Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- superFrankie
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Kako Trump iscenira ovaj rat lagano, sve nesto a nista. Jedni drugima najavili napade kako bi bili spremni, i na kraju ce covjek dobiti nobelovu nagradu za ovaj cirkus
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kaze sinoc lik na HRT-u da ovi imaju 400 kilograma osiromasenog uranija i sve to mogu u kamione natovariti i negdje prebaciti.superFrankie je napisao/la: ↑24 jun 2025, 01:28Kako Trump iscenira ovaj rat lagano, sve nesto a nista. Jedni drugima najavili napade kako bi bili spremni, i na kraju ce covjek dobiti nobelovu nagradu za ovaj cirkus
Jedino sto su im mogli centrifuge zeznuti sa onim velikim bombama, jer su centrifuge osjetljive.
Kaze pogodili postrojenje za preradu uranija, a nigdje radijacije, nigdje nista...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- napoleon72
- Kontakt:
To ti je zato sto si zelen.Hightower je napisao/la: ↑24 jun 2025, 01:25Znam kako muskarci gledaju na te stvari jbg ja sam konzervativan meni je to prevelika razlika u godinama i zrelosti. Roditelji su joj bili protiv te veze, molili je da prekine nju nije bilo briga. Ne svodi se u vezi sve na sex ima i drugih stvari. Taj lik je sad ostao sam jadan je to zivot a ona je jos mlada ali nista pametno ne radi. Niti je zaposlena niti studira. Nije to bio neki bogataš pa da ju je vodio na putovanja, kupovao joj poklone, pazio je. Tu se sve svodilo na sex. Najgore sto ona sad misli da je to veza nije navikla ni na sto drugo.

Queen Rhaenyra team

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Jesamnapoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 06:48To ti je zato sto si zelen.Hightower je napisao/la: ↑24 jun 2025, 01:25Znam kako muskarci gledaju na te stvari jbg ja sam konzervativan meni je to prevelika razlika u godinama i zrelosti. Roditelji su joj bili protiv te veze, molili je da prekine nju nije bilo briga. Ne svodi se u vezi sve na sex ima i drugih stvari. Taj lik je sad ostao sam jadan je to zivot a ona je jos mlada ali nista pametno ne radi. Niti je zaposlena niti studira. Nije to bio neki bogataš pa da ju je vodio na putovanja, kupovao joj poklone, pazio je. Tu se sve svodilo na sex. Najgore sto ona sad misli da je to veza nije navikla ni na sto drugo.![]()
Queen Rhaenyra team![]()

- napoleon72
- Kontakt:
Ma meni su Alicent i Criston Cole odvratni, a Daemon mi je najjaci likHightower je napisao/la: ↑24 jun 2025, 07:29Jesamnapoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 06:48To ti je zato sto si zelen.Hightower je napisao/la: ↑24 jun 2025, 01:25
Znam kako muskarci gledaju na te stvari jbg ja sam konzervativan meni je to prevelika razlika u godinama i zrelosti. Roditelji su joj bili protiv te veze, molili je da prekine nju nije bilo briga. Ne svodi se u vezi sve na sex ima i drugih stvari. Taj lik je sad ostao sam jadan je to zivot a ona je jos mlada ali nista pametno ne radi. Niti je zaposlena niti studira. Nije to bio neki bogataš pa da ju je vodio na putovanja, kupovao joj poklone, pazio je. Tu se sve svodilo na sex. Najgore sto ona sad misli da je to veza nije navikla ni na sto drugo.![]()
Queen Rhaenyra team![]()
team Green, Aegon ko da su pravili lik po meni

Al sam poslije druge sezone procitao knjigu Fire and Blood i sebi spoilao seriju.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kolega nije svako kao ti i @TommyHilfiger. Kad imas kes i pricu, sve su vase

