Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kulturni pitari, kad vas U Craiova izbaci, **** svima djecu
Jedva cekam da potvrdite zasto nosite naziv spin brigada
Jedva cekam da potvrdite zasto nosite naziv spin brigada
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
"show your guts lil boy"
I ja bih volio ponovo imati 12 godina.
I ja bih volio ponovo imati 12 godina.
Oni nekom pricaju o godinama, a zene im naredjuju
Virto vas malterira 12 godina, a vi ko ova pickasta djeca chat gpt koristite
Virto vas malterira 12 godina, a vi ko ova pickasta djeca chat gpt koristite
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 jun 2025, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- svrakino1921
- Kontakt:
ErosViverosViv je napisao/la: ↑24 jun 2025, 21:18evo lyon izbacen zbog dugova, samo kod nas sistem gura ove u dugovima
Savez odlučio
Šok u Francuskoj: Sedmostruki šampion države izbačen iz lige zbog 500 miliona eura dugova
Molim te malo realnosti
Pa za ovu cifru su davno trebali reagovat - Država Francuska
Ovo nema smisla
I to opet u niži rang samo
O čemu pričamo
Ima li koji pitar na ovom forumu da mi kaze koji igrac fk sarajeva je nesto napravio u ligi petice
Molim da se oglasi neko iz bh dinama, pogotovo ovi debili sto me prozivaju
Molim da se oglasi neko iz bh dinama, pogotovo ovi debili sto me prozivaju
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 24 jun 2025, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Gura i ove što vrše utaje poreza također...ErosViverosViv je napisao/la: ↑24 jun 2025, 21:18evo lyon izbacen zbog dugova, samo kod nas sistem gura ove u dugovima
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Sija Grbavica, gradi se jug i necemo na tome stati!
Sa druge strane zapusteni lavor propada, zbog nemari i neodgovornosti zna se koga
Sa druge strane zapusteni lavor propada, zbog nemari i neodgovornosti zna se koga
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- jurisicduska
- Kontakt:
Vi ste elementarno nepismeni ljudi. Kakva bolan utaja poreza.StrikeWarzone je napisao/la: ↑24 jun 2025, 21:35Gura i ove što vrše utaje poreza također...ErosViverosViv je napisao/la: ↑24 jun 2025, 21:18evo lyon izbacen zbog dugova, samo kod nas sistem gura ove u dugovima
Nema ništa ilegalno čak ni u toj vašoj suludoj priči. Ako postoji zakonski način da ti više para ostane svako normalan će to koristiti. Na tom se svijet izgradio. Tu nikakve utaje poreza nema.
Eto vi da imate investitora, i on da ima način da ne plati porez, on bi namjerno bacao 2-3 miliona. Mislim fkt vlada ogromna nepismenost finansijska. Imate računovođu nek vam objasni.
Jel to lik pokusava opravdat utaju poreza ?
Jbt sta se radi za petobu.
Svaka cast mirvah na brigadi.
Jbt sta se radi za petobu.
Svaka cast mirvah na brigadi.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
Antesportas9AP
- Kontakt:
Posusje dovodi bolje igrace od Sarajeva
Cuj druga liga crne gore,nisam znao da imaju toliko klubova

Cuj druga liga crne gore,nisam znao da imaju toliko klubova
Kod nas cetalji duzni i bogu i narodu a savez umjesto da ih izbaci u nizi rang daje im “pozajmice”
- jurisicduska
- Kontakt:
Moras naučit šta je utaja poreza. Vidi se da nisi nikad u životu 1 KM poreza platio na bilo šta , dohodak, nekretninu, kako god.
Utaja poreza je kvalificirano krivično djelo.
Prvo bi se razuman čovjek zapitao, da neko vrši utaju poreza na način kako vi to opisujete, kako država ne reaguje. To prvo. Pogotovo Američki državljanin lik, kod njih gore utajit porez nego ubit predsjednika.
