FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Dijete kluba, srčan, mangup, pobjednički mentalitet i slijedeći veliki transfer FKŽ.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
- dubioza144
- Kontakt:
Ostace pjesma i uspomena na Sulju kapitena
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
I onda ti isti seru kako se guraju stranci a ne domaci igraci
samo vidis broja retarda na komentarima i raznim fb grupama sve pusaci donjeg pajpa za kaficu il potpisan dres sa nekim igracem jadan i cemeran narod
Madiz puca od samopouzdanja, da ne kazem arogancije. Treba znati sa takvim igracima. Dobro ce njemu stajati traka
Suljo, svi se nadamo, seli na klupu, zasto bi on bio kapiten? Mufta bi po prirodi stvari trebao biti, ali kao golman tesko. Zaista ne vidim problem. I treba dijete kluba da je kapiten.
Suljo, svi se nadamo, seli na klupu, zasto bi on bio kapiten? Mufta bi po prirodi stvari trebao biti, ali kao golman tesko. Zaista ne vidim problem. I treba dijete kluba da je kapiten.
-
frenky1991
Sve Sarajevski fudbalski znalci 
..
De mi recite sta prica Carsija stari,tko je novi Direktor ?
De mi recite sta prica Carsija stari,tko je novi Direktor ?
Ne smijemo obesmisliti kapitensku traku kao što su to pitari uradili.
Kapiten Željezničara uvijek mora biti naše dijete pa makar doveli Mbappea i Salaha.
Mogu tu biti neke vanredne situacije kao recimo Krpić, ali to su igrači koje svi smatramo našim jer su svoju privrženost klubu dokazali bezbroj puta.
Muftić, Šošić, svejedno je, sve dok je naše dijete.
Kapiten Željezničara uvijek mora biti naše dijete pa makar doveli Mbappea i Salaha.
Mogu tu biti neke vanredne situacije kao recimo Krpić, ali to su igrači koje svi smatramo našim jer su svoju privrženost klubu dokazali bezbroj puta.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Pa i Sosic je dijete kluba, prosao sve mlade kategorije u Zelji.
A Muftic moze biti vođa i autoritet i bez kapitenske trake.
Instagram stranica @plavivlak je objavila da bi Collin Seedorf trebao biti novi igrac Zelje. Ima li istine?
Otvoris FB stranicu i sve ti je jasno.. od 100komentara,90% je pljuvanje Krpica..Cemu ? To ima netko “Dokaza” da je on vodja te pobude itd.. Mi Balije smo cist primjer da brzo “Zavoravljamo” sve sto je bilo..Virtu4l je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:24Ne smijemo obesmisliti kapitensku traku kao što su to pitari uradili.
Suljo Kakv god da je,uvjek “Borac-Ratnik” na terenu.. Uvjek daje 100/100 za ekipu..
Ruzne komentare nije zasluzio..
-
Sarajevskigigant1921
- Kontakt:
Kad Željin broj 10 dobije pjesmu, znaš da je legenda u nastajanju.
Povedi nas, kapitenu!
Gledam Seedorfa na Youtubeu, tamnoputa verzija Mahmića i Šukilovića.
Ironicno je sto su tvoji komentari ovdje slicni tim na Fejsbuku. Evo, na primjer:b00t je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:36Otvoris FB stranicu i sve ti je jasno.. od 100komentara,90% je pljuvanje Krpica..Cemu ? To ima netko “Dokaza” da je on vodja te pobude itd.. Mi Balije smo cist primjer da brzo “Zavoravljamo” sve sto je bilo..Virtu4l je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:24Ne smijemo obesmisliti kapitensku traku kao što su to pitari uradili.
Suljo Kakv god da je,uvjek “Borac-Ratnik” na terenu.. Uvjek daje 100/100 za ekipu..
Inace, dokle si s tjeranjem?
Volim kada mi Hadzijin trazis postove po profilu :*Bumbaclat je napisao/la: ↑24 jun 2025, 14:04Ironicno je sto su tvoji komentari ovdje slicni tim na Fejsbuku. Evo, na primjer:b00t je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:36Otvoris FB stranicu i sve ti je jasno.. od 100komentara,90% je pljuvanje Krpica..Cemu ? To ima netko “Dokaza” da je on vodja te pobude itd.. Mi Balije smo cist primjer da brzo “Zavoravljamo” sve sto je bilo..Virtu4l je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:24Ne smijemo obesmisliti kapitensku traku kao što su to pitari uradili.
Inace, dokle si s tjeranjem?
Max 5 Kola Zapamti
Sta imam trazit, svaki drugi ti je takav. Samo sam ovaj upamtio, jer sam bio frapiran koliko si utjecajan i zajeban. Pitao sam te vec jednom kad kreces po Adzema, ti nista. Eno covjek u Ljubuskom, ti na forumu landaras.
Zali se frajer na Fejsbuk komentare, maloprije ovo napise:
Pa ovo ne mozes procitati ni od onih profila SalkoSabina Nokti.
Hadzijin smradicu 5Kola MaxBumbaclat je napisao/la: ↑24 jun 2025, 14:12Sta imam trazit, svaki drugi ti je takav. Samo sam ovaj upamtio, jer sam bio frapiran koliko si utjecajan i zajeban. Pitao sam te vec jednom kad kreces po Adzema, ti nista. Eno covjek u Ljubuskom, ti na forumu landaras.
Zali se frajer na Fejsbuk komentare, maloprije ovo napise:
Pa ovo ne mozes procitati ni od onih profila SalkoSabina Nokti.
Madzid je dosao, pokazao sta znaci samopouzdanje i sta znaci imati muda pa je to pojedinima smetalo jer ko je on da im kaze da ne daju svoj maksimum i da se stede. Ako je iko zasluzio kapitensku, Madzid je. Nase dijete, daje 100% od sebe i sta bi mi vise?
- gegenpressing
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.