FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
Ništa još nije izgubljeno ali ide se puno težim putem - preko PSG i Reala. Neshvatljivo je da se eksperimentira sa sastavom u najtežoj utakmici grupe i još k tome odlučujućoj za knockout fazu.
100 stepeni u Charlote, nebo i zemlja gori...stvarno mi nije jasno koji k i to jos radnim danom igraju utakmicu u 3 PM. Ne znam kako izasto, ali izgleda da se najvise odrazilo na balkance Stanisu i Pavlovica, samo sto dusu nisu ispustili. Kompany je htio i da sacuva igrace i da izvuce makar remi, sto je realno i trebalo biti, medjutim mislim da je previse riskirao. Imati u ofanzivnoj liniji koja kao treba nesto da iskreira debitanta Bishofa, pa bivse nam igrace Mullera i SaneTa, koji su bili kite i dok su bili nasi (cast Mulleru za proslost), pa prasolikog Gnabrija...a ko fol treba da im pomaze kobilash Palija i da se ubacuje Boj (podudla moj)... preoptimisticno. Sta je tu je, valja na megdan Brazilcima na Hard Rock, a oni nisu nimalo naivni jer su bili PRVI od 32 kluba koji su se plasirali u 1/16, pa onda sve zajebaniji od zajebanijeg. Noyer - Laimer, Tah, Upa, Stanisa- Kimich, Pavlovic (Goretzka) Klauzula - Olise, Kane, Koman...i realno karamo i PSG i Rejala.
- muhamedhulk
- Kontakt:
putuj sane i ne vracaj se.
posaljite ga vec danas za stambol.
posaljite ga vec danas za stambol.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Koliko je Kompany glup i nesposoban govori činjenica da je u trećoj najvažnijoj utakmici izmješao sastav a zato je izveo prvih 11 protiv ribara iz Aucklanda.
I sad idemo kroz teži dio žrijeba.

I sad idemo kroz teži dio žrijeba.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ima i jedna ( mala) pozitivna strana tog drugog žrijeba.
Protiv Flamenga u 22h i evt. protiv PSG u 18h.
Jeste previše izrotirao, išlo se na komotni remi i onda dođe taj trenutak da ne možeš gola zabiti do sutra.
Po meni je uvijek bolje izvesti jači sastav na početku, pa kad izboriš povoljan rezultat onda lagano mijenjaš.
Ovo jurcanje na ovakvim temperaturama i indolentnim Saneom nije moglo dobro proći.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
- Centre forward
- Kontakt:
Ne uvodi više Sanea u igru, odustaće Turci od posla. Samo nam još to treba.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Možda je logika bila da je u terminu 21h po GMT+2 veća gledanost u EU, no kako god, vruće je bilo i jednima i drugima.
Obzirom da imate veliki problem u konverziji šansi možda bi vam najbolje sjeo Nkunku koji je dokazao da zna gdje je gol, a tek onda neki ljevokrilac, i to mlad s perspektivom. Možda čak i dva za siću, pa koji se pokaže, jedino se ne smije dopustit da se ne zna prepoznat ko što se nije prepoznao Yildiz.
Obzirom da imate veliki problem u konverziji šansi možda bi vam najbolje sjeo Nkunku koji je dokazao da zna gdje je gol, a tek onda neki ljevokrilac, i to mlad s perspektivom. Možda čak i dva za siću, pa koji se pokaže, jedino se ne smije dopustit da se ne zna prepoznat ko što se nije prepoznao Yildiz.
Ako su nas prošle godine treneri jedan za drugim odbijali, ovo ljeto će obilježiti igrači
Nakon Wirtza, Williamsa i Gittens će u Chelsea. Nakon što je poznato da Stiller ima klauzulu od idućeg ljeta i koja iznosi 36 miliona, prodajom ovog prelaznog roka Stuttgart bi mogao tražiti preko 50M.
To bi se i uklopilo ako bi prodali nesretnog Palinju. Ali vidi jada, interes za reprezentativca Njemačke (inače majka mu je Hrvatica) su pokazali i Halaši iz Madrida

Nakon Wirtza, Williamsa i Gittens će u Chelsea. Nakon što je poznato da Stiller ima klauzulu od idućeg ljeta i koja iznosi 36 miliona, prodajom ovog prelaznog roka Stuttgart bi mogao tražiti preko 50M.
To bi se i uklopilo ako bi prodali nesretnog Palinju. Ali vidi jada, interes za reprezentativca Njemačke (inače majka mu je Hrvatica) su pokazali i Halaši iz Madrida