Drugo ako imaš modalitet da kroz legalne novčane tokove platiš manje poreza to nije nikakva utaja.
Po vama oni Mađari sto ulazu u Hrvatskoj i oslobođeni su poreza u svojoj zemlji bi trebali na višegodišnje robije.
Jako je teško bit nepismen i živjeti u 21 stoljeću. Kupi sebi nešto, stvori neki imetak, plati knjigovođu nek ti dobro objasni gdje možeš uštedit pare i na koji način.
Lako je za 1000-2000 raditi prijavljen na minimalac i pričati o porezima. Svima vam ista priča.
Vi morate platiti porez na svaku marku jer iz budžeta dobijate te pare. Ne ulaze niko svoje pare u vas. Da ulaze našao bi modalitet da sto manje poreza na to plati.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 24 jun 2025, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Ko te forsira bolan ???
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ako napises 2 opasne fraze nisi pametan. Pusti tu pricu.jurisicduska je napisao/la: ↑24 jun 2025, 22:14Moras naučit šta je utaja poreza. Vidi se da nisi nikad u životu 1 KM poreza platio na bilo šta , dohodak, nekretninu, kako god.
Prvo bi se razuman čovjek zapitao, da neko vrši utaju poreza na način kako vi to opisujete, kako država ne reaguje. To prvo. Pogotovo Američki državljanin lik, kod njih gore utajit porez nego ubit predsjednika.
Drugo ako imaš modalitet da kroz legalne novčane tokove platiš manje poreza to nije nikakva utaja.
Po vama oni Mađari sto ulazu u Hrvatskoj i oslobođeni su poreza u svojoj zemlji bi trebali na višegodišnje robije.
Jako je teško bit nepismen u živjeti u 21 stoljeću. Kupi sebi nešto, stvori neki imetak, plati knjigovođu nek ti dobro objasni gdje možeš uštedit pare i na koji način.
Lako je za 1000-2000 raditi prijavljen na minimalac i pričati o porezima. Svima vam ista priča.
Vi morate platiti porez na svaku marku jer iz budžeta dobijate te pare. Ne ulaze niko svoje pare u vas. Da ulaze našao bi modalitet da sto manje poreza na to plati.
Koliki vam je prosjek plate ? Gojkovic igra za 2 milje ? Ti ako pusis pricu da je to normala jer moras ja necu.
I sasvim je ok da ti mislis da je to normala, tvoja stvar ali nemoj ba moralisanja i patetike.
I dosta na tu temu od mene, boli me qrac koliko sta placate ali ne volim to neko frajerisanje i moralisanje.
Dosta mi ovo za danas oko torpeda.
Cekam sutra izvjestaje i poredjenje lika iz druge crnogorske lige sa ramosom. Strasan posao.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
-
Paromlinac
Da ostavimo racunovodju na miru, a da se baziramo na zakonodavca ?jurisicduska je napisao/la: ↑24 jun 2025, 21:46Vi ste elementarno nepismeni ljudi. Kakva bolan utaja poreza.StrikeWarzone je napisao/la: ↑24 jun 2025, 21:35Gura i ove što vrše utaje poreza također...ErosViverosViv je napisao/la: ↑24 jun 2025, 21:18evo lyon izbacen zbog dugova, samo kod nas sistem gura ove u dugovima
Nema ništa ilegalno čak ni u toj vašoj suludoj priči. Ako postoji zakonski način da ti više para ostane svako normalan će to koristiti. Na tom se svijet izgradio. Tu nikakve utaje poreza nema.
Eto vi da imate investitora, i on da ima način da ne plati porez, on bi namjerno bacao 2-3 miliona. Mislim fkt vlada ogromna nepismenost finansijska. Imate računovođu nek vam objasni.
Ako poslodavac pronalazi načine da umanji našu bruto platu onda je efektivno smanjio naša primanja (primjer – isplate u kovertama – to je utaja poreza/doprinosa od države, ali i nas – jer nam je efektivno time smanjena plata).
