Premijer liga BiH - aktuelno

jurisicduska
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la jurisicduska » 25 jun 2025, 12:20

svemalim1 je napisao/la:
25 jun 2025, 12:08
pa iskreno do sad ovaj prelazni rok niste nesto spektakularno odradili sto se dolazaka tice. sto ne znaci da necete. imate puno vece finansijske mogucnosti od nas, ali za sad je ovo tanko. mislim imate vi dobru ekipu i ovako, ali na nekim pozicijama vam bas skripi.
Doveli smo najboljeg strijelca lige
Nas najbolji igrač je još uvijek u klubu
Doveli smo veznog igrača npr koji do 22 godine imao skoro 100 nastupa u klubu gdje je Santos od vas otišao

Pregovara se dogovara se. Polakice. Nije bajno ali nije ni neka katastrofa. Doći će još 3-4 igrača.

Ne bih ja rekao da ste vi neka provjerena imena doveli i neki upgrade
Rezerva Varaždina
Dečko iz Cibalije , drugoligas
Junior Zvijezde 09
Stoper iz lige Luxemburga , bio vam je nedavno reprezentativac Luxemburga pa znamo kako to završi
Eric iz Posusja koje je ispalo iz lige (sto su ostali znamo svi)
Jaganjac koji ne znamo da li ima gol u seniorskoj konkurenciji
Hajd ovaj Holanđanin ima stvarno fin cv za naše uslove

A otišao vam je i najbolji igrač i još nekoliko igrača koji su vam donijeli najveći broj bodova unazad godinama

Ne znam ni čime ste vi toliko sretni.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 25 jun 2025, 12:27

jurisicduska je napisao/la:
25 jun 2025, 12:20
svemalim1 je napisao/la:
pa iskreno do sad ovaj prelazni rok niste nesto spektakularno odradili sto se dolazaka tice. sto ne znaci da necete. imate puno vece finansijske mogucnosti od nas, ali za sad je ovo tanko. mislim imate vi dobru ekipu i ovako, ali na nekim pozicijama vam bas skripi.
Doveli smo veznog igrača npr koji do 22 godine imao skoro 100 nastupa u klubu gdje je Santos od vas otišao

Pregovara se dogovara se. Polakice. Nije bajno ali nije ni neka katastrofa. Doći će još 3-4 igrača.

Rezerva Varaždina
Junior Zvijezde 09
Stoper iz lige Luxemburga , bio vam je nedavno reprezentativac Luxemburga pa znamo kako to završi

A otišao vam je i najbolji igrač

pa meni se licno svidjaju dvije stvari. prvo sto smo zadrzali okosnicu ekipe i rijesili se skarta. svi koji trebaju biti su tu osim jabera koji se prodao. drugo sto mi se svidja je sto potpisujemo mlade igrace od kojih nesto moze biti u perspektivi, sto se razmislja malo unaprijed o dvojnim registracijama, posudbama. na vrijeme smo krenuli sa svim i to tako treba, a rijetkost je u ovoj ligi. uporedi ovo sad sa nasim prelaznim rokovima zadnjih hajmo rec 5 godina, a mozes i dalje u proslost. jednostavno ozbiljnije puno.

sto ves tice, a mozda vam je i bolje sto ne dolaze neke penerande i prevare i sto ne najavljujete duplu krunu i ne lozite se bezveze. imate dobru ekipu kako rekoh i odlicnog trenera, samo vam opet fali na nekim pozicijama i imate disbalans ogroman. mozda i to rijesite na vakat, pa ce onda biti druga prica.

sve su ovo realno spekulacije, kad se krene s centra tad mozemo neke ocjene davati.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 25 jun 2025, 12:33

Collin Seedorf (30) novi igrac Zeljeznicara

slika

slika

Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

gegenpressing
Kontakt:

Post Postao/la gegenpressing » 25 jun 2025, 12:36

svemalim1 je napisao/la:
25 jun 2025, 12:27
svemalim1 je napisao/la:

Rezerva Varaždina
Junior Zvijezde 09

pa meni se licno svidjaju dvije stvari. prvo sto smo zadrzali okosnicu ekipe i rijesili se skarta. svi koji trebaju biti su tu osim jabera koji se prodao. drugo sto mi se svidja je sto potpisujemo mlade igrace od kojih nesto moze biti u perspektivi, sto se razmislja malo unaprijed o dvojnim registracijama, posudbama. na vrijeme smo krenuli sa svim i to tako treba, a rijetkost je u ovoj ligi. uporedi ovo sad sa nasim prelaznim rokovima zadnjih hajmo rec 5 godina, a mozes i dalje u proslost. jednostavno ozbiljnije puno.

sto ves tice, a mozda vam je i bolje sto ne dolaze neke penerande i prevare i sto ne najavljujete duplu krunu i ne lozite se bezveze. imate dobru ekipu kako rekoh i odlicnog trenera, samo vam opet fali na nekim pozicijama i imate disbalans ogroman. mozda i to rijesite na vakat, pa ce onda biti druga prica.

sve su ovo realno spekulacije, kad se krene s centra tad mozemo neke ocjene davati.
Šta će dovoditi,kad znaju da se moraju Vici skloniti jer ih je spasio izbacivanja iz Evrope
Brohra ribo se...

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jun 2025, 12:36

svemalim1 je napisao/la:
25 jun 2025, 12:27
svemalim1 je napisao/la:

Rezerva Varaždina
Junior Zvijezde 09

Sve uredu brate lijepo je bit optimist. Tako i treba na kraju krajeva.

GrbavicaHram1921
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHram1921 » 25 jun 2025, 12:37

Wellcome Sedorfeeeee

slika

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 25 jun 2025, 12:50

GrbavicaHram1921 je napisao/la:
25 jun 2025, 12:37
Wellcome Sedorfeeeee

slika
Nije kraj sto je najljepse od svega :bih:
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 25 jun 2025, 13:18

Ozbiljan prelazni rok kod komšinica.

Samo se nadam da će ove sezone uzeti više od 5 bodova (iz 12 utakmica, koliko već) protiv prve 3 ekipe Lige. Naravno, protiv Sarajeva očekujem da uzmu 0 bodova. :mrgreen:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2025, 13:21

rishovski je napisao/la:
24 jun 2025, 19:38
U pitanju je paušalna insinuacija :kafa:
Ma pusti se paušala, nego reci nam kako se tretiraju EU igrači u našoj ligi. :rol:

Kako ti više ne dosadi da se toliko provaljuješ, kad ćeš napokon shvatiti da ovo nije za tebe i da nemaš pojma. :kafa:

Šta kaže, ne lupetaj, a čovjek mu pokušao kulturno objasniti koliki je nemač pojma. :bow:
rishovski je napisao/la:
23 jun 2025, 18:19

Ne lupetaj
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 25 jun 2025, 13:29

slika

Collin Seedorf novi igrač Željezničara
Nizozemski defanzivac Collin Seedorf novi je igrač Željezničara, a potpisao je ugovor do ljeta 2027. godine.

Evo i stoper
Još ide brutalni napadač

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 25 jun 2025, 13:36

Otkuda ovi silni holandezi kod nas i stranci generalno? Vidim i posusje namaklo nekih egzoticnih stranaca. Izgleda da nam je ipak kvaliteta lige porasla, a i platezna moc, sto je svakako za pohvalu :thumbup:

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 25 jun 2025, 13:44

boki86 je napisao/la:
25 jun 2025, 13:36
Otkuda ovi silni holandezi kod nas i stranci generalno? Vidim i posusje namaklo nekih egzoticnih stranaca. Izgleda da nam je ipak kvaliteta lige porasla, a i platezna moc, sto je svakako za pohvalu :thumbup:
pohvali malo i na nasoj temi boki, ne moras samo ovdje. pozitiva :bih:

NerminFatic
Kontakt:

