FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tanko, skoro nikako, yebes ga... roba se nekako mora platiti...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Momku sretno...
Necu da razglabam i njegovim kvalitetima jer nisam upoznat ...
Ako je skautiran valjda je neko vidio nesto u njemu
Pa vidjet cemo jel fula ili ce dati ruke
Necu da razglabam i njegovim kvalitetima jer nisam upoznat ...
Ako je skautiran valjda je neko vidio nesto u njemu
Pa vidjet cemo jel fula ili ce dati ruke

Cim dodju igraci poput Jovica, Djordjevica, Jatte, Pejovica, sve isti likovi iskacu i tacno znas sta ce napisati...
Istina, fali jos Sanchez i Historicar pa da vratimo PDF stranice na prethodni prelazni rok...

E zato je meni Duska najgotivniji forumas, lik napise kritiku na prelazni rok, ali vazda nedoreceno, vazda ostavi prostor da ga igrac ne demantuje i ne popisha...

Ovo ostalo, valjda pate da se dokazu sa onim, "eto sta ja za njega rekoh", pa bubaju po igracu ko Maxim po diviziji, a da u zivotu nisu ni culi za njega, a kamoli da su ga gledali...
I onda likovi nestanu, pa se pojave redovno hvaleci te iste sto su pljuvali...

Hebes film, samo ovo uz kokice treba citati...

I Tatar je došao iz druge lige...
Ovaj ce nam bit najbolji kad dobije priliku
TarpiTarpi je napisao/la: ↑24 jun 2025, 22:42Sve je to sbbkbb, plata mu je sigurno veća od plate juniora, u rangu sa prosječnim premijerligaškim štoperom. Prvu godinu sigurno neće biti starter, u nekoliko odigranih utakmica ćemo vidjeti da nije za Sarajeva. Drugu godinu ugovora ćemo ga poslati u Novi Pazar na posudbu i nakon povratka ćemo potpisati sporazumni raskid ugovora. Paskaleva prodati nećemo, možda sljedeće sezone preseli na klupu. Ne vjerujem slijepo Kordi i Letermeu, forum fb i ig ostavljam po strani, vodim se dosadašnjim iskustvima i vlastitim mišljenjem da crnogorski drugoligaški igrači nemaju šta raditi u Sarajevu (ni na klupi).MSOZ101 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 22:32Evo pričat ćemo o ovom igraču. Plata je sigurno minimalna. Prvu godinu sigurno neće biti starter osim ako se nešto ne dogodi nekom o stopera što nećemo spominjati. Pred početak naredne sezone prodamo Paskaleva, ovaj će možda biti spreman da uskoči, a onda igra sezonu nakon koje mu ističe ugovor. Klub u tom slučaju uopšte nije zaštićen i neće nam se isplatiti rizik jer može otići za džaba igrao ili ne. Ovo je rizik ljudi u klubu koji se valjda razumiju u ono što rade. I još jednom ću napomenuti imamo skroz deugačiju skauting službu neko je prepoznao Mujkića i Jattu, vidjet ćemo šta će se ove sezone dogoditi. Nešto više vjerujem Kordi i Letermeu neko dežurnim pljuvačima na forumu, facebooku i instagramu.TarpiTarpi je napisao/la: ↑24 jun 2025, 22:03Ovi što imaju izgovor za sve su najgori, igrač iz druge crnogorske lige dobije ugovor na 3 godine i opravdanje ti je da je igrač za klupe. Po čemu on ima kvalitet i da sjedi na klupi, zašto tri godine, zašto imati igrača 3 godine kojeg ne možeš koristiti jer je druga crnogorska malo jača kantonalne? Pa dovodiš već Turdu koji ima sumnjiv kvalitet, ne možeš imati 3-4 igrača sumnjivog kvaliteta na istoj poziciji, neće svi sjediti na klupi![]()

Komentarišeš malo, a i to fulaš kao vrsni nogometni stručnjak.
-
- Kontakt:
Anonimusima smo se nakrcali kao i obično,valjda dođe i neko pojačanje prije završetka priprema.
Šćela ga zvezda i vojvodina, on the izabro nas 

-
- Kontakt:
Post na temi gdje Nodi postavi sliku Reala pa ispod Želje?MSOZ101 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 22:54TarpiTarpi je napisao/la: ↑24 jun 2025, 22:42Sve je to sbbkbb, plata mu je sigurno veća od plate juniora, u rangu sa prosječnim premijerligaškim štoperom. Prvu godinu sigurno neće biti starter, u nekoliko odigranih utakmica ćemo vidjeti da nije za Sarajeva. Drugu godinu ugovora ćemo ga poslati u Novi Pazar na posudbu i nakon povratka ćemo potpisati sporazumni raskid ugovora. Paskaleva prodati nećemo, možda sljedeće sezone preseli na klupu. Ne vjerujem slijepo Kordi i Letermeu, forum fb i ig ostavljam po strani, vodim se dosadašnjim iskustvima i vlastitim mišljenjem da crnogorski drugoligaški igrači nemaju šta raditi u Sarajevu (ni na klupi).MSOZ101 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 22:32
Evo pričat ćemo o ovom igraču. Plata je sigurno minimalna. Prvu godinu sigurno neće biti starter osim ako se nešto ne dogodi nekom o stopera što nećemo spominjati. Pred početak naredne sezone prodamo Paskaleva, ovaj će možda biti spreman da uskoči, a onda igra sezonu nakon koje mu ističe ugovor. Klub u tom slučaju uopšte nije zaštićen i neće nam se isplatiti rizik jer može otići za džaba igrao ili ne. Ovo je rizik ljudi u klubu koji se valjda razumiju u ono što rade. I još jednom ću napomenuti imamo skroz deugačiju skauting službu neko je prepoznao Mujkića i Jattu, vidjet ćemo šta će se ove sezone dogoditi. Nešto više vjerujem Kordi i Letermeu neko dežurnim pljuvačima na forumu, facebooku i instagramu.
Komentarišeš malo, a i to fulaš kao vrsni nogometni stručnjak.

