UFC
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: UFC
Jon Jones je najveći svih vremena i tu nema polemike. Pričati o steroidima, a i on sam se borio sa likovima koji su na steroidima, nema smisla. Loša je osoba, ali što se tiče MMA sporta Jonesu nema ravnog. I da se bori sa Aspinallom i izgubi i dalje će biti najveći. Gubili su i Silva i GSP i Fedor i Mighty Mouse, jedan poraz pa i 2 ne bi Jonesu narušili ostavštinu. Neko će reći Khabib, ali Khabib nema legacy ni približan Jonesu. Stavi sve na papir i jasno je ko je najveći.
Aspinall je u potpunosti nedokazan u parteru u UFC.Donnie Darko je napisao/la: ↑07 jun 2025, 14:14
Aspinall, u 2025. je vjerovatno bolji od Jonesa u doslovno svakom aspektu igre.
Do sad se nije borio ni sa jednim protivnikom koji je barem 30 posto kvalitetan u parteru kao Jon.
Dugo veću krađu ne vidjeh od ove "pobjede" Blaydesa. Kakva sramota.
-
- Kontakt:
Eto, "patkica" otisla u penziju samo da se ne bori sa Aspinallom. Drzao pojas u teskoj kategoriji vise od dvije godine, a jedina odbrana mu bila protiv Miocica koji se nije tri godine borio.
Sto se tice eventa sinoc, nikada nisam vidio da onoliko borbi ode na sudijsku odluku. Ali sve u svemu, imalo se sta za pogledati.
Sto se tice eventa sinoc, nikada nisam vidio da onoliko borbi ode na sudijsku odluku. Ali sve u svemu, imalo se sta za pogledati.
Ima li Oliveira šanse protiv Topurie 
Inače bi prednost uvijek dao grepleru, ali ovo kako udara Topuria nije realno

Inače bi prednost uvijek dao grepleru, ali ovo kako udara Topuria nije realno

Topurijina baza za MMA je rvanje i jiu jitsu, stand up borac je postao pred dolazak u UFC. Poprilično je kompletan borac i mislim da dobija Oliveiru nikad lakše.
Mada Oliveiru ne treba potcijenjivati, jedan je od najopasnijih boraca u rosteru i može da iznenadi. Ali sam tajming borbe, stilovi, forma, sve mi ide na to da će Topuria da ga riješi u prvoj ili drugoj rundi.
Pročitao sam baš toFuerza je napisao/la: ↑26 jun 2025, 14:00Topurijina baza za MMA je rvanje i jiu jitsu, stand up borac je postao pred dolazak u UFC. Poprilično je kompletan borac i mislim da dobija Oliveiru nikad lakše.
Mada Oliveiru ne treba potcijenjivati, jedan je od najopasnijih boraca u rosteru i može da iznenadi. Ali sam tajming borbe, stilovi, forma, sve mi ide na to da će Topuria da ga riješi u prvoj ili drugoj rundi.

Ovo par borbi što sam ga upratio ne pamtim da sam ga vidio da ide na rušenje, sve je rješavao šakama

Nevjerovatan lik
Royval vs Van 

-
- Kontakt:
KKF nedostojan borbe za pojas. Najlakša odbrana titule za Pantoju. Bitno je da Kai Kara France vadi jezičinu i plazi se ljudima, vjerovatno nešto najiritantnije što neko radi u UFCu.
- Donnie Darko
- Kontakt:
ovaj lik nije normalan
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Vratio ga na fabricke
Topuria je čudo.
Topuria je dobar borac,ali Oliveira daleko od nekoga ko može pružiti izazov,bukvalno od svih mu je najlakši protivnik,a već je i istrošen,nekako mi je osjećaj da su svi s kojima se borio istrošeni,Alex Def poslije Islama nije isti, o maxu ne treba ni pričati. Od ostalih mislim ni Justin, ni Dustin mu ne bi bili neka prepreka, Islam bi mu bio svakako najveći izazov, ali Paddy i Arman bi takodjer bio dobar izazov, sto bi se reklo nova generacija protiv nove. Islamu je npr sljedeći meč najveći izazov u karijeri i mislim da mu je JMD najgori mogući matchup,sa ostalima i ne bi imao toliko problema. Čak mislim da ima šanse i protiv DDP i svih ostalih u toj kategoriji osim Khamzata.
Topuria 

-
- Kontakt:
Topuria moze laku cistiti naredne 2 godine sigurno,ali ide i on po treci pojas poslje Paddya ako Islam bude sampion,ako JDM ostane mislim da ce pobjediti osim Paddya jos Islama i Armana i onda po treci
Ocekivano.
Ilija je i vise nego dobar grapler, a Olivera nema snagu da ga hendla u klincu ili na podu.
Uz to nema bradu vec odavno, ako je ikad i imao.
S druge strane Ilija ima nokaut power u obe ruke.
Ilija je i vise nego dobar grapler, a Olivera nema snagu da ga hendla u klincu ili na podu.
Uz to nema bradu vec odavno, ako je ikad i imao.
S druge strane Ilija ima nokaut power u obe ruke.
Ne vidim baš Iliju u welteru, on je mali lightweight. Ipak je to 11kg više od njegove matične kategorije. Duel njega i Islama očekujem samo u lakoj, s obzirom da je Islam rekao da nije još završio sa tom kategorijom.strahmeipomisliti je napisao/la: ↑29 jun 2025, 07:05Topuria moze laku cistiti naredne 2 godine sigurno,ali ide i on po treci pojas poslje Paddya ako Islam bude sampion,ako JDM ostane mislim da ce pobjediti osim Paddya jos Islama i Armana i onda po treci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.