Porto sigurno nece,Napoli 70-30 % pobjedaSanchez_8 je napisao/la:Ko li ce kiksati veceras Napoli ili Porto , neko mora povaliti raju
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
J*** mater ovim u Premieru. Odigrao 1. inning Houston - San Diego X i na svim kladionicama i službenoj stranici lige piše da je završen 0-0, a kod njih piše da je 0-1 
da nije boltona,ja bi sad bio dobar 400 maraka,igrao pikx,i pao,najmanja kvota,Boze sacuvaj..
Evo para od onog momka što je dobio 10.000 KM na bingu u Goraždu(ja tek sad kad sam mu vidio sliku sjetim se da je išao lik sa mnom na pripreme za prijemni).
FK Pjetlovi
kad stari podmiri dugove ostat ce 3 crvene,,, 
Ma to neki papan cim stavlja slike sa parama po netu , koji saban trebas biti za toreds je napisao/la:![]()
![]()
Evo para od onog momka što je dobio 10.000 KM na bingu u Goraždu(ja tek sad kad sam mu vidio sliku sjetim se da je išao lik sa mnom na pripreme za prijemni).
reds je napisao/la:![]()
![]()
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Dabogda ga istukli
Samo za ovo kurcenje po netu 
On se to nesta kurci.

Daj onda i ja malo.

Daj onda i ja malo.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Jos da je tvoje Stefko 
Sve dok ja raspolazem sa njima moje su.Samo F.K.S !! je napisao/la:Jos da je tvoje Stefko
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Sve dok ja raspolazem sa njima moje su.Samo F.K.S !! je napisao/la:Jos da je tvoje Stefko![]()
Zayebi ti to , mene za cvaju J**+ ovaj Briz staru mu 
Umjesto hajvan da se usuti,da se ne fura stim,da gotov niko ne zna za to,on se k.urci i slika,i sad ga neko moze dobro naderati i trazit pare,koji glupan.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Na Topcideru,eto dodji slobodno samo se najavi da se ne prepadnem.Samo F.K.S !! je napisao/la:Devil je napisao/la:Sve dok ja raspolazem sa njima moje su.Samo F.K.S !! je napisao/la:Jos da je tvoje Stefko![]()
![]()
Gdje ti je ta radnja da znam
- legenda reala
- Kontakt:
Što se neće **** ,djete sa markom dobije deset hiljada ,a ti te pare samo prebiraš po rukama i šalješ dalje
joj kavo oduševljenje u kladionici kad mali dobi moj Štefane ,puče šest crveni i odma izađoše
Reds jel ovaj mali Hairlijin rođak jel ti reko
Samo mu je glupo ovo stavljanje po netu ,što kaže Hary ,kad ga vidim tražiću mu stoju ,obećo je kad je dobio
kaže častiću vas sviju ,hoće **** neće ih ni on vidjeti uzela stara sve

Samo mu je glupo ovo stavljanje po netu ,što kaže Hary ,kad ga vidim tražiću mu stoju ,obećo je kad je dobio
Zadnja izmjena: legenda reala, dana/u 17 apr 2011, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Od amidze mu sin.....legenda reala je napisao/la:Što se neće **** ,djete sa markom dobije deset hiljada ,a ti te pare samo prebiraš po rukama i šalješ dalje![]()
joj kavo oduševljenje u kladionici kad mali dobi moj Štefane ,puče šest crveni i odma izađoše
![]()
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Cekam 1 prvo poluvrijeme Napoli-Udinesse
i 2 PSG-Lyon na 150 KM
danas sam vec proso 150 KM zahvaljujuci Liverpoolu
i 2 PSG-Lyon na 150 KM
danas sam vec proso 150 KM zahvaljujuci Liverpoolu
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Nije mi ništa rekao ali momak je stavio na banku sve do zadnjeg feninga i kada napuni 18 godina fino kupuje sebi auto + ostane mu još brdo love.legenda reala je napisao/la:Što se neće **** ,djete sa markom dobije deset hiljada ,a ti te pare samo prebiraš po rukama i šalješ dalje![]()
![]()
Samo mu je glupo ovo stavljanje po netu ,što kaže Hary ,kad ga vidim tražiću mu stoju ,obećo je kad je dobio![]()
![]()
kaže častiću vas sviju ,hoće **** neće ih ni on vidjeti uzela stara sve
![]()
![]()
FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.