- farinelli123
- Kontakt:
A mogli su startni vezni duo da nam budu Graven i Stiller i to za 0 € odštete.
Mi smo zapravo najjače talente dovodili za vreme Hasana, tako ispada.
Ali dobro, šta je tu je.
Nadam se da će Flamengo da nas nekako razguzi. Nepotrebno igramo te testove za SP 2026. Utabavamo travu i razrađujemo šarke na novim stolicama po stadionima (kao Dilah
)
Šalu nastranu, daj da nas ovi nakantaju nekako, da se ne arče igrači po sidži, pa da se uozbiljimo sa tim transferima, dosta vise nagvaždanja po medijima.
Nkunku - Xavi - i neki zamenjski špicić (ali da može i da igra u tandemu sa princom).
Mi smo zapravo najjače talente dovodili za vreme Hasana, tako ispada.
Ali dobro, šta je tu je.
Nadam se da će Flamengo da nas nekako razguzi. Nepotrebno igramo te testove za SP 2026. Utabavamo travu i razrađujemo šarke na novim stolicama po stadionima (kao Dilah

Šalu nastranu, daj da nas ovi nakantaju nekako, da se ne arče igrači po sidži, pa da se uozbiljimo sa tim transferima, dosta vise nagvaždanja po medijima.
Nkunku - Xavi - i neki zamenjski špicić (ali da može i da igra u tandemu sa princom).
•
Gdje ti je ekonomska računica, vidiš da se gleda na svaki euro.farinelli123 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 13:30Nadam se da će Flamengo da nas nekako razguzi. Nepotrebno igramo te testove za SP 2026. Utabavamo travu i razrađujemo šarke na novim stolicama po stadionima (kao Dilah)
Čak se onako između redova može isčitati da nam i ekonomski i sportski uspjeh zavisi od toga koliko daleko odemo na turniru.
Istina, kuknjava na sva zvona. Po prvi put od kako je AG će biti u minusu i to zahvaljujući izdašnim platama.
Hasan je tu poentirao
mislim, upri prstom u njega, kao da se samo on pitao. Opet s druge strane, to je više da se skrene pažnja, da igrači vide, nego što je stvarno neka kriza. Naučili su na pozamašan festgeldkonto , koji se uz još neke razloge istopio.
Hasan je tu poentirao

Nikad mi nece biti jasno zasto njega nisu vratili i doveli ovog trenera engleskog drugoligasa. Ako nista znao je od raspalog Goretzke napraviti korisnog igraca.Bundesliga je napisao/la: ↑24 jun 2025, 23:27Htio je Flick, pa su izabrali ovu ublehu umjesto njega.
Lik nas doveo do toga da te yebeni Feyenoordi, Aston Ville, Benfice pobjeđuju![]()
Ali pazi velikog strucnjaka iz Konga, protiv automehanicara iz novog Zelanda mu igra najbolji sastav a protiv Benfice se zajebaje i ubacuje 6-7 rezervnih igraca. Naravno nas starboy Kimmich odmah stao u njegovu odbranu poslije utakmice

