FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
A jesmo navalili po Borčevom receptu dovoditi igrače iz druge holandijske..
Ali ovaj je bar u ritmu, odigrao preko 200 utakmica u zadnjih 5 sezona.
Ali ovaj je bar u ritmu, odigrao preko 200 utakmica u zadnjih 5 sezona.
Ta cifra nije stvarna/realna jer se tu takmiče recimo Lifering i neki B timovi austrijskih prvoligaša, pa tu imaš dosta talentovanih klinaca sa velikim cijenama.
Gledao si naše klubove protiv austrijskih prvoligaša proteklih sezona, tako da je malo neozbiljna izjava da je njihova druga liga jača od naše Premijer lige.
Zrinjski, Borac ili Sarajevo bi se u njihovoj prvoj ligi borili za Evropu.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vrlo ozbiljno pojačanje. Ja sam zadovoljan.mamonelafo je napisao/la: ↑24 jun 2025, 09:35Vrlo zanimljivo. Gledao sam ga na yt. Ako bude makar 5% onog sa yt, onda će biti baš pojačanje.
Edit : Naravno, teren će biti jedino mjerilo ali na prvu izgleda dobro.

"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
- mamonelafo
- Kontakt:
Svakako da je teren mjerilo. I ja mislim da će nam itekako pomoći, i nadam se tome.Levin je napisao/la: ↑24 jun 2025, 09:45Vrlo ozbiljno pojačanje. Ja sam zadovoljan.mamonelafo je napisao/la: ↑24 jun 2025, 09:35Vrlo zanimljivo. Gledao sam ga na yt. Ako bude makar 5% onog sa yt, onda će biti baš pojačanje.
Edit : Naravno, teren će biti jedino mjerilo ali na prvu izgleda dobro.![]()
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
Meni je najbitnije da su svi tu bar 10-12 dana prije prve tekme, a napadac nas djeli od vjerovatno najozbiljnijeg transfer roka zadnju deceniju
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Dolazi li ovaj napadač na posudbu ili potpisuje?
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ne znam ko je u pitanju, ima vise opcija, samo se nadam da je gotovo do kraja sedmice. Adzem je najavio danas-sutra.
I jos se mladom stoperu jednom nadamo.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nek doðe ko god, budem li gledao opet Krpića i Šukilovića od prve, objesiću se ispred stadiona.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
Može spisak igrača koji se trenutno nalaze na pripremama u Ljubuškom.
Hvala
Hvala
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
- grbavicka1921
- Kontakt:
Jug aBd ide sa krovom, jel tako ljudi?
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
Cuj Šošić kapiten..
O **** ti sudija majku majcinu…
Fuj
O **** ti sudija majku majcinu…
Fuj
Ovo što finansira Općina i Kanton ide bez krova.
Za krov su rekli da će klub finansirati
- dubioza144
- Kontakt:
A sta dobijes time sto je golman kapiten, hocel on trckarat od gola do sudija i pricat s njima ?
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Kapiten- autoritet-vodja-glava !!!dubioza144 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 12:18A sta dobijes time sto je golman kapiten, hocel on trckarat od gola do sudija i pricat s njima ?
-
- Kontakt:
Polako bolan hulahopka uzmi nesto za zivce
- dubioza144
- Kontakt:
Muftic moze postat autoritet i vodja al ja nikad nisam bio za to da golman bude kapiten zbog stalnih prigovora sa sudijama a to golman ipak ne moze radit, uz to trenutno u ekipi mozda je to mogao bit Krpa al posto on u puno situscija na svoje saigrace i svoju ekipu gleda kao na protivnika ni on ne zasluzuje bit, a Madzid pored svih ostalih i najbolji je izbor jer kao sto je Adzem i reko dijete je kluba zna sta je Zeljeznicar tako da pored Muftica je najvise zasluzuje s tim da ima tu po meni prednost sto je igrac a ne golman i tu je da prica sa sudijama u svakom momentu.b00t je napisao/la: ↑24 jun 2025, 12:21Kapiten- autoritet-vodja-glava !!!dubioza144 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 12:18A sta dobijes time sto je golman kapiten, hocel on trckarat od gola do sudija i pricat s njima ?
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 13 gostiju.