban dribling Bilbije, kad mu Nemanja zamalo uzima loptu i govori 'glupane ovo se izbija', pa onda ovaj njemu mater, pa koškanje, pa za 5 minuta Bilbija mu zabija gol. Ili kad zavali Soldu na 5 metara izvođenjem gol auta jakom loptom u koljeno/butinu koja se nekako odbije do Lulića koji zavaljen pravi penal i svi Karlu j m.

Rogić je čak i dosta napredovao, imao je dobrih odbrana i momenata ložione, ali mi možemo i hoćemo u novoj sezoni imati boljeg golmana.
Sve to stoji, ali mi nećemo imati boljeg golmana ako to bude Hadžikić.
Hankić je bolji golman, Marić, Begović, ali Osman nije. Usudio bi se reći za 10% lošiji od Lovre.
Hoćemo akoBogda!

Za Hankića do danas nisam znao ni da postoji. Begović se zahvalio.
Hadžikića niko u mojoj raji nije nikad spomenuo. Osim toga mislim da je u 5 deka s Rogićem.

Ja se opet još uvijek nadam Mariću i prema mojim saznanjima, on bi volio u Sarajevo međutim menadžer / rođak ga pokušava gurnuti vani od Rijeke do Werdera.
Svakako, daj Bože da bude neki top golman.
Marić je super opcija, ali itekako sam skeptik hoće li na kraju doći ovdje upravo iz razloga koje si napisao.
A u jakoj je agenciji, pa je razumljivo da mu traže bolje klubove i lige od naše.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 23 jun 2025, 16:48

Varijantas8 je napisao/la:
23 jun 2025, 14:41
nokee je napisao/la:
23 jun 2025, 14:31
E cuj Hadzikic downgrade za Rogica :urnebes: al ocm kako napraviste golmancinu od tog Rogica. Sjetih se odma ove protiv radnika tekme kad mu kroz noge prodje jedna prelagana lopta, sreca onaj stativu pogodi..
Ne kažem da je Hadzikic van der saar ali je za nijansu bolji golman od Rogica, i on i Maric. Al eto bum vidjeli.
Dobro, i koji je još kiks imao? Hocemo reci da je Delac los golman jer je onda protiv Celika primio onaj go?
Roga nije najbolji golman ikad, ali reci da nije kvalitet i da nas je kostato nekih bodova radi jednog kiksa je najbalze receno glupo.
Kakvog bolan jednog kiksa, pa čovjek je imao kikseva u prvoj polusezoni i toliko je loš bio da je, zamisli.. Rockov stajao na golu. Eto koliko los moras biti. U drugoj se stabilizirao i manje je grijesio ali opet je prilicno nestabilan plus s nogom je na vi. To je jedina istina a evo gledam ovdje pojedine komentare, pa kontam kad nam je taj Donaruma donio neke bodove na svojim ledjima. Raja se kod nas loži na srčanost i nekakva teatralna bacanja. Garantujem i Hadzikic a pogotovo Maric da su bolji golmani. Al eto na forumu inace sve sami selektori.

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 23 jun 2025, 17:00

nokee je napisao/la:
23 jun 2025, 16:48
Varijantas8 je napisao/la:
23 jun 2025, 14:41
nokee je napisao/la:
23 jun 2025, 14:31
E cuj Hadzikic downgrade za Rogica :urnebes: al ocm kako napraviste golmancinu od tog Rogica. Sjetih se odma ove protiv radnika tekme kad mu kroz noge prodje jedna prelagana lopta, sreca onaj stativu pogodi..
Ne kažem da je Hadzikic van der saar ali je za nijansu bolji golman od Rogica, i on i Maric. Al eto bum vidjeli.
Dobro, i koji je još kiks imao? Hocemo reci da je Delac los golman jer je onda protiv Celika primio onaj go?
Roga nije najbolji golman ikad, ali reci da nije kvalitet i da nas je kostato nekih bodova radi jednog kiksa je najbalze receno glupo.
Kakvog bolan jednog kiksa, pa čovjek je imao kikseva u prvoj polusezoni i toliko je loš bio da je, zamisli.. Rockov stajao na golu. Eto koliko los moras biti. U drugoj se stabilizirao i manje je grijesio ali opet je prilicno nestabilan plus s nogom je na vi. To je jedina istina a evo gledam ovdje pojedine komentare, pa kontam kad nam je taj Donaruma donio neke bodove na svojim ledjima. Raja se kod nas loži na srčanost i nekakva teatralna bacanja. Garantujem i Hadzikic a pogotovo Maric da su bolji golmani. Al eto na forumu inace sve sami selektori.
ma riblje pamcenje raja ima, meni na um pade njegov debi, pa to kroz nogu, pa sjecas se u prvoj utakmici finala kupa kad srecom onaj dize ofsajd, njemu lopta i kroz noge i ruke prodje, neko je stavio ovdje i video pa se ljudi smijali al ne znam uopste sto idalje spominjemo bivseg igraca i to prosjecnog kratkorocnog igraca. Imao vise kikseva nego odbrana al je ok za nasu ligu opet bio, nema potrebe zalit

