#mršupizdumaterinuMirkoPlazibat je napisao/la: ↑24 jun 2025, 15:03EastMadness je napisao/la: ↑24 jun 2025, 14:44dokle je doslo da klub kupuje cak i pratioce na instagramu
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Koga boli briga za tim? Isto djeca ste.MirkoPlazibat je napisao/la: ↑24 jun 2025, 15:03EastMadness je napisao/la: ↑24 jun 2025, 14:44dokle je doslo da klub kupuje cak i pratioce na instagramu
1/1 da kupuju i jako je tužno to što rade.
Evo, jedan od pratioca, ova sigurno voli Sarajevo i rođena je na Vratniku, ali je život okrenuo pa je poslije osnovne škole otišla u Amsterdam da radi na iskorištavanju ljudske dobrote.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
MirkoPlazibat
- Kontakt:
Imaš pp.guadalupe je napisao/la: ↑24 jun 2025, 16:30Hocemo sada pakati dusa draga nasikirao se oko pratioca na instagramuMirkoPlazibat je napisao/la: ↑24 jun 2025, 16:26Za njih me zaboli, od njih bi očekivao da svakom navijaču na stadionu prije učlanjenja traže da napravi 50pet profila i zaprati stranicu, samo da imaju više od nas, jer u posljednje vrijeme jedino u čemu se takmiče s' nama je prepiranje na temi plbih i tu i tamo koja pobjeda ili remi u derbiju, meni je krivo što naši to rade, a rade isključivo zbog toga što su seljovci imali više od nas.![]()
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
+1
Neću reći da je ovo ok, ali šta god se dogodi u i oko kluba ovde forum opra na ruke.
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Ovaj je najjaci salje poruke prepada raju ahahahahahaahah
E kaze imas pp ahahahaahahahah
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
AVNOJ je napisao/la: ↑24 jun 2025, 16:31#mršupizdumaterinuMirkoPlazibat je napisao/la: ↑24 jun 2025, 15:03EastMadness je napisao/la: ↑24 jun 2025, 14:44dokle je doslo da klub kupuje cak i pratioce na instagramu![]()
Otvorim forum da vidim imal kakvih imena o pojacanjima a vidim nake arape i starlete se postavljaju. Sta vam je uzivajte u zivotu i sta vas zaboli ako kupuju pratioce ko da ih placaju od vasih para jbt
Pa vidis Plazibat, opasno prezime u nicku, moras se prepast jer sad pa sad ti dodje bokser iz super teske kategorije.pjankesarajevo je napisao/la: ↑24 jun 2025, 16:48
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Ovdje mozes samo se nacitat s r a n j a, ali i dobro nasmijat.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
SamoDaKazeem
- Kontakt:
Dobro je ondaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2025, 16:27Priča već 4 sedmice kako je Hadžikić novi golman, nemoj biti naivan.
Rekao 3. juna da će se sve riješiti u toj sedmici i zvanično potpisati.
Evo vidim kako je potpisao![]()
Tacno, ja kazem iz perspektive navijaca i rezultata sta bi najbolje bilo
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ma jos jedan forumski ubica,puno groblje ovih sto je pokopaopjankesarajevo je napisao/la: ↑24 jun 2025, 16:48
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Eeee to nije fer 
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pošalji i meni taj strašni PP.MirkoPlazibat je napisao/la: ↑24 jun 2025, 16:40Imaš pp.guadalupe je napisao/la: ↑24 jun 2025, 16:30Hocemo sada pakati dusa draga nasikirao se oko pratioca na instagramuMirkoPlazibat je napisao/la: ↑24 jun 2025, 16:26
Za njih me zaboli, od njih bi očekivao da svakom navijaču na stadionu prije učlanjenja traže da napravi 50pet profila i zaprati stranicu, samo da imaju više od nas, jer u posljednje vrijeme jedino u čemu se takmiče s' nama je prepiranje na temi plbih i tu i tamo koja pobjeda ili remi u derbiju, meni je krivo što naši to rade, a rade isključivo zbog toga što su seljovci imali više od nas.![]()
Edit: Mora da ti je jako dobro u životu (čitaj dosadno) kad se zamaraš time da li Klub (ili ne) kupuje followere na *ebenom Instagramu.
Zadnja izmjena: Pendulum, dana/u 24 jun 2025, 17:23, ukupno mijenjano 1 put.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kalifa Coulibaly 
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Lista gnjavatora/ica je ažurirana.