FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
84
36%

Ukupno glasova: 231

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 24 jun 2025, 22:47

Tanko, skoro nikako, yebes ga... roba se nekako mora platiti...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 24 jun 2025, 22:47

Momku sretno...
Necu da razglabam i njegovim kvalitetima jer nisam upoznat ...
Ako je skautiran valjda je neko vidio nesto u njemu
Pa vidjet cemo jel fula ili ce dati ruke

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 jun 2025, 22:49

:rol: :rol: :rol: :rol:

Cim dodju igraci poput Jovica, Djordjevica, Jatte, Pejovica, sve isti likovi iskacu i tacno znas sta ce napisati...
Istina, fali jos Sanchez i Historicar pa da vratimo PDF stranice na prethodni prelazni rok... :urnebes: :urnebes:

E zato je meni Duska najgotivniji forumas, lik napise kritiku na prelazni rok, ali vazda nedoreceno, vazda ostavi prostor da ga igrac ne demantuje i ne popisha... :urnebes: :urnebes:

Ovo ostalo, valjda pate da se dokazu sa onim, "eto sta ja za njega rekoh", pa bubaju po igracu ko Maxim po diviziji, a da u zivotu nisu ni culi za njega, a kamoli da su ga gledali...

I onda likovi nestanu, pa se pojave redovno hvaleci te iste sto su pljuvali... :rol: :rol: :rol: :rol:

Hebes film, samo ovo uz kokice treba citati... :urnebes: :urnebes:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 24 jun 2025, 22:51

I Tatar je došao iz druge lige...

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 24 jun 2025, 22:51

Ovaj ce nam bit najbolji kad dobije priliku

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 24 jun 2025, 22:54

TarpiTarpi je napisao/la:
24 jun 2025, 22:42
MSOZ101 je napisao/la:
24 jun 2025, 22:32
24 jun 2025, 22:03
Ovi što imaju izgovor za sve su najgori, igrač iz druge crnogorske lige dobije ugovor na 3 godine i opravdanje ti je da je igrač za klupe. Po čemu on ima kvalitet i da sjedi na klupi, zašto tri godine, zašto imati igrača 3 godine kojeg ne možeš koristiti jer je druga crnogorska malo jača kantonalne? Pa dovodiš već Turdu koji ima sumnjiv kvalitet, ne možeš imati 3-4 igrača sumnjivog kvaliteta na istoj poziciji, neće svi sjediti na klupi :roll:
Evo pričat ćemo o ovom igraču. Plata je sigurno minimalna. Prvu godinu sigurno neće biti starter osim ako se nešto ne dogodi nekom o stopera što nećemo spominjati. Pred početak naredne sezone prodamo Paskaleva, ovaj će možda biti spreman da uskoči, a onda igra sezonu nakon koje mu ističe ugovor. Klub u tom slučaju uopšte nije zaštićen i neće nam se isplatiti rizik jer može otići za džaba igrao ili ne. Ovo je rizik ljudi u klubu koji se valjda razumiju u ono što rade. I još jednom ću napomenuti imamo skroz deugačiju skauting službu neko je prepoznao Mujkića i Jattu, vidjet ćemo šta će se ove sezone dogoditi. Nešto više vjerujem Kordi i Letermeu neko dežurnim pljuvačima na forumu, facebooku i instagramu.
Sve je to sbbkbb, plata mu je sigurno veća od plate juniora, u rangu sa prosječnim premijerligaškim štoperom. Prvu godinu sigurno neće biti starter, u nekoliko odigranih utakmica ćemo vidjeti da nije za Sarajeva. Drugu godinu ugovora ćemo ga poslati u Novi Pazar na posudbu i nakon povratka ćemo potpisati sporazumni raskid ugovora. Paskaleva prodati nećemo, možda sljedeće sezone preseli na klupu. Ne vjerujem slijepo Kordi i Letermeu, forum fb i ig ostavljam po strani, vodim se dosadašnjim iskustvima i vlastitim mišljenjem da crnogorski drugoligaški igrači nemaju šta raditi u Sarajevu (ni na klupi).

slika

Komentarišeš malo, a i to fulaš kao vrsni nogometni stručnjak.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 24 jun 2025, 22:57

