AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
Red or Dead
- Kontakt:
Re: AC Milan
Sto se tice Pata..ozljeda nije ozbiljna,tako da ce Pato biti spreman do utakmice sa Bresciom 
ev osada sma vidio sazetak tekme i golove, ovo Seedorfovo je majstorija samo taka
)) merda po obicaju hihiihi ne znam ja bih samo s Seedorfom ( zobg nosenja igre kada je najpotrebnije i pogodaka) bih produzio i s Gattom, ostatak Prilo, Ambro, Marek, Zambrota hvala i dovidjenja, oprastate se ko sapmpioni
daj Gansa Taiwa Mexsesa 
Nekako mi sigurnije djeluju sa Bommelom nego sa Pirlom 
[youtube][/youtube]

Zadnja izmjena: Omerovic, dana/u 17 apr 2011, 11:43, ukupno mijenjano 1 put.
- SoloJuve26
- Kontakt:
- dr.feelgood
- Kontakt:
Seedorf nas je nosio ovih nekoliko posljednjih utakmica ali nije zasluzio produzenje ugovora.
On je u prethodne 2-3 sezone kvalitetno odigrao 15-ak utakmica a sve ostalo je za zaborav,
sjetite se samo prvog djela sezone kad je bez konkurecije bio nas najgori igrac, kad se bukvalno setao na terenu i nije imao 3 tacna pasa po utakmici. Ne bih da budem pregrub prema igracu koji u klubu gotovo 10 godina ali krajnje je vrjeme da ode, mozda je to trebao uraditi i ranije.
Od ovih nasih "sampiona" bih ostavio Gattusa i Ambrosinija jer je neophodno imati takva 2 covjeka u svlacionici a i na terenu jos mogu pruziti dobrih partija. Nesta naravno ostaje, bez obzira na povrede i na godine on je i dalje jedan od najacih stopera u ligi. Jedino ne znam za Pirla, potreban nam je jedan takav krativac u timu ali ako ce samo statirati na terenu kao sto je radio proslih sezona onda nam ne treba, radije cu gledati Merkela i Strasera.
On je u prethodne 2-3 sezone kvalitetno odigrao 15-ak utakmica a sve ostalo je za zaborav,
sjetite se samo prvog djela sezone kad je bez konkurecije bio nas najgori igrac, kad se bukvalno setao na terenu i nije imao 3 tacna pasa po utakmici. Ne bih da budem pregrub prema igracu koji u klubu gotovo 10 godina ali krajnje je vrjeme da ode, mozda je to trebao uraditi i ranije.
Od ovih nasih "sampiona" bih ostavio Gattusa i Ambrosinija jer je neophodno imati takva 2 covjeka u svlacionici a i na terenu jos mogu pruziti dobrih partija. Nesta naravno ostaje, bez obzira na povrede i na godine on je i dalje jedan od najacih stopera u ligi. Jedino ne znam za Pirla, potreban nam je jedan takav krativac u timu ali ako ce samo statirati na terenu kao sto je radio proslih sezona onda nam ne treba, radije cu gledati Merkela i Strasera.
- l_Galácticos
- Kontakt:
Kolika je trenutna tržišna cijena vašeg defanzivca Thiaga Silve i do kada ima ugovor sa vama?
hvala na odgovoru!
hvala na odgovoru!
Cristiano Ronaldo - Viva la vida..CR7
¡¡Hala Madrid!!
¡¡Hala Madrid!!
Cijena mu je oko 25ml_Galácticos je napisao/la:Kolika je trenutna tržišna cijena vašeg defanzivca Thiaga Silve i do kada ima ugovor sa vama?
hvala na odgovoru!
Ima ugovor do 30.06.2013
Al nebi ga nikad prodali, jedino za nekih 40m
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
dr.feelgood je napisao/la:Seedorf nas je nosio ovih nekoliko posljednjih utakmica ali nije zasluzio produzenje ugovora.
ali prije ce Seedofr prenjeti svoje iskustvo u igrli LP ili seriji ne mora ni igrati nego Ambro ili Gatto, pa sjeti se uzvrata protiv Tottenhema on je na terenu postavljao igrace i govorio sta da rade, pa Anttonini se ne zna kretati kao bek
- dr.feelgood
- Kontakt:
Iskreno, ja mislim da je ova igra Seedorfa posljedica toga sto mu na kraju sezone istice ugovor,meskalin je napisao/la:dr.feelgood je napisao/la:Seedorf nas je nosio ovih nekoliko posljednjih utakmica ali nije zasluzio produzenje ugovora.
ali prije ce Seedofr prenjeti svoje iskustvo u igrli LP ili seriji ne mora ni igrati nego Ambro ili Gatto, pa sjeti se uzvrata protiv Tottenhema on je na terenu postavljao igrace i govorio sta da rade, pa Anttonini se ne zna kretati kao bekU koliko dodje Ganso, pa Princ Flamini su jako mladi igraci i ne iskusni pogotov za LP, mislim da bi im Seedorf bio od velike pomoci....
