Glupost ko god to radi,kapitenska nije sredstvo za dizanje cijene a najsmijesniji ubjedljivo strumfovi koji su dan noc ovdje moralisali nasu odluku da Celik bude kapiten a jos goru stvar su uradili
Premijer liga BiH - aktuelno
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- jurisicduska
- Kontakt:
Odlična ova.KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 jun 2025, 11:52Moras jos puno da ucis![]()
-
Direktorcic
- Kontakt:
Pomalo ove stvari da ce dzeko,pjanic i slicni doci u nasu ligu prelaze granicu ogranicenosti,smijesni zvuci ali tacno.Ne radi se o velicini koju zeljo ima da dovede svog dzeku, ne radi se ni o organizaciji fk sarajevo da dovedu pjanica jer im se moze.Radi se o tome da zamisljam kako u utakmici posusje zeljo uleti zlatni retriver u teren kojeg dzeko mora da gonja kako bi se nastavila utakmica ili da kazlagic u utakmici radnik-Sarajevl pocne svirati pjanicu nepostojece faulove u napadu jer je vico ili neko njegov zamislio da radnik mora opstati u ligi.ukratko nece ljudi da se brukaju na zalasku svojih karijera.svaki klub u ligi,bar prvih 5 moze naci firmu koja ce isfinansirati pjanicevu platu(bubam 15k eura) jer ovom to nije ni bitno previse,pokupovao je nekretnina i nekretnina. Otvore i oni nas portal pa vide "skandal u mostaru".To jako puno utice na dovodjenje dobrih igraca u nasu ligu,nekad se ne vrti sve ni u parama.nekad su te stvari isto bitne igracima kao "uslov" da fodju u neki klub.mislim to je moje licno misljenje naravno,ima onih koji smatraju da dzeko treba doci u zelju samo jer je zeljo veliki klub a on dijete tog kluba
- svrakino1921
- Kontakt:
Na kraju opet ne možeš ući među prva 3
Zar nije bilo originalno 20 , pa onda 25 pa 30 pa 40 pa evo sad 50 posto. Do pocetka sezone ce biti a madzid sosic ako se proda sve pare idu hajduku .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 11:17Samo sto Hajduk ima 50 posto kao i ova agencija za Jabera.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- svrakino1921
- Kontakt:
kakva bolan prva dva
od ova tri - jedan ispada , drugi je šesti ili sedmi a treci je treci ili cetvrti
cuj molim te među prva dva
od ova tri - jedan ispada , drugi je šesti ili sedmi a treci je treci ili cetvrti
cuj molim te među prva dva
- jurisicduska
- Kontakt:
Hajduk je s bosanskohercegovačkim klubom dogovorio pravo na postotak od sljedećeg transfera, koji iznosi između 30 i 40%.Pact1921 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:12Zar nije bilo originalno 20 , pa onda 25 pa 30 pa 40 pa evo sad 50 posto. Do pocetka sezone ce biti a madzid sosic ako se proda sve pare idu hajduku .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 11:17Samo sto Hajduk ima 50 posto kao i ova agencija za Jabera.
Izvor sporrklub
Ma kakvih 50 pa to nigdje na svjetu nema.
Samo da vam po ko zna koji put javim da ću dok je pauza biti manje aktivan, kao i uvijek. Pošto vidim da me i dalje svaki dan spominjete, da ne pomislite da ste nešto "zakucali" i slično. Jednostavno ne vidim sve postove, samo onako preletim.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ma 30% je procenat. A smijesno je porediti jer je Madzid nas najbolji igrac, a celik je kiks igrac. Nebitno je to na kraju jer su zaradili pare.Pact1921 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:12Zar nije bilo originalno 20 , pa onda 25 pa 30 pa 40 pa evo sad 50 posto. Do pocetka sezone ce biti a madzid sosic ako se proda sve pare idu hajduku .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 11:17Samo sto Hajduk ima 50 posto kao i ova agencija za Jabera.
Fk Željezničar.
- svrakino1921
- Kontakt:
Brate
Samo napiši ovdje gdje ćeš ljeto provesti i ako može sa slikama da potkrjepiš tu egzotičnu destinaciju i mislim da te neće spominjat
svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:20Samo napiši ovdje gdje ćeš ljeto provesti i ako može sa slikama da potkrjepiš tu egzotičnu destinaciju i mislim da te neće spominjat
Uglavnom crnogorsko primorje desetaru, možda tamo kasnije malo do Skandinavije da se odmori od žaropeka, a za nešto manje od 25 dana se vidimo u Sloveniji.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:20Brate
Samo napiši ovdje gdje ćeš ljeto provesti i ako može sa slikama da potkrjepiš tu egzotičnu destinaciju i mislim da te neće spominjat
- jurisicduska
- Kontakt:
Već nam nedostaješ
Obećaj da ćeš doći ako bude kakvih priliva/odliva znas da ne možemo izračunati bez tebe
Ili daj papire kontri on će to dostojno iznijeti. Opametio se malo.
