svrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:20Brate
Samo napiši ovdje gdje ćeš ljeto provesti i ako može sa slikama da potkrjepiš tu egzotičnu destinaciju i mislim da te neće spominjat
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Već nam nedostaješ
Obećaj da ćeš doći ako bude kakvih priliva/odliva znas da ne možemo izračunati bez tebe
Ili daj papire kontri on će to dostojno iznijeti. Opametio se malo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Šta kaže, biće manje aktivan, kao da nekoga boli racku

Ali razlog je još jači, pazi: "Da ne mislite da ste nešto "zakucali" i slično". Kakav paćenik Tito te mrtvi yebo.

Ali razlog je još jači, pazi: "Da ne mislite da ste nešto "zakucali" i slično". Kakav paćenik Tito te mrtvi yebo.

Uvijek egzotični Ulcinj, Herceg Novi, Budva i Sutomoresvrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:20Brate
Samo napiši ovdje gdje ćeš ljeto provesti i ako može sa slikama da potkrjepiš tu egzotičnu destinaciju i mislim da te neće spominjat

Auuu pa ovo tek sad vidim, toliko detalja

Pun pogodak

-
- Kontakt:
40 posto mada koga boli briga.Pact1921 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:12Zar nije bilo originalno 20 , pa onda 25 pa 30 pa 40 pa evo sad 50 posto. Do pocetka sezone ce biti a madzid sosic ako se proda sve pare idu hajduku .mosarajvosa83 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 11:17Samo sto Hajduk ima 50 posto kao i ova agencija za Jabera.
Zivi u svedskoj a otici ce malo i do skandinavijeNoProfit je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:33Šta kaže, biće manje aktivan, kao da nekoga boli racku![]()
Uvijek egzotični Ulcinj, Herceg Novi, Budva i Sutomoresvrakino1921 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 13:20Brate
Samo napiši ovdje gdje ćeš ljeto provesti i ako može sa slikama da potkrjepiš tu egzotičnu destinaciju i mislim da te neće spominjat![]()
![]()

P.S. svrakino me razocarao kad ovo vucicevo krme naziva bratom!
Pa slazem se s tobom...tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 10:20bogati draga ne mogu pohvatat o kom se radi, al jel stvarno neko pokusava objasnit da su eu igraci prosle sezone bili stranci? Ne znam o kom se radi, al nek se ostavi komentiranja i pracenja nogometa opcenito ako za godinu dana nije uspio upratit pravilo o EU igracima
Mislim da bi to islo i za vise da nije imao ruznu epizodu od 9 minuta u Sarajevu![]()
Da nije dosao i odigrao tih famoznih devet minuta u FKS, njegovi transferi bi bili na nivou Cuzea...

A ja nikad u zivotu nisam vidio nekog da se raduje tudjoj sreci od pitara. Znaci jeste sarajevo prodalo varesanovica , buljubasica , celika itd . Za velike pare mozemo mi raspravljati o kvalitetu igraca koliko hoces ali oni su zaradili te pare. Jedini problem sto sarajevo je manje vise privatan klub pod palicom mirvica i tana po oko otprilike 50 posto malo manje ali ostatak vlasnika ne drzi 2 posto kad se sve sabere. I znaci nama sarajevo govori a mirvic celika prodao 2.5 miliona eura viverosa vise ne znam ni ja za kolko itd . Ali gdje su te pare. Sarajevo osvojilo 1 kup odkad je dosao . Ja bi rekao da se ulaze u igrace , ali po godisnjim izvjestajima u koje se pitari kunu pise da izdvajaju manje plate nego zeljo . I naravno vjecita je prica kako postoji velika urota kako se namjesta liga protiv njih , a onda za 90 minuta ne mogu zabiti slobodi gol , vi da imate ubjedljivo najacu ekipu kako tvrdite ne bi u zadnje 4 sezone odkad su otisli vijetnamci i dosao mirvic ne bi bili skoro 100 bodova u minusu iza zrinjskog kroz te 4 sezone . Mozete se vi hvalititi koliko god sa tim transferima ali vi nemate puno nesto od toga ionako ide 2 najvecih investitora , a na terenu nema se nesto puno pokazati .Vanja8 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 14:40Pa slazem se s tobom...tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 10:20bogati draga ne mogu pohvatat o kom se radi, al jel stvarno neko pokusava objasnit da su eu igraci prosle sezone bili stranci? Ne znam o kom se radi, al nek se ostavi komentiranja i pracenja nogometa opcenito ako za godinu dana nije uspio upratit pravilo o EU igracima
Mislim da bi to islo i za vise da nije imao ruznu epizodu od 9 minuta u Sarajevu![]()
Da nije dosao i odigrao tih famoznih devet minuta u FKS, njegovi transferi bi bili na nivou Cuzea...![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Cestitke fks na kupovini Instagram pratioca. Gdje ce ko s Hotonjašima
- Shategabri
- Kontakt:
Samo polako drug, ne uzbudjuj se previse, znamo mi da to boli...Pact1921 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 15:01A ja nikad u zivotu nisam vidio nekog da se raduje tudjoj sreci od pitara. Znaci jeste sarajevo prodalo varesanovica , buljubasica , celika itd . Za velike pare mozemo mi raspravljati o kvalitetu igraca koliko hoces ali oni su zaradili te pare. Jedini problem sto sarajevo je manje vise privatan klub pod palicom mirvica i tana po oko otprilike 50 posto malo manje ali ostatak vlasnika ne drzi 2 posto kad se sve sabere. I znaci nama sarajevo govori a mirvic celika prodao 2.5 miliona eura viverosa vise ne znam ni ja za kolko itd . Ali gdje su te pare. Sarajevo osvojilo 1 kup odkad je dosao . Ja bi rekao da se ulaze u igrace , ali po godisnjim izvjestajima u koje se pitari kunu pise da izdvajaju manje plate nego zeljo . I naravno vjecita je prica kako postoji velika urota kako se namjesta liga protiv njih , a onda za 90 minuta ne mogu zabiti slobodi gol , vi da imate ubjedljivo najacu ekipu kako tvrdite ne bi u zadnje 4 sezone odkad su otisli vijetnamci i dosao mirvic ne bi bili skoro 100 bodova u minusu iza zrinjskog kroz te 4 sezone . Mozete se vi hvalititi koliko god sa tim transferima ali vi nemate puno nesto od toga ionako ide 2 najvecih investitora , a na terenu nema se nesto puno pokazati .Vanja8 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 14:40Pa slazem se s tobom...tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 10:20bogati draga ne mogu pohvatat o kom se radi, al jel stvarno neko pokusava objasnit da su eu igraci prosle sezone bili stranci? Ne znam o kom se radi, al nek se ostavi komentiranja i pracenja nogometa opcenito ako za godinu dana nije uspio upratit pravilo o EU igracima
Da nije dosao i odigrao tih famoznih devet minuta u FKS, njegovi transferi bi bili na nivou Cuzea...![]()
Eno i na nasoj temi smo pokrenuli inicijativu da se ne objavljuju ovi transferi, vec samo da se napise "rekordan izlazni transfer kluba"...
Moramo mi paziti i navijace od kona, nije u redu da vam klubu obezbjedimo izlazak u Evropu , a navijace saljemo u bolnicu...
No sikiriki, necemo vise...