Anonimusima smo se nakrcali kao i obično,valjda dođe i neko pojačanje prije završetka priprema.

osam
Kontakt:

Post Postao/la osam » 24 jun 2025, 22:58

Šćela ga zvezda i vojvodina, on the izabro nas :kafa:

TarpiTarpi
Kontakt:

Post Postao/la TarpiTarpi » 24 jun 2025, 22:59

MSOZ101 je napisao/la:
24 jun 2025, 22:54
24 jun 2025, 22:42
MSOZ101 je napisao/la:
24 jun 2025, 22:32

Evo pričat ćemo o ovom igraču. Plata je sigurno minimalna. Prvu godinu sigurno neće biti starter osim ako se nešto ne dogodi nekom o stopera što nećemo spominjati. Pred početak naredne sezone prodamo Paskaleva, ovaj će možda biti spreman da uskoči, a onda igra sezonu nakon koje mu ističe ugovor. Klub u tom slučaju uopšte nije zaštićen i neće nam se isplatiti rizik jer može otići za džaba igrao ili ne. Ovo je rizik ljudi u klubu koji se valjda razumiju u ono što rade. I još jednom ću napomenuti imamo skroz deugačiju skauting službu neko je prepoznao Mujkića i Jattu, vidjet ćemo šta će se ove sezone dogoditi. Nešto više vjerujem Kordi i Letermeu neko dežurnim pljuvačima na forumu, facebooku i instagramu.
Sve je to sbbkbb, plata mu je sigurno veća od plate juniora, u rangu sa prosječnim premijerligaškim štoperom. Prvu godinu sigurno neće biti starter, u nekoliko odigranih utakmica ćemo vidjeti da nije za Sarajeva. Drugu godinu ugovora ćemo ga poslati u Novi Pazar na posudbu i nakon povratka ćemo potpisati sporazumni raskid ugovora. Paskaleva prodati nećemo, možda sljedeće sezone preseli na klupu. Ne vjerujem slijepo Kordi i Letermeu, forum fb i ig ostavljam po strani, vodim se dosadašnjim iskustvima i vlastitim mišljenjem da crnogorski drugoligaški igrači nemaju šta raditi u Sarajevu (ni na klupi).

slika

Komentarišeš malo, a i to fulaš kao vrsni nogometni stručnjak.
Post na temi gdje Nodi postavi sliku Reala pa ispod Želje? :urnebes:

Daleko ćemo dogurati sa ovakvim igračima a boga mi i navijačima.

Pena
Kontakt:

Post Postao/la Pena » 24 jun 2025, 22:59

mirzatele je napisao/la:
24 jun 2025, 22:51
Dosao je i mali Mujkic.
Ovaj momak ima preko 60 nastupa u prvoj ligi.

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 24 jun 2025, 23:06

Kada nemamo sportskog direktora, ko uopste nalazi ove igrace za nas? Da li je to neka agencija i kako je ike agencije?

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 24 jun 2025, 23:07

Vanja8 je napisao/la:
24 jun 2025, 22:49

Cim dodju igraci poput Jovica, Djordjevica, Jatte, Pejovica, sve isti likovi iskacu i tacno znas sta ce napisati...
Istina, fali jos Sanchez i Historicar pa da vratimo PDF stranice na prethodni prelazni rok... :urnebes: :urnebes:

E zato je meni Duska najgotivniji forumas, lik napise kritiku na prelazni rok, ali vazda nedoreceno, vazda ostavi prostor da ga igrac ne demantuje i ne popisha... :urnebes: :urnebes:

Ovo ostalo, valjda pate da se dokazu sa onim, "eto sta ja za njega rekoh", pa bubaju po igracu ko Maxim po diviziji, a da u zivotu nisu ni culi za njega, a kamoli da su ga gledali...