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Nisi oni pojma nemaju sta rade toliko su bespotrebnih promjena napravili da bi Rhaenyra bila pozitivac da su upropastili seriju. Meni je zadnja dobra epizoda bila druga i cim je Otto otisao serija propala do tog momenta predobro.napoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 07:52Ma meni su Alicent i Criston Cole odvratni, a Daemon mi je najjaci lik![]()
Al sam poslije druge sezone procitao knjigu Fire and Blood i sebi spoilao seriju.![]()
ma ništa ni ja nisam bolji, 90% nas je ista sudbina
SARAJEVO SIAMO NOI <3
- napoleon72
- Kontakt:
A ne spominjes kako je u seriji ispala zabuna sto je Alicent krunisala sina, a u knjizi klasicna zavjera nje i Otta.Hightower je napisao/la: ↑24 jun 2025, 07:56Nisi oni pojma nemaju sta rade toliko su bespotrebnih promjena napravili da bi Rhaenyra bila pozitivac da su upropastili seriju. Meni je zadnja dobra epizoda bila druga i cim je Otto otisao serija propala do tog momenta predobro.napoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 07:52Ma meni su Alicent i Criston Cole odvratni, a Daemon mi je najjaci lik![]()
Al sam poslije druge sezone procitao knjigu Fire and Blood i sebi spoilao seriju.![]()

Ma nadam se samo da do kraja nece uyebat puno
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
To nece sigurno upropastiti ne mogu osim ako ne ubace neki glupi plot twist o ishodu te borbe da li je prezivio ili ne. Alicent su napisali gore nego ijedan drugi liknapoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 08:07A ne spominjes kako je u seriji ispala zabuna sto je Alicent krunisala sina, a u knjizi klasicna zavjera nje i Otta.Hightower je napisao/la: ↑24 jun 2025, 07:56Nisi oni pojma nemaju sta rade toliko su bespotrebnih promjena napravili da bi Rhaenyra bila pozitivac da su upropastili seriju. Meni je zadnja dobra epizoda bila druga i cim je Otto otisao serija propala do tog momenta predobro.napoleon72 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 07:52
Ma meni su Alicent i Criston Cole odvratni, a Daemon mi je najjaci lik![]()
![]()
Ma nadam se samo da do kraja nece uyebat puno

Prelako odustajemo

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Poceo sam se druziti sa zenama da malo shvatim neke stvari. Ma one imaju dosta kompleska, losih iskustava, predrasuda. Svidi im se tip izadju na dejt i onda odustane. Meni se zalila jedna drugarica koja je bila u nekoj semi sa jednim likom pa je on kao napravio budalom a ona bila zaljubljena i sad izasla poslije sa jednim kolegom sa fakulteta na kafu. On joj se svidjao dugo vremena ali nikad nije nista pokusao i izadju na pice. On bio zamisljen na tom dejtu i nju tu ko prepalo vidjela to kao red flag zbog proslog iskustva i odustala. Taj pocetak je nekako najgore tu su bas selektivne za gluposti poslije u vezi ide to malo laske puno su tolerantnije za sve. Dosta ih se navikne na samocu pa se malo i prepadnu svega toga ili pristanu izaci iako im se momak i ne svidja, neke ne znaju reci ne pa ignorisu. I ono sto mi je bio najveci sok je da veliki broj njih ima fetis na dominaciju ali one to racionalisu da se kao zaljubi pa upozna onog pravog pa da je on izdominira u krevetu. Ja sam bio u fazonu postujem zene a one same ne zele da ih postujes 

- superFrankie
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Priglupi Trump se maksimalno trudi za Nobela al mu ne ide.
Primirje Irana i Izraela je trajalo 90 minuta.
Primirje Irana i Izraela je trajalo 90 minuta.
-
- Kontakt:
Marsal rage
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ovo što sam mogao skontati od ove mlađarije jeste da se prebrzo krenu gotiviti djevojke. Treći dan u vezi i hajmo šećeru na more, hajmo šećeru iznajmio sam vilu u Blagaju itd. Morate se naučiti da ste sami sebi najpreči i da ste sami sebi na prvom mjestu. Tako će vas i ostali (tu mislim i na djevojke) više cijeniti. Malo više razum uključiti a manje prangiju