AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

milanist
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la milanist » 24 jun 2025, 13:05

Camarda u Lecce, ns pozajmicu sa pravom otkupa i kontra pravom u korist Milana.
Imas jednog napadaca Gimeneza, i onda malca posaljes na pozajmicu, fuj. Ko sto gledam dovesti ce nekog hedalja da bude 3 spic ako dovedu nekog jos od ovoh imena sto se pominju. Kao da malac nije mogao ostati i dobijati sansu povremeno.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 24 jun 2025, 13:13

Ma i bolje mu je nek ide. Prođe mu mladost gledajući kako mu mjesto uzimaju igrači tipa Jovića, Morate i sl.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 jun 2025, 13:15

Ma ok je da on ide da igra i da se razvija, njemu treba sad utakmica , a ne da trune na klupi, jedino ovo nije mi jasno pravom otkupa al ogrqdili su se sa buy back klauzulom. Ne znam zasto su uopste ikako pristali na pravo otkupa.

Alegri zeli Dusana i izgleda da ce ga na kraju i dovesti, ne znam kad je bio u Violama prizeljikvao sam ga u Milanu, a sad bas i nisam siguran

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 24 jun 2025, 13:25

Alegri ne voli mlade igrace, tako sam siguran da se ni jedan nece naigrati u Milanu dok je on tu....

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 jun 2025, 13:32

Potvedjena ponuda Milana od 25M plus 5bonusa za Jasharia. Kakav je ovaj malac jel iko upratio.
Meni muka dodje kad vidim da se pregovara sa Club Bruggeom 🤣
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

b00t
Kontakt:

Post Postao/la b00t » 24 jun 2025, 13:37

milanist je napisao/la:
24 jun 2025, 13:32
Potvedjena ponuda Milana od 25M plus 5bonusa za Jasharia. Kakav je ovaj malac jel iko upratio.
Meni muka dodje kad vidim da se pregovara sa Club Bruggeom 🤣
Bili smo Kupili jednog,pa ga otjerali bez prave sanse.. Nikada im necu prezaliti dijete sto su otjerali..

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 24 jun 2025, 14:34

Kerkez u Liverpoolu za 50 mil e...

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 jun 2025, 15:14

Vitiello:
“It’s a shame how it ended with Theo Hernandez. The most prolific defender (in terms of league goals) in the club’s history is leaving after six seasons, one of the most important players in Milan’s last few years, has accepted a transfer to Saudi Arabia,” the column begins.

“Earning 25-30 million euros in just one season compared to the contractual expiration is not bad at all, the figure can be accepted. Here, however, we are discussing what Theo could have been with Milan and how he was managed in the past months, when he had weaknesses and difficulties.

“Trying to recover a player who for years has been labeled as one of the best full-backs in the world. Celebrating that Theo has left Milan is a defeat for everyone. It’s a story that should teach how to manage champions, that perhaps even great players need to be followed and helped in the down phases.
I bas ova zadnja recenica upada u oci. A nasi nisu imali ni volje niti prave osobe za to.

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 24 jun 2025, 15:31

Ovi il se drogiraju il su glupi al ovako se ne vodi klub u kantonalnoj ligi kod nas a kamoli jedan Milan. Cuj prodaješ sve ne dovodis ništa, Camardu šalješ u Lecce genijalno da mi je znati kako su zamislili i koji cilj postavili ove sezone mzd neka borba za opstanak.

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 jun 2025, 17:27

@milanist ne vidim ja da si me demantovao al eto kao sto kažeš nisi na mene mislio.
Meni inače ovdje smeta kad se generalizuje, tipa "većina vas je bila za odlazak Piolija", a ja znam da je samo par njih pisalo samo da hoće otići pa ko god da dodje, a većina je pisala slično kao ja, jesmo za promjenu al ne po svaku cijenu.
Sto se tice Thea, bilo bi mi recimo i sad interesantno da je ostao da ga vidimo u 3-5-2 mada nisam ni siguran SRS će mister igrati. Al Theo je sam sebi trasirao izlaz. Imaš kriminalnu sezonu i umjesto da budeš zadovoljan da ti se nudi produženje pod istim uslovima ti tražiš povećanje plate. Na osnovu čega?
Il Club più titolato al mondo!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 24 jun 2025, 17:59

Pravu istinu oko Thea i ugovora vjerujem da cemo saznati posle. Ista stvar sa ugovorom Mikea, kao dogovorili su bili sve i onda se Furlani mjesecima ne javlja i ne potpisuje se novi ugovor. To ti samo od sebe govori kakvi moroni vode ovaj klub.
Kud ces dalje, cesci memo na tribinama nego Geri 😁