Da ste znali prepoznat igrača sad bi imali i Yildiza i Stillera i ne bi bili u potrebi ni za Hinjom ni za ljevokrilcem. Očito je nešto trulo u selekciji kadrova za prvu momčad, jer selekcija juniora je odlična al šta vredi kad ovi sve to protrajbaju.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nije trulo nego se ispostavlja tacnim tvoja teza kada si naglasio da Bayern nema vremena čekati na razvoj talentovanog igrača. U ovom slučaju ta teza ne vazi za Nijemce jer su Musialu i Pavlovica morali forsirati bez obzira na sve a iskreno se nadam da će ista situacija biti sa Wannerom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Woltemade se ne smije fulat, platit i ostaviti godinu dana na posudbi u Stuttgartu. Ne smije sljedeću sezonu presjedit na klupi a to bi bio slučaj kod nas.
Što se tiče Wannera isto, mora igrati bez obzira na sve, mada mi iskreno daje neki melanholični, malokrvni vibe kao što je nekoć imao Ozil ili Havertz kojem je sličniji, što ne znači da ne može izrasti u ozbiljnog igrača.
Nedostaje malo mooda upravi u ovim stvarima kada se već uložilo u onaj kampus, kada se na sav glas govorilo o tome da se ne može takmičiti u dovođenju sa ostalim klubovima, da je odgovor na to kampus. Stiller, Yildiz, Tillman kojeg ganja Lever, Graven koji je doveden kao top talenat, pitanje Aznoua koji je doveden iz La Masije. Posudbe u Grasshopper, Sturm itd nisu rješenje za tu djecu.
Što se tiče Wannera isto, mora igrati bez obzira na sve, mada mi iskreno daje neki melanholični, malokrvni vibe kao što je nekoć imao Ozil ili Havertz kojem je sličniji, što ne znači da ne može izrasti u ozbiljnog igrača.
Nedostaje malo mooda upravi u ovim stvarima kada se već uložilo u onaj kampus, kada se na sav glas govorilo o tome da se ne može takmičiti u dovođenju sa ostalim klubovima, da je odgovor na to kampus. Stiller, Yildiz, Tillman kojeg ganja Lever, Graven koji je doveden kao top talenat, pitanje Aznoua koji je doveden iz La Masije. Posudbe u Grasshopper, Sturm itd nisu rješenje za tu djecu.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Kompani je opravdao ocekivanja iako se malo zaigrao u USA, ali neka - uci se covjek, ipak je mlad trener
. Kakav Flick da je bio dobar nebi doveo Njemacku reprezentaciju do druge, da ne kazem trece i cetvrte lige svjetskog fudbala, izbacivali je Japan i Madjarske turim ga ni tuki...Levatinu jedan RASPALI
Inter razguzi kad bi svaka budala samo privela utakmicu kraju. U nedjelju Samba na Njemacki nacin u Majamiju, a onda ima samijasima da pokazemo ko je pravi Baja.
Valjda ce proraditi i ovaj portugalski terminator, mashina iz Premijer lige
Hehe, tacno bi propustio mnogo da nisam naisao na ovaj forum koliko budala koji glume fudbalske poznavaoce, ipak ovaj B&B dvojac je neprikosnoven, tacno konjusine zive za to da Bayern izgubi 

Valjda ce proraditi i ovaj portugalski terminator, mashina iz Premijer lige

Ima fulanja, ali i nije bas da se niko nije proguro: Musiala, Pavlovic, Davis. Data je sansa i Vidovicu, Ibrahimovicu...**** moras nesto pokazati u yebenom Dinama u Laziju, pa i Kross se morao dokazati na pozajmici, iako je kao 17-to godisnjak u Bayernu i zabijao i assistirao. Od ovih sto su pobrojani mislim da su Yildiz i Graven promasaji, ostalo kako tako...Wanner i Aznou tacno neku tjelesnu falinku imaju, pa momce daj neke eskplozivnosti da sve prsti sta se tu koji k nesto prenemazete pipka tipka nesto tacno neki gejevski stav imaju. Wanner posebno tapka u mjestu cini mi se da je bio bolji sa 15-16 nego sad. Tilman, Stiller i slicni su dobri igraci za Dortmund i Guzen ne i za Bayern.dirkules je napisao/la: ↑26 jun 2025, 00:14Woltemade se ne smije fulat, platit i ostaviti godinu dana na posudbi u Stuttgartu. Ne smije sljedeću sezonu presjedit na klupi a to bi bio slučaj kod nas.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Konzerve na početku nove Bundeslige
Valjda do tada budemo imali novo lijevo krilo, desnog beka i trenera
Valjda do tada budemo imali novo lijevo krilo, desnog beka i trenera

-
- Kontakt:
Ma budale. Lik uzeo 3 trofeja u prvoj sezoni sa onakvim timom. Isprebijao Kompanya 4:1 u direktnom duelu, a onaj priča o nekakvim JapanimaBalon je napisao/la: ↑25 jun 2025, 15:35Nikad mi nece biti jasno zasto njega nisu vratili i doveli ovog trenera engleskog drugoligasa. Ako nista znao je od raspalog Goretzke napraviti korisnog igraca.
Ali pazi velikog strucnjaka iz Konga, protiv automehanicara iz novog Zelanda mu igra najbolji sastav a protiv Benfice se zajebaje i ubacuje 6-7 rezervnih igraca. Naravno nas starboy Kimmich odmah stao u njegovu odbranu poslije utakmice![]()

Ma Kongo je teška amaterčina, očekivano od njega.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.