-
- Kontakt:
Moraš priznat japanke sa čarapama i pasos i mala plava lokomotiva da su najjace. Malog kontru da ne spominjem.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Ljudi u 2025 jos uvijek rangiraju ljude prema tome gdje zive

Navijaca oba kluba imas u svakom dijelu grada i fkt ne znam sta je to toliko bitno gdje je ko.Ako je iz Hotonja nije sarajlija?
Ja gdje sam omjer je 85-15 u korist FKS eto mozete pretpostaviti otp i uvijek smo se svi fino slagali cak ne znam za jedan navijacki belaj u mom komsiluku.
Nasi su uvijek drzali stari dio grada i centar,njihovi od scc prema dole uz izuzetak neki mjesta gdje je 50-50
Ilidza i okolica ne znam kakvo je trenutno stanje s novim generacijama.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ker me dokrajčiojurisicduska je napisao/la: ↑24 jun 2025, 15:39Moraš priznat japanke sa čarapama i pasos i mala plava lokomotiva da su najjace. Malog kontru da ne spominjem.

Jeli Lasagu još kod pitara ili je prodat.On ako ode sionapu su ko i mi sto smo prodali Djabketa.
- Shategabri
- Kontakt:
To mi je vazda fascinantno bilo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2025, 15:48Ljudi u 2025 jos uvijek rangiraju ljude prema tome gdje zive![]()
Navijaca oba kluba imas u svakom dijelu grada i fkt ne znam sta je to toliko bitno gdje je ko.Ako je iz Hotonja nije sarajlija?
Ja gdje sam omjer je 85-15 u korist FKS eto mozete pretpostaviti otp i uvijek smo se svi fino slagali cak ne znam za jedan navijacki belaj u mom komsiluku.
Nasi su uvijek drzali stari dio grada i centar,njihovi od scc prema dole uz izuzetak neki mjesta gdje je 50-50
Ono živi na Grbavici, na Baščaršiji, Marindvoru, pa ako napiše klub sa Kobilje Glave, Hotonjaši, ko eto nešto si nekog uvrijedio, taj je neko manje vrijedan.
Zapravo žešći papanluk i malograđanština.
Ma ako i nije Sarajlija, pa u Sarajevu je danas najmanje upravo Sarajlija.
Obično su najglasniji s tom geografskom zayebancijom oni koji su sljegli iz neke vukoyebine.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 jun 2025, 11:52Moras jos puno da ucis![]()

- KONTRASVIH
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2025, 15:48Ljudi u 2025 jos uvijek rangiraju ljude prema tome gdje zive![]()

Ovaj je kao pokusao biti realan, al laganje vam je jednostavno u krvi. I zbog te potrebe da lazete po internetu raja vas najvise prca. Kako vam ne dosadi vise.
70>30

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Narvno da ne treba dijeliti ljude po geografskoj pripadnosti. Nego po rasnoj,vjerskoj i nacionalnojShategabri je napisao/la: ↑24 jun 2025, 15:56To mi je vazda fascinantno bilo.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2025, 15:48Ljudi u 2025 jos uvijek rangiraju ljude prema tome gdje zive![]()
Ono živi na Grbavici, na Baščaršiji, Marindvoru, pa ako napiše klub sa Kobilje Glave, Hotonjaši, ko eto nešto si nekog uvrijedio, taj je neko manje vrijedan.
Zapravo žešći papanluk i malograđanština.
Ma ako i nije Sarajlija, pa u Sarajevu je danas najmanje upravo Sarajlija.
Obično su najglasniji s tom geografskom zayebancijom oni koji su sljegli iz neke vukoyebine.

-
- Kontakt:
Smijesan siKONTRASVIH je napisao/la: ↑24 jun 2025, 16:53NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2025, 15:48Ljudi u 2025 jos uvijek rangiraju ljude prema tome gdje zive![]()
Ilidza i okolica ne znam kakvo je trenutno stanje s novim generacijama.![]()
Ovaj je kao pokusao biti realan, al laganje vam je jednostavno u krvi. I zbog te potrebe da lazete po internetu raja vas najvise prca. Kako vam ne dosadi vise.
70>30![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], Combattente87, Kapetan, riki46 i 31 gost.