Šta kaže, biće manje aktivan, kao da nekoga boli racku

Ali razlog je još jači, pazi: "Da ne mislite da ste nešto "zakucali" i slično". Kakav paćenik Tito te mrtvi yebo.

Ali razlog je još jači, pazi: "Da ne mislite da ste nešto "zakucali" i slično". Kakav paćenik Tito te mrtvi yebo.
Uvijek egzotični Ulcinj, Herceg Novi, Budva i Sutomoresvrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:20Brate
Auuu pa ovo tek sad vidim, toliko detalja
Pun pogodak
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
40 posto mada koga boli briga.Pact1921 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:12Zar nije bilo originalno 20 , pa onda 25 pa 30 pa 40 pa evo sad 50 posto. Do pocetka sezone ce biti a madzid sosic ako se proda sve pare idu hajduku .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 11:17Samo sto Hajduk ima 50 posto kao i ova agencija za Jabera.
Zivi u svedskoj a otici ce malo i do skandinavijeNoProfit je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:33Šta kaže, biće manje aktivan, kao da nekoga boli racku![]()
Uvijek egzotični Ulcinj, Herceg Novi, Budva i Sutomoresvrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:20Brate
Samo napiši ovdje gdje ćeš ljeto provesti i ako može sa slikama da potkrjepiš tu egzotičnu destinaciju i mislim da te neće spominjat![]()
![]()
P.S. svrakino me razocarao kad ovo vucicevo krme naziva bratom!
Pa slazem se s tobom...tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 10:20bogati draga ne mogu pohvatat o kom se radi, al jel stvarno neko pokusava objasnit da su eu igraci prosle sezone bili stranci? Ne znam o kom se radi, al nek se ostavi komentiranja i pracenja nogometa opcenito ako za godinu dana nije uspio upratit pravilo o EU igracima
Mislim da bi to islo i za vise da nije imao ruznu epizodu od 9 minuta u Sarajevu![]()
Da nije dosao i odigrao tih famoznih devet minuta u FKS, njegovi transferi bi bili na nivou Cuzea...
A ja nikad u zivotu nisam vidio nekog da se raduje tudjoj sreci od pitara. Znaci jeste sarajevo prodalo varesanovica , buljubasica , celika itd . Za velike pare mozemo mi raspravljati o kvalitetu igraca koliko hoces ali oni su zaradili te pare. Jedini problem sto sarajevo je manje vise privatan klub pod palicom mirvica i tana po oko otprilike 50 posto malo manje ali ostatak vlasnika ne drzi 2 posto kad se sve sabere. I znaci nama sarajevo govori a mirvic celika prodao 2.5 miliona eura viverosa vise ne znam ni ja za kolko itd . Ali gdje su te pare. Sarajevo osvojilo 1 kup odkad je dosao . Ja bi rekao da se ulaze u igrace , ali po godisnjim izvjestajima u koje se pitari kunu pise da izdvajaju manje plate nego zeljo . I naravno vjecita je prica kako postoji velika urota kako se namjesta liga protiv njih , a onda za 90 minuta ne mogu zabiti slobodi gol , vi da imate ubjedljivo najacu ekipu kako tvrdite ne bi u zadnje 4 sezone odkad su otisli vijetnamci i dosao mirvic ne bi bili skoro 100 bodova u minusu iza zrinjskog kroz te 4 sezone . Mozete se vi hvalititi koliko god sa tim transferima ali vi nemate puno nesto od toga ionako ide 2 najvecih investitora , a na terenu nema se nesto puno pokazati .Vanja8 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 14:40Pa slazem se s tobom...tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 10:20bogati draga ne mogu pohvatat o kom se radi, al jel stvarno neko pokusava objasnit da su eu igraci prosle sezone bili stranci? Ne znam o kom se radi, al nek se ostavi komentiranja i pracenja nogometa opcenito ako za godinu dana nije uspio upratit pravilo o EU igracima
Mislim da bi to islo i za vise da nije imao ruznu epizodu od 9 minuta u Sarajevu![]()
Da nije dosao i odigrao tih famoznih devet minuta u FKS, njegovi transferi bi bili na nivou Cuzea...![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.