Cini mi se vec sutradan nakon zrijebanja parova su ponudu napravili, jedan radni kolega vec rezervisao za 119 KM sa ulaznicom za utakmicu, fina je i to ponuda, ja se jos nisam odlucio da li ici u Krajovu.luckystrike je napisao/la: ↑23 jun 2025, 14:27Slabo službenih informacija a utakmica za par dana, pri tome bi ovaj event mogao da bude baš spektakl, prvenstveno u društvenom - navijačkom smislu.Osttribine je napisao/la: ↑23 jun 2025, 13:23Ni mi nismo razmisljali o tome da li ce ili nece biti otvorena za gledaoce, vec i smjetaj nasli pa sta bude, problem moze biti u tome sto se stadion Pazara danonocno uredjuje za njihovu evropsku utakmicu, a imaju 30tog ovog mjeseca UEFA inspekciju. Bilo kako bilo jest ce se cevapi kod Jonuza i mantije po carsiji![]()
Da je sreće i pameti u Klubu nešto bi se i službeno organizovalo barem u vidu prevoza.
Helem, u vezi gostovanja u Krajovi, vidio sam na IG-u Centrotours već nudi prijevoz early bird 99 KM, kasnije 119 KM, i moguće je uzeti i kartu preko njih koja košta 15 KM.
A za Pazar su mogli vala malo vise informacija dati, ali eto i ako nam ne budu dali na stadion uzivat cemo u kulinarskim specijalitetima po NP