a kad mu daju novi, ponovo ce nastupiti ona njegova hronicna nezainteresiranost i letargija.
Ovako se moze dostojanstveno oprostiti od Milana, najvjerovatnije s titulom i otici nazad u Holandiju
ili gdje ga vec traze i ostati u lijepom sjecanju svim Milanistima. Ako si pratio Milan proslih sezona, vidjeo si koliko su ga puta navijaci izvizdali na San Siru, upravo zbog nezalaganja na terenu. Gattuso je susta suprotnost,
on i kad izadje s terena ostane pored aut linije, na nogama, bodreci svaki potez nasih igraca. Zbog toga mislim da bilo bolje da on ostane s ekipom jos koju godinu a onda lagano u penziju.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Seedorf je igrac kojeg ja najvise cijenim od svih danasnjih nogometasa...taj covjek osvojio je sve sto se moglo osvojiti i gdje god je igrao ostavio je dubok trag...covjek nikad nije bio medijski zapazen kao danas sto su to prvo bili Rivaldo,Kaka,Ronaldo,Messi, pa i mnogi drugi....mnogi od svih onilikih zvijezda koji su nakon prelaska iz kluba u klub fakticki su zavrsili svoje karijere i nestali su...doduse Ronaldo jos uvjek nije, za Messia ne znam, jer jos nece napustiti Barcelonu, ali pogledajte Seedorfa... pa covjek kroz citavu svoju karijeru je konstantan i nikad nije zakazao i u svakom klubu je ostavio dubok trag, to sam vec i rekao...svaka mu cast skidam mu kapu...on kada zavrsi svoju karijeru, zaista zasluzio je da se vrati u klub i dobije neku funkciju koju bi obavljaosarajlija89 je napisao/la:Seedorf je u strasnoj formi![]()
Stvarno,covjek odlicno igra,od Tottenhama na ovamo...steta za Abbiatia i Pata...valjda nije toliko ozbiljno
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
dr.feelgood je napisao/la:Iskreno, ja mislim da je ova igra Seedorfa posljedica toga sto mu na kraju sezone istice ugovor,meskalin je napisao/la:dr.feelgood je napisao/la:Seedorf nas je nosio ovih nekoliko posljednjih utakmica ali nije zasluzio produzenje ugovora.
ali prije ce Seedofr prenjeti svoje iskustvo u igrli LP ili seriji ne mora ni igrati nego Ambro ili Gatto, pa sjeti se uzvrata protiv Tottenhema on je na terenu postavljao igrace i govorio sta da rade, pa Anttonini se ne zna kretati kao bekU koliko dodje Ganso, pa Princ Flamini su jako mladi igraci i ne iskusni pogotov za LP, mislim da bi im Seedorf bio od velike pomoci....
a kad mu daju novi, ponovo ce nastupiti ona njegova hronicna nezainteresiranost i letargija.
Ovako se moze dostojanstveno oprostiti od Milana, najvjerovatnije s titulom i otici nazad u Holandiju
ili gdje ga vec traze i ostati u lijepom sjecanju svim Milanistima. Ako si pratio Milan proslih sezona, vidjeo si koliko su ga puta navijaci izvizdali na San Siru, upravo zbog nezalaganja na terenu. Gattuso je susta suprotnost,
on i kad izadje s terena ostane pored aut linije, na nogama, bodreci svaki potez nasih igraca. Zbog toga mislim da bilo bolje da on ostane s ekipom jos koju godinu a onda lagano u penziju.
pa ko mu garantira mjesto u prvih 11 ako ostane NIKO jer ga nece imati, ali iskustvom moze puno pomoci, a i ponekad dobiti sansu!!! Gatto je suprotnost ali je glup ko K!!!
Može li nova anketa, ova isfurala 
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- dr.feelgood
- Kontakt:
@Meskalin mozda bih ga mogao istrpiti jos dvije sezone ako bi pristao na drasticno manju platu i na minimalnu minutazu.
ps. nema te vise da dolazis na MilanManiu...ako je isti Meskalin u pitanju?
dr.feelgood je napisao/la:@Meskalin mozda bih ga mogao istrpiti jos dvije sezone ako bi pristao na drasticno manju platu i na minimalnu minutazu.
U potpunosti se slazem s tobom, uz manju placu i minutazu, ali bi osvajao trofeje ili ici u Ajax i li Brazil.... aa jesam isti sam, bio sma clana 2 godine foruma + otprilke 2 sam samo citao postovoe i bilo je pravo doboro kasnije kako su dosli kojekakvi leptiri ili vijetnamci zgadilo mi se se...vise sma se svajdao nego navijao za isti tim...ovdee mi se svidja i na EN...koji je tvoj user bio??