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 jun 2025, 20:55

muxa je napisao/la:
24 jun 2025, 17:27
@milanist ne vidim ja da si me demantovao al eto kao sto kažeš nisi na mene mislio.
Meni inače ovdje smeta kad se generalizuje, tipa "većina vas je bila za odlazak Piolija", a ja znam da je samo par njih pisalo samo da hoće otići pa ko god da dodje, a većina je pisala slično kao ja, jesmo za promjenu al ne po svaku cijenu.
Sto se tice Thea, bilo bi mi recimo i sad interesantno da je ostao da ga vidimo u 3-5-2 mada nisam ni siguran SRS će mister igrati. Al Theo je sam sebi trasirao izlaz. Imaš kriminalnu sezonu i umjesto da budeš zadovoljan da ti se nudi produženje pod istim uslovima ti tražiš povećanje plate. Na osnovu čega?
Ja sam pisao da treba otici po svaku cijenu, nemam sta lagati. Ali normalno da se ocekivao dolazak kvalitetnijeg od njega koji ce razdrmati ekipu i pokusati ponovo izvuci ono najbolje iz igrackog kadra koji je pokazao da zna i moze.
Tu je Uprava zalazala sa losim izborom trenera i to sve do dana danasnjeg. Tu niko od nas nije mogao znati na cemu smo, jer i od Piolija nismo ocekivali mnogo pa nam je donjeo titulu i polufinale LP, hvala mu na svemu. Ali kad ekipi ne ide onda se mijenja trener, a ne cijela ekipa.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 jun 2025, 22:33

Zna li se kakvi su uslovi otkupa i kontraotkupa za Camardu?
Il Club più titolato al mondo!

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 jun 2025, 23:27

.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 24 jun 2025, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.

075 ❤

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 24 jun 2025, 23:29

Jao ljudi, hajd prepucavajte se na PP sta ovdje bezveze spamate temu. Cuj hajd dodaj me hajmo se naci, koji vam je qurac ljudi

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 24 jun 2025, 23:48

Nesto sam ubijedjen da ce Zinchenko zamijeniti Thea, a da cemo se natezati oko Jasharija kao sto znamo i tako vrijeme protratiti.
On ili Ricci, samo ne znam kako ukomponovati Modrica, Fofanu i Jasarija/Riccia, Fofana tu ode na klupu ili ce Modric biti ispred njih i manje prljavih stvaro raditi na sredini.
Sumnjam da ce Xhaku isposlovati jer cini mi se da su zagrizli na Jasarija za kojeg ce morati podici cijenu na oko 35mil sigurno.

075 ❤

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 25 jun 2025, 07:11

Nesto nam se Lav usutio. Mislio sam de je malo gluplji al izgleda omudrao i on. RLC ga naucio taktici. Proci ce ove promjene u upravi i kod igraca a njih dvojica ce istati... A on je prvi i trebao letjeti. Kako ono kaze: " sad imamo ekipu 30% jacu nego lani"😊
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 25 jun 2025, 07:54

Biće rasprodaja u Lyonu, ako se ima šta izabrati da valja.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 25 jun 2025, 08:49

koraj je napisao/la:
25 jun 2025, 07:11
Nesto nam se Lav usutio. Mislio sam de je malo gluplji al izgleda omudrao i on. RLC ga naucio taktici. Proci ce ove promjene u upravi i kod igraca a njih dvojica ce istati... A on je prvi i trebao letjeti. Kako ono kaze: " sad imamo ekipu 30% jacu nego lani"😊
Lav je sve samo ne glup, on je mislio da će na "krkanske" fazone moći da radi. To mu je prolazilo kao igraču, jer tu je trebalo da se malo promoviše i igra. Za ovu ulogu je trebalo malo mudrosti, nije on Maldini koji je prije svega italijanski gospodin, čovjek bez mrlje u karijeri. A naš "lavčina" je možda odrastao u Švedskoj ali je ostao balkanska sirovina.... Tare ima iskustva u radu, natezao se sa onim iz Lacija, tako da ima dovoljno mudrosti, a Car(D)inale je to glavna preporuka sa malo para je uspijevao sastaviti ekipu sa glavom i repom. Mada sa tim se moramo oprostiti od bilo kakvih titula.....
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 25 jun 2025, 08:57

Camarda u Lecce godina dana posudba. Tare kaze da se na njega ozbiljno planira u buducnosti, dakle nema prodaje i buyback klauzule pretpostavljam.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: meecko i 7 gostiju.