I onda likovi nestanu, pa se pojave redovno hvaleci te iste sto su pljuvali... :rol: :rol: :rol: :rol:

Ja sam romantik.
Ja sad kontam da su oni ovog Pejovica pratili godinu dana i dobili strasne preporuke.
I na konto nepopravljivog optimizma se nadam sa će on bit bolji i od Gojkovica.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 24 jun 2025, 23:07

Pena je napisao/la:
24 jun 2025, 22:59
mirzatele je napisao/la:
24 jun 2025, 22:51
Dosao je i mali Mujkic.
Ovaj momak ima preko 60 nastupa u prvoj ligi.
Mozda bude i dobar de ga yebi. Al trebali bi se malo ozbiljnije pojacati sobzirom da je kanulo dosta para od izlaznih transfera. Valjda je vrijeme da se napadne titula sa Mirvicem konacno, a za europu smo vec zakasnili sa pojacanjima.

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 24 jun 2025, 23:10

moreno123 je napisao/la:
24 jun 2025, 23:06
Kada nemamo sportskog direktora, ko uopste nalazi ove igrace za nas? Da li je to neka agencija i kako je ike agencije?
Otkud ti da nemamo sportskog direktora?
Laterme je sd, pratite li vi uopste ovaj klub ili samo lupate?

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 24 jun 2025, 23:15

Ne znam samo, gdje su ga skautirali, na uzorku kojih utakmica su ocjenili da je igrac za najveci klub u BiH. Ekipe iz druge lige CG su ranga Batona i Igmana sa Ilidže. Mislim, sretno momku, ali ne moze me niko ubjediti, da se u našim entitetskim ligama nije mogao pronaci bolji stoper za rezerve.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 24 jun 2025, 23:16

soe je napisao/la:
24 jun 2025, 23:10
moreno123 je napisao/la:
Otkud ti da nemamo sportskog direktora?
Laterme je sd, pratite li vi uopste ovaj klub ili samo lupate?
Zekic kaze, treba mi takav i takav tip igraca, na toj i toj poziciji. Laterme pronadje par opcija...prezentira ih Zoranu, i ovaj aminuje ili kaze ne valjaju mi ti.

To je, laicki, kako bi to trebalo da fercera :mrgreen:
- FKS -

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 24 jun 2025, 23:17

jurisicduska je napisao/la:
24 jun 2025, 23:07
Vanja8 je napisao/la:

Ja sam romantik.
Ja sad kontam da su oni ovog Pejovica pratili godinu dana i dobili strasne preporuke.
Ma stipu ti meni Duska, to o romantizmu... :rol: :rol: :rol: :rol:
Ti si inteligentan forumas i nemas ograniceno vidjenje stvari...

Pa pretili su ga uglavnom koliko su pratili i Gulija, a znamo da je za Gulija ovdje iznesena tvrdnja da je menadzerski igrac...
Pratili su ga ko Jovica, bolje da nista ne pricam o reakcijama...
Dalje ne bih nabrajao...

Postoji li klub koji ubode sa svakim novim igrace, ne postoji i nikad nece ni postojati, ali sve je to nebitno , mene vise zanima ovo oko Instagram pratilaca i koje vodio operaciju kupovine istih... :rol: :rol: :rol: :rol:

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 24 jun 2025, 23:19

Evo, Samir Zeljković slobodan igrac. Nek vrate momka, dobijes kvalitetnog igraca za dvije pozicije.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 24 jun 2025, 23:19

moreno123 je napisao/la:
Dodju sami ponude se i ako imamo para koliko kazu oni potpisemo ih

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 24 jun 2025, 23:24

Vanja8 je napisao/la:
24 jun 2025, 23:17
jurisicduska je napisao/la:
24 jun 2025, 23:07
Vanja8 je napisao/la:

Ja sam romantik.
Ma stipu ti meni Duska, to o romantizmu... :rol: :rol: :rol: :rol:
Ti si inteligentan forumas i nemas ograniceno vidjenje stvari...

Pa pretili su ga uglavnom koliko su pratili i Gulija, a znamo da je za Gulija ovdje iznesena tvrdnja da je menadzerski igrac...
Pratili su ga ko Jovica, bolje da nista ne pricam o reakcijama...
Dalje ne bih nabrajao...

Postoji li klub koji ubode sa svakim novim igrace, ne postoji i nikad nece ni postojati, ali sve je to nebitno , mene vise zanima ovo oko Instagram pratilaca i koje vodio operaciju kupovine istih... :rol: :rol: :rol: :rol:
Gledaj kie_transice na zadnjem reelu :rol:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, Hajdeee, nedimmmm1337 i 46 gostiju.