Berlusconi je izjavio što ga je potaklo da potroši velike pare na pojačanja i odluči da uradi sve što može da milan uzme scudetto ove sezone. navodno potaknula ga je izjava mourinha prošle sezone milan zeru tituli.
Kod: Označi sve
"Last year we let Inter win everything, now that's enough," Berlusconi told the press.
"I like Mourinho. I like it when he said 'Zeru Tituli'"
btw za kraj malo slike balotellija nema baš veze s milanom, ne zamjerite ali ko zna šta budućnost nosi, meni je momak ekstra

i interesantno je ovo

Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Ja se jos uvjek divim ovom pogotku 

Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- dr.feelgood
- Kontakt:
Moj nick je bio Efekat Leptirameskalin je napisao/la:dr.feelgood je napisao/la:@Meskalin mozda bih ga mogao istrpiti jos dvije sezone ako bi pristao na drasticno manju platu i na minimalnu minutazu.
U potpunosti se slazem s tobom, uz manju placu i minutazu, ali bi osvajao trofeje ili ici u Ajax i li Brazil.... aa jesam isti sam, bio sma clana 2 godine foruma + otprilke 2 sam samo citao postovoe i bilo je pravo doboro kasnije kako su dosli kojekakvi leptiri ili vijetnamci zgadilo mi se se...vise sma se svajdao nego navijao za isti tim...ovdee mi se svidja i na EN...koji je tvoj user bio??
Salim se, naravno. User mi je adis, ja sam se uclanio prije godinu, otprilike, a tada je Leptir vec uveliko harao a jos mu se kasnije prikljucio i ovaj Vijetnamac pa je sve otislo u k. A tebe sam zapamtio posto si bio jedan od rjetkih s normalnim postovima.
Navrati nekad, ako nista, bar ces se dobro nasmijati.
-
TuSeiTuttaLaMiaVita
- Kontakt:
Zahvaljujem gospon INler. kakve golčine
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
i naravno starom napolitancu denisu, s rezervama udine ubija napoliTuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:Zahvaljujem gospon INler. kakve golčine
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.