bilo proslo idemo dalje

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 23 jun 2025, 17:02

NajvecaRadosti je napisao/la:
23 jun 2025, 16:19
Svaki rok ista prica
Prosli smo od Prevljaka dosli do Koljica do Butica.Nista protiv momka mislim da i on moze biti koristan ali nije kapacitet kao ovi.
Mi se godinama samo vrtimo u krug i dovodimo igrace istog kvaliteta.Eto nije onaj sastav sto je Sablic imao ono je fkt bilo uzas ali od Vasoskog do Zekica apsolutno isti kvalitet igraca manje vise.Bezveze pustamo momke koji su bili korektni ne drzimo kontinuitet i ne dovodimo bolje igrace.Meni najjace kako se ti likovi brane zivotom ovdje dok su kod nas a kad odu ma yebo njega da bi se kofol pokusao opravdati dolazak slabijeg igraca.Kad je neko dobar dobar je nema sta,necemo na svaki potez klimati glavom ko da su Bogom dati ovi nekakvi belgijanci amerikanci da se ne smije nista reci.Nismo budale
Svaki rok cekamo nekog Mudraziju ,Begovica piqke materine i povucemo se.Nije ni to problem ali nemojte bezveze loziti raju.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 23 jun 2025, 17:03

johntravolta123 je napisao/la:
23 jun 2025, 16:27
FKSzuti je napisao/la:
23 jun 2025, 12:56
slika
Znas li brate sta je sa ostalim tekmama ?
Ja mislim ali nemoj mi vjerovat da je MyTV sve otkupio
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

FKSzuti
Kontakt:

Post Postao/la FKSzuti » 23 jun 2025, 17:09

nedimmmm1337 je napisao/la:
23 jun 2025, 17:03
FKSzuti je napisao/la:
slika
Tako je, ali opet ovisi od Kluba da li žele da sve pripremne budu javne. Evropske će isto ići na MY TV.

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 23 jun 2025, 17:10

FKSzuti je napisao/la:
slika
To bi valjalo i prosle godine su imali sve tekme
Hvala brate na odgovoru

nedimmmm1337
Kontakt:

Post Postao/la nedimmmm1337 » 23 jun 2025, 17:16

23 jun 2025, 17:10

To bi valjalo i prosle godine su imali sve tekme
Hvala brate na odgovoru
Nista brate , valjalo bi kako ne bi ja se vec uzelio tekmi
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 23 jun 2025, 17:56

23 jun 2025, 15:50

Pošto će već neko pitati otkud to, npr. bespotreban dribling Bilbije, kad mu Nemanja zamalo uzima loptu i govori 'glupane ovo se izbija', pa onda ovaj njemu mater, pa koškanje, pa za 5 minuta Bilbija mu zabija gol. Odnosno kad zavali Soldu na 5 metara izvođenjem gol auta jakom loptom u koljeno/butinu koja se nekako odbije do Lulića koji zavaljen pravi penal i svi Karlu j m.

Bravo sve dobro receno .
On se malo dozvao ali je opet imao kikseva.
Nema potrebe za plakanjem za njim pogotovo ako je istina bilo ono za platu mu...

Hadzikic nije pljacka prosle godine najbolji golman u izboru bio ...
Mislim da su ga u Velezu klupirali radi ugovora dok nije zagustilo sa bodovima pa ga vratili
Hvala.

Mislim da bi Osman u Sarajevu bio samo bolji golman, napredovao bi zbog boljeg rada i bolje ekipe - naročito zadnje linije.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 23 jun 2025, 18:08

Evo Vice sa izmjenama o strancima. :yawn:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 jun 2025, 18:13

Sta vam je jeste normalni.
sprda vas lik tamo, neće se mijenjati pravila.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 23 jun 2025, 18:14

Kovačević bi trebao preći u Norwich City.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 23 jun 2025, 18:58

Ako je hadzikic u kombinacijama znaci spremamo se za borbu za opstanak.
Ovaj crnogorac sto treba doci je mirvicev “igrac”

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 23 jun 2025, 18:59

Rusi tvrde: Pjanić bi karijeru mogao nastaviti u BiH, ovo su razlozi odlaska iz Moskve
:kafa:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 23 jun 2025, 19:01

osam je napisao/la:
23 jun 2025, 18:58
:rol: :rol: :rol:

Ciji je igrac bio Viveros pametnjakovicu?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 23 jun 2025, 19:02

H8Z7 je napisao/la:
23 jun 2025, 18:14
Kovačević bi trebao preći u Norwich City.
Koliko imamo zita od transfera?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 23 jun 2025, 19:03

pjankesarajevo je napisao/la:
23 jun 2025, 19:01
osam je napisao/la:
23 jun 2025, 18:58
:rol: :rol: :rol:

Ciji je igrac bio Viveros pametnjakovicu?
Viveros je jedan od najboljih igraca koje smo doveli odrata na ovamo.

Ovaj crnogorac je šrekov “igrac”

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Dave, hajroooooo, Kaunas, laznokrilo, mosarajvosa83, Proximic, Sazg, SilaMoc1946 i 107 gostiju.