FIFA Club World Cup 2025
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FIFA Club World Cup 2025
Joj ovo nisu humani uslovi za fudbal. Ne znam kako će Šunjić i Tahirović sljedeće godine u ovo doba igrat
- akisarajevo92
- Kontakt:
bice nam svaka utakmica kao protiv Nigerije u Amazoniji, kad se sjetim dresova, u petoj minuti nasi izgledali kao da su upravo izasli iz bazena
Don't believe the hype.
ma da mi je dozivit da se plasiraju pa nek svaku utakmicu hitna vozi po jednogakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 21:45bice nam svaka utakmica kao protiv Nigerije u Amazoniji, kad se sjetim dresova, u petoj minuti nasi izgledali kao da su upravo izasli iz bazena

a ti kad skontas u qataru se nisu osjetile vrucine, lagano rashladni uredjaji ubacivali zrak u teren
- akisarajevo92
- Kontakt:
ja sam strogo bio protiv SP u onom terminu ali sam skroz promijenio misljenje, najbolji se fudbal igrao u Kataru, igraci bili na vrhuncu forme, to se posebno osjetilo u knock out fazi, onakvo finale se nikad ne bi odigralo u sred jula, posebno ne onakvi produzetcicoelho41 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 21:49ma da mi je dozivit da se plasiraju pa nek svaku utakmicu hitna vozi po jednogakisarajevo92 je napisao/la: ↑24 jun 2025, 21:45bice nam svaka utakmica kao protiv Nigerije u Amazoniji, kad se sjetim dresova, u petoj minuti nasi izgledali kao da su upravo izasli iz bazena![]()
a ti kad skontas u qataru se nisu osjetile vrucine, lagano rashladni uredjaji ubacivali zrak u teren
ali dobro narod zeli da to gleda tokom juna kad nista nema, veca je gotiva to pratiti ljeti po bastama iako se fudbaleri vuku kao prebijene macke
Don't believe the hype.
Jel ovo Bayern namjerno igra da izgubi, i izbaci Bocu?
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
U po ljeta njima oluje udaraju, peti prekinuti mec, pa kud ces tamo prvenstvo u fudbalu kad im je to 20. Sport po vaznosti.
Vratite fudbal Evropi, kojoj i pripada!
Vratite fudbal Evropi, kojoj i pripada!
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Al sto Auckland zabi go, momcine! 

- JayCatwright
- Kontakt:
Znaci prva iole ozbiljna ekipa i Bayern isprskan. Dobili amatere i ekipu koja nije uspjela dobiti amatere 

Seljacka ekipa kojoj je fairplay nepoznat termin.JayCatwright je napisao/la: ↑25 jun 2025, 00:55Znaci prva iole ozbiljna ekipa i Bayern isprskan. Dobili amatere i ekipu koja nije uspjela dobiti amatere![]()
Slažem se fair play je bio da se stane na 5, đeš natrpat 10 komada Aucklandu
Haj sto su seljački klub nego su im i navijači takvi. Definitivno jedni od najvecih debila na forumu(cast izuzecima).
Veceras klasik. Mislim da ce se Pep ponovo usrati i igrati nekih 3-7-0 s qrcima od igraca Bernardo i Gundogan te pobjediti sam sebe
Ne tako jak Juventus
City - Juve 0-2
Ne tako jak Juventus
City - Juve 0-2
Na kraju ce Evropa imat 9 ili 10 timova kvalifikovanih dalje, od ukupno 12 na raspolaganju.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Tudor izvodi igrače koji nisu igrali prve dvije, Kostic, Gonzales, a drugi ide na Real (pretpostavljajući da će oni biti prvi) pa ce tu biti interesantno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jel moguće da ne mogu da ne spomenu muftića ni na CWC temi 

- superFrankie
- Kontakt:
Mislim da je velika steta za ovo prvenstvo sto Muftica nema. Kvalitet bi bio dosta visi da brani u nekoj od ekipa
Sad ce te nevaspitani seljacic Koeljo ukoriti sto pises o Mufticu ovdjesuperFrankie je napisao/la: ↑26 jun 2025, 19:05Mislim da je velika steta za ovo prvenstvo sto Muftica nema. Kvalitet bi bio dosta visi da brani u nekoj od ekipa

- akisarajevo92
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.