Daleko ćemo dogurati sa ovakvim igračima a boga mi i navijačima.
Kada nemamo sportskog direktora, ko uopste nalazi ove igrace za nas? Da li je to neka agencija i kako je ike agencije?
-
- Kontakt:
Ja sam romantik.Vanja8 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 22:49![]()
![]()
![]()
![]()
Cim dodju igraci poput Jovica, Djordjevica, Jatte, Pejovica, sve isti likovi iskacu i tacno znas sta ce napisati...
Istina, fali jos Sanchez i Historicar pa da vratimo PDF stranice na prethodni prelazni rok...![]()
![]()
E zato je meni Duska najgotivniji forumas, lik napise kritiku na prelazni rok, ali vazda nedoreceno, vazda ostavi prostor da ga igrac ne demantuje i ne popisha...![]()
![]()
Ovo ostalo, valjda pate da se dokazu sa onim, "eto sta ja za njega rekoh", pa bubaju po igracu ko Maxim po diviziji, a da u zivotu nisu ni culi za njega, a kamoli da su ga gledali...
I onda likovi nestanu, pa se pojave redovno hvaleci te iste sto su pljuvali...![]()
![]()
![]()
![]()
Hebes film, samo ovo uz kokice treba citati...![]()
![]()
Ja sad kontam da su oni ovog Pejovica pratili godinu dana i dobili strasne preporuke.
I na konto nepopravljivog optimizma se nadam sa će on bit bolji i od Gojkovica.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Mozda bude i dobar de ga yebi. Al trebali bi se malo ozbiljnije pojacati sobzirom da je kanulo dosta para od izlaznih transfera. Valjda je vrijeme da se napadne titula sa Mirvicem konacno, a za europu smo vec zakasnili sa pojacanjima.
Ne znam samo, gdje su ga skautirali, na uzorku kojih utakmica su ocjenili da je igrac za najveci klub u BiH. Ekipe iz druge lige CG su ranga Batona i Igmana sa Ilidže. Mislim, sretno momku, ali ne moze me niko ubjediti, da se u našim entitetskim ligama nije mogao pronaci bolji stoper za rezerve.
Zekic kaze, treba mi takav i takav tip igraca, na toj i toj poziciji. Laterme pronadje par opcija...prezentira ih Zoranu, i ovaj aminuje ili kaze ne valjaju mi ti.
To je, laicki, kako bi to trebalo da fercera

- FKS -
Ma stipu ti meni Duska, to o romantizmu...jurisicduska je napisao/la: ↑24 jun 2025, 23:07Ja sam romantik.Vanja8 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 22:49![]()
![]()
![]()
![]()
Istina, fali jos Sanchez i Historicar pa da vratimo PDF stranice na prethodni prelazni rok...![]()
![]()
E zato je meni Duska najgotivniji forumas, lik napise kritiku na prelazni rok, ali vazda nedoreceno, vazda ostavi prostor da ga igrac ne demantuje i ne popisha...![]()
![]()
I onda likovi nestanu, pa se pojave redovno hvaleci te iste sto su pljuvali...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sad kontam da su oni ovog Pejovica pratili godinu dana i dobili strasne preporuke.
I na konto nepopravljivog optimizma se nadam sa će on bit bolji i od Gojkovica.

Ti si inteligentan forumas i nemas ograniceno vidjenje stvari...
Pa pretili su ga uglavnom koliko su pratili i Gulija, a znamo da je za Gulija ovdje iznesena tvrdnja da je menadzerski igrac...
Pratili su ga ko Jovica, bolje da nista ne pricam o reakcijama...
Dalje ne bih nabrajao...
Postoji li klub koji ubode sa svakim novim igrace, ne postoji i nikad nece ni postojati, ali sve je to nebitno , mene vise zanima ovo oko Instagram pratilaca i koje vodio operaciju kupovine istih...

Evo, Samir Zeljković slobodan igrac. Nek vrate momka, dobijes kvalitetnog igraca za dvije pozicije.
Gledaj kie_transice na zadnjem reeluVanja8 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 23:17Ma stipu ti meni Duska, to o romantizmu...jurisicduska je napisao/la: ↑24 jun 2025, 23:07Ja sam romantik.Vanja8 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 22:49![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I na konto nepopravljivog optimizma se nadam sa će on bit bolji i od Gojkovica.![]()
![]()
![]()
![]()
Ti si inteligentan forumas i nemas ograniceno vidjenje stvari...
Pa pretili su ga uglavnom koliko su pratili i Gulija, a znamo da je za Gulija ovdje iznesena tvrdnja da je menadzerski igrac...
Pratili su ga ko Jovica, bolje da nista ne pricam o reakcijama...
Dalje ne bih nabrajao...
Postoji li klub koji ubode sa svakim novim igrace, ne postoji i nikad nece ni postojati, ali sve je to nebitno , mene vise zanima ovo oko Instagram pratilaca i koje vodio operaciju kupovine istih...![]()
![]()
![]()
![]()

Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, Hajdeee, nedimmmm1337 i 46 gostiju.