- jurisicduska
- Kontakt:
Ne moraš bit ni puno pametan.godrina je napisao/la: ↑24 jun 2025, 22:36Ako napises 2 opasne fraze nisi pametan. Pusti tu pricu.jurisicduska je napisao/la: ↑24 jun 2025, 22:14Moras naučit šta je utaja poreza. Vidi se da nisi nikad u životu 1 KM poreza platio na bilo šta , dohodak, nekretninu, kako god.
Jako je teško bit nepismen u živjeti u 21 stoljeću. Kupi sebi nešto, stvori neki imetak, plati knjigovođu nek ti dobro objasni gdje možeš uštedit pare i na koji način.
Koliki vam je prosjek plate ? Gojkovic igra za 2 milje ? Ti ako pusis pricu da je to normala jer moras ja necu.
I sasvim je ok da ti mislis da je to normala, tvoja stvar ali nemoj ba moralisanja i patetike.
I dosta na tu temu od mene, boli me qrac koliko sta placate ali ne volim to neko frajerisanje i moralisanje.
Dosta mi ovo za danas oko torpeda.
Cekam sutra izvjestaje i poredjenje lika iz druge crnogorske lige sa ramosom. Strasan posao.
Ismir Mirvic je američki državljanin.
Tu trebaš prestati razmisljati o utaji poreza.
Ponovit ću kad ulažeš u nešto svoj novac svaki legalni dostupni alat za umanjenje poreza ćeš koristiti naravno. Samo budale ne bi koristile. Imaš pametnih momaka u svojim redovima nek ti objasne jer sam ti ja mrski odvratni pitar.
I još jedna bonus informacija.
Mi od kad imamo investitora državi smo uplatili 14x puta vise poreza nego vi. Pametnom je i to dosta.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
U pravu si.jurisicduska je napisao/la: ↑24 jun 2025, 21:46Vi ste elementarno nepismeni ljudi. Kakva bolan utaja poreza.StrikeWarzone je napisao/la: ↑24 jun 2025, 21:35Gura i ove što vrše utaje poreza također...ErosViverosViv je napisao/la: ↑24 jun 2025, 21:18evo lyon izbacen zbog dugova, samo kod nas sistem gura ove u dugovima
Kuprešak i Bubanja imaju manju platu od Poture.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Vaoo kako si znaoKONTRASVIH je napisao/la: ↑24 jun 2025, 20:08Kobilja glava ili Gornji Kromolj?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑24 jun 2025, 15:48Ja gdje sam omjer je 85-15 u korist FKS eto mozete pretpostaviti otp i uvijek smo se svi fino slagali cak ne znam za jedan navijacki belaj u mom komsiluku.![]()
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Boga vam, je li to jos nisu uhapsili Mirvica ?
Sve ove policijske agencije goli qurac, angazujes Europol, Interpol, Sjeverni i Juznipol,Hidropol, Molerpol i jednog covjeka ne mozes uhapsiti...
Utaja poreza
,transferi igraca
,predlagac zakon, dobro nije predlagac zakon, greska,finansijsko poslovanje i nista, nema sanse da ga uhapse...
E hebem ti vala ove sluzbe...
Sve ove policijske agencije goli qurac, angazujes Europol, Interpol, Sjeverni i Juznipol,Hidropol, Molerpol i jednog covjeka ne mozes uhapsiti...
Utaja poreza
E hebem ti vala ove sluzbe...
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Kaze Mirvoni oprali smo sto sam htio, ima li kakav slobodan igrac a da je djaba?
Ima Mirvoni, Crnogorska druga liga, mali igra za 1000€ a trci ko konj..
-Moze
Sretan rodjendan Faraoneee nasss
Ima Mirvoni, Crnogorska druga liga, mali igra za 1000€ a trci ko konj..
-Moze
Sretan rodjendan Faraoneee nasss
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.