Post Postao/la NerminFatic » 25 jun 2025, 13:47

Vorovus je napisao/la:
21 jun 2025, 10:13
NerminFatic je napisao/la:
20 jun 2025, 21:25
Moze li neko pojasniti, ako je onaj Meijers u Bojca bio tako dobar, kako ga makar ne kupi neki rumunski, turski klub iz drugog dijela tablice vec neki iz Maroka? Pa tamo je cak nas Sipovic nekad igrao.
Ovo mu je mnogo bolja opcija. Igra protiv Halanda i Fodena na svjetskom klupskom prvenstvu, u klubu koji ima milione navijaca i lijepo je placen.
Wydad je u Africi, da ne pretjeram, ono sto su Boca i River u Juznoj Americi. Ko ne bi otisao tamo.
Nisam to znao.Ok.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2025, 13:50

Holandija ima ogromnu bazu profesionalnih fudbalera, mislim da su tu pri samom svjetskom vrhu. Konkurencija je ogromna i bolje im je igrati prvu ligu negdje vani nego drugu kod njih.

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 25 jun 2025, 13:51

svemalim1 je napisao/la:
25 jun 2025, 13:44
boki86 je napisao/la:
25 jun 2025, 13:36
pohvali malo i na nasoj temi boki, ne moras samo ovdje. pozitiva :bih:
Naša liga postaje ozbiljna čim je ovoliko stranaca zainteresirano da dođu ovdje i igraju. To je svakako pozitivno i korak naprijed.
Slican post se pojavao na nasoj temi, 6 minuta prije njegovog? :hmmmmm:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2025, 13:55

Ma frajer i dalje vršlja po našoj temi sa ko zna koliko nickova. Malo se uhinjio kad smo ga provalili, pa vidio da nema posljedica i samo nastavio.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 25 jun 2025, 14:20

Virtu4l je napisao/la:
25 jun 2025, 13:50
Holandija ima ogromnu bazu profesionalnih fudbalera, mislim da su tu pri samom svjetskom vrhu. Konkurencija je ogromna i bolje im je igrati prvu ligu negdje vani nego drugu kod njih.
Ako i za nas potpiše taj neki iz te lige onda je to neka ozbiljna šema i uzima se ozbiljna lova.
Mislim neka dolaze ako budu i upola kao onaj Mejers dobro je za ligu, samo poznavajući nas (kao narod) nisu to čista posla garant.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 25 jun 2025, 14:30

AVNOJ je napisao/la:
25 jun 2025, 14:20
Virtu4l je napisao/la:
25 jun 2025, 13:50
Ako i za nas potpiše taj neki iz te lige onda je to neka ozbiljna šema i uzima se ozbiljna lova.
Mislim neka dolaze ako budu i upola kao onaj Mejers dobro je za ligu, samo poznavajući nas (kao narod) nisu to čista posla garant.
Ne mora znaciti da je neki kriminal. Ova dvojica sto su dosla u Zeljeznicar su jako dobri igraci, barem po CV-u. Prije ce biti da su holandske agencije pocele raditi na nasem trzistu. Krenula jedna, povukla ostale. Sto Virtu4l kaze, imaju ogroman broj fudbalera, a u nasoj ligi je platezna moc strasno skocila. Pa ovaj dvojica nema sanse da igraju za manje od 10k europskih, sto ne bi dosli.

worchester
Kontakt:

Post Postao/la worchester » 25 jun 2025, 14:41

Iskren je napisao/la:
20 jun 2025, 10:55
worchester je napisao/la:
20 jun 2025, 00:12
Iskren je napisao/la:
19 jun 2025, 23:07
Haris Handžić u Posušju ???
Zar on nije zavrsio sa igranjem fudbala? Zadnje sto je igrao je bila 4 liga italije
Kakav zavrsio Handza ko Dzeko u 40-im .Četvrta italijanska liga profesionalni nogomet, vjerovat da je Handzic moguce pojačanje Posušja ili Rudar prijedora.
Ako mu se pojavi opcija za prijedor,tamo ce sigurno jer mu je BL pred nosom. Voli on BL na mnogo nacina :-D

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 25 jun 2025, 14:43

Ništa čudno, stranci su obogatili skoro sve lige na planeti. Mi hronično ne znamo igrati lopte, zato smo i lutali po dnu evrospkog nogometa nekoliko desetljeća. Borac nikada sa domaćim rosterom nebi ostvario prošlosezonski rezultat, i od toga ne treba bježati. Čak i Real Sociedad ima stranaca.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99 i 17 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []