FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

Osttribine
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Osttribine » 23 jun 2025, 19:05

luckystrike je napisao/la:
23 jun 2025, 14:27
Osttribine je napisao/la:
23 jun 2025, 13:23
skoJaa je napisao/la:
23 jun 2025, 11:11

Jeste na zvanicnoj, ali nisam nigdje procitao je li otvorena za gledaoce. Mi smo se organizovali da idemo, pa šta god da bude. 😂
Ni mi nismo razmisljali o tome da li ce ili nece biti otvorena za gledaoce, vec i smjetaj nasli pa sta bude, problem moze biti u tome sto se stadion Pazara danonocno uredjuje za njihovu evropsku utakmicu, a imaju 30tog ovog mjeseca UEFA inspekciju. Bilo kako bilo jest ce se cevapi kod Jonuza i mantije po carsiji :D
Slabo službenih informacija a utakmica za par dana, pri tome bi ovaj event mogao da bude baš spektakl, prvenstveno u društvenom - navijačkom smislu.

Da je sreće i pameti u Klubu nešto bi se i službeno organizovalo barem u vidu prevoza.

Helem, u vezi gostovanja u Krajovi, vidio sam na IG-u Centrotours već nudi prijevoz early bird 99 KM, kasnije 119 KM, i moguće je uzeti i kartu preko njih koja košta 15 KM.
Cini mi se vec sutradan nakon zrijebanja parova su ponudu napravili, jedan radni kolega vec rezervisao za 119 KM sa ulaznicom za utakmicu, fina je i to ponuda, ja se jos nisam odlucio da li ici u Krajovu.
A za Pazar su mogli vala malo vise informacija dati, ali eto i ako nam ne budu dali na stadion uzivat cemo u kulinarskim specijalitetima po NP :D

pjankesarajevo
Kontakt:

Post Postao/la pjankesarajevo » 23 jun 2025, 19:07

osam je napisao/la:
23 jun 2025, 19:03
pjankesarajevo je napisao/la:
23 jun 2025, 19:01
osam je napisao/la:
23 jun 2025, 18:58
Ako je hadzikic u kombinacijama znaci spremamo se za borbu za opstanak.
Ovaj crnogorac sto treba doci je mirvicev “igrac”
:rol: :rol: :rol:

Ciji je igrac bio Viveros pametnjakovicu?
Viveros je jedan od najboljih igraca koje smo doveli odrata na ovamo.

Ovaj crnogorac je šrekov “igrac”
Dzaba ti majstore ko je ciji igrac ako nam ne pomognu da pobijedimo. Ako nam pomogne da pobijedimo i odigra kako treba, nek je vala i iz siromaha dosao boli me tuki
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 23 jun 2025, 19:12

Cican Stanković :rol:

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 23 jun 2025, 19:12

Joj kud nismo doveli ovu dvojicu iz Vršca ko Borac ili ovog Lea Mikica ko zrinjski sto je dao 1 gol ko ofanzivac u drugoj austrijskoj. Tacno da pomru ove isfrustrirane persone na forumu.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 jun 2025, 19:13

Cican Stanković moguće pojačanje.
Iako nije branio ovu sad sezonu, opet bi ga izdvojio kao sasvim okej opciju.
Ima mjesec dana priprema da malo digne formu, a koliko sam uspio naći informacija, redovno je trenirao otkad ne igra
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 23 jun 2025, 19:17

Tako se i Rockov izdvajao kao okej opcija, iako nije branio čitavu sezonu. Zar se ne može dovesti golman koji je u formi?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 23 jun 2025, 19:20

Surreal je napisao/la:
23 jun 2025, 19:17
Tako se i Rockov izdvajao kao okej opcija, iako nije branio čitavu sezonu. Zar se ne može dovesti golman koji je u formi?
Ovaj kalibar, ne.
Teško je to porediti sa Rockovom, jer je njemu vrhunac bio 15ak utakmica u Mađarskoj ligi.
Pri tome nije Cican imao ikakvu povredu koja ga je udaljila od terena, redovno trenira.
Svakako da je bolje kad dođe neko u formi, ali mi smo Mariću, Hankiću i Begoviću( o njemu da ne pričam ) tek 3-4. opcija.
Cican godinu bez utakmice > Osman koji je branio cijelu sezonu
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 23 jun 2025, 19:22

Jel se lik fakat zove cican ili mu je ovo nadimak

E fakat se zove cican, e jbt ti roditelje :rol:

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 23 jun 2025, 19:23

Lik ima 150 utakmica za Salzburg i 70 za AEK gdje je zadnju sezonu Strakosha bio prva opcija. Nemojmo ga stavljat' u istu ravan s Rockovim.

Da stavimo stvari u perspektivu. U ligi prvaka mu je onaj Flickov Bayern zabio samo 6 a Barceloni 8. :mrgreen:
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 23 jun 2025, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 23 jun 2025, 19:32

Covjek bio prvi golman Salzburga,Aeka,4 utakmice A selekcije Austrije,bruku utakmica u Evropi pogotovo ligi prvaka...Ovo je vec dobro
Potpisao bi ga odma ali pitanje koliko je ovo tacno.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 23 jun 2025, 19:35

NajvecaRadosti je napisao/la:
23 jun 2025, 19:32
Covjek bio prvi golman Salzburga,Aeka,4 utakmice A selekcije Austrije,bruku utakmica u Evropi pogotovo ligi prvaka...Ovo je vec dobro
Potpisao bi ga odma ali pitanje koliko je ovo tacno.
Ne znam jesu li ista pogodili ovaj prelazni rok, valjalo bi da bar ovo pogode. 😂

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 23 jun 2025, 19:42

Ma tesko cemo uzeti ovog golmana. Daj Boze, ali..
- FKS -

Vrhbosnian
Kontakt:

Post Postao/la Vrhbosnian » 23 jun 2025, 19:43

Ovaj Achraf je izgleda baš bio potencijal u Feyenoordovoj akademiji, inače jednoj od najboljih na svijetu, došao do debija za prvi tim 2021. i od tada baš pad u karijeri. Čak jesenju polusezonu 2034/24 nikako nije imao klub.

