Hahahaha
Cini ti se domoljube
To su samo primjeri pleonatizma nacionalisticke prirode
Hahahaha
Cini ti se domoljube
Joj tebe, ne mislim na to.Virtu4l je napisao/la: ↑25 jun 2025, 15:26Ponovo miješamo babe i žabe. Jedina dva kluba u ligi koja imaju mogućnost da mute i petljaju su Sarajevo i Borac. Samo tu se vrti ozbiljan novac, dobrim dijelom privatni, a to petljanje uostalom najbolje vidimo po tome koliko para prijavljuju državi na konto primanja uposlenih. Ima i Zrinjski te mogućnosti, ne kao ovi iznad, ali Zrinjski već drugu godinu zaredom prijavljuje preko 7 miliona maraka za primanja uposlenih, više nego Sarajevo i Borac zajedno, pa bi njih izbacio iz ove priče.
Meni je najčudnije što se vi, koji siguran sam imate određene insajderske, pravite Englezi, a znate kakve su se tu čarlame radile. Dobro znate kako igrači primaju platu, putem kojih platformi i onda dođete i pravite se nevješti kao da je sve u redu i kako treba.
Ostali klubovi u ligi, uključujući i nas, nemaju mogućnosti da rade cirkuse sa nekim Penarandama i Viverosima. Niti imamo menadžerske šeme, niti pare, aspsolutno ništa.
Ti si potpuno nepismen Nodi.NoDi80 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 20:14Hahahaha![]()
Cini ti se domoljube
To su samo primjeri pleonatizma nacionalisticke prirode
Bolje biti nepismen, nego lazov
Moramo se malo solidarisati s hrvatskom populacijom, da admin ubere koju paru vise
Bezveze troše pare a Dodik najavio gradnju nacionalnog stadiona... investicije preko 100 miliona modernih. Na otvaranju nacionalnog stadiona biće upriliceno finale u disciplini bacanje kamena s ramena, za one koji prođu kvalifikacije na Grmeču..ljevak je napisao/la: ↑25 jun 2025, 19:28MetropolaVorovus je napisao/la: ↑25 jun 2025, 17:43Gradski u novom ruhu: Počinje izgradnja krova na istočnoj i nove južne tribine
https://fkborac.net/gradski-u-novom-ruh