Kad sam vidio da se vodi kao DM, kontam šta će nam još jedan igrač na toj poziciji, međutim zadnju sezonu uopšte nije to igrao,više je kreativac čini se, što nam baš i nedostaje u vezi.

slika

Helem, na prvu izgleda kao promašaj, ali relativno je mlad i ne bih se iznenadio da bude baš pogodak.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 23 jun 2025, 19:58

Joj Cican, vec cujem kako ga istok doziva. :rol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 23 jun 2025, 20:13

Vrhbosnian je napisao/la:
23 jun 2025, 19:43
Ovaj Achraf je izgleda baš bio potencijal u Feyenoordovoj akademiji, inače jednoj od najboljih na svijetu, došao do debija za prvi tim 2021. i od tada baš pad u karijeri. Čak jesenju polusezonu 2034/24 nikako nije imao klub.

Kad sam vidio da se vodi kao DM, kontam šta će nam još jedan igrač na toj poziciji, međutim zadnju sezonu uopšte nije to igrao,više je kreativac čini se, što nam baš i nedostaje u vezi.

slika

Helem, na prvu izgleda kao promašaj, ali relativno je mlad i ne bih se iznenadio da bude baš pogodak.
Ma ne moze biti nikako promasaj igrac koji je imao 4 gola i 8 asistencija, kad je Mustafic mogo igrat ovdje 3 godine moze vala i on.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 23 jun 2025, 20:18

Cican je strasan golman. Po meni nerealan, ali ajde...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 23 jun 2025, 20:22

napoleon72 je napisao/la:
23 jun 2025, 19:58
Joj Cican, vec cujem kako ga istok doziva. :rol:
Cican macan

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 23 jun 2025, 20:25

Ponavlja se patern koji se i meni servirao pa i ja prenosio , i svaki put iznova. I na kraju ispadnemo debili.

Begovic, Maric, Cican - Hadzikic- nije meni ni to loše nego nas loze sa velikim imenima

Koljic, Prevljak - Butić

Pjanic, Vukotić , Rahmanović, Cimirot - Asraf

I na kraju budemo u depresiji. Jer od najava tih nekakvih igracina objektivno ne bude ništa.

Ono sto je bas sigurno Asmir Begovic je bio dogovoren. Pojavile su mu se neke opcije, sad se premišlja. To je 1/1 nije šuplja i ubleha. Al šta mi imamo od tog ništa.

Kontaktirani su i Pjanic i Rahmanović i Cimirot i ili su izabrali druge opcije ili nisu imali interesa doći ili smo na holdu.

Koljic je bio na pragu dolaska sto je i on potvrdio klub ga je prodao drugdje.

E sad ako smo pametni da nešto naučimo. Pregovore treba voditi u strogoj tajnosti. Ne govoriti ni igračima ni treneru ni križarima ni nikom. Bezveze se stvara losa slika ni iz čega.

Bilo kako bilo mi ćemo navijati bodriti i nadati se najboljem. Uhvatim sebe da mi bas teško pada kakva ekipa potencijalno može bit i kakva bude. Nekad je to tako malo. Dva dana. ****.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 23 jun 2025, 20:32

Ma Cicana ako CZ traži CZ će ga i dobit'. Oni muku muče s golmanom nakon što im se izraelac skršio i nikada se nije oporavio u potpunosti a skup je za održavat'. Vjerovatno će se tu neki raskid pokušati.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 23 jun 2025, 20:33

jurisicduska je napisao/la:
23 jun 2025, 20:25
Ponavlja se patern koji se i meni servirao pa i ja prenosio , i svaki put iznova. I na kraju ispadnemo debili.

Begovic, Maric, Cican - Hadzikic- nije meni ni to loše nego nas loze sa velikim imenima

Koljic, Prevljak - Butić

Pjanic, Vukotić , Rahmanović, Cimirot - Asraf

I na kraju budemo u depresiji. Jer od najava tih nekakvih igracina objektivno ne bude ništa.

Ono sto je bas sigurno Asmir Begovic je bio dogovoren. Pojavile su mu se neke opcije, sad se premišlja. To je 1/1 nije šuplja i ubleha. Al šta mi imamo od tog ništa.

Kontaktirani su i Pjanic i Rahmanović i Cimirot i ili su izabrali druge opcije ili nisu imali interesa doći ili smo na holdu.

Koljic je bio na pragu dolaska sto je i on potvrdio klub ga je prodao drugdje.

E sad ako smo pametni da nešto naučimo. Pregovore treba voditi u strogoj tajnosti. Ne govoriti ni igračima ni treneru ni križarima ni nikom. Bezveze se stvara losa slika ni iz čega.

Bilo kako bilo mi ćemo navijati bodriti i nadati se najboljem. Uhvatim sebe da mi bas teško pada kakva ekipa potencijalno može bit i kakva bude. Nekad je to tako malo. Dva dana. ****.
Pa ti si prvi pisao da malo hajcas, kako bi skrenuo paznju, ubio negativu itd. Sto si okrenuo plocu, ne znam, ali znam da si najvise ili lozio ili glumio insajdera...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Google Adsense [Bot], sarajevo19461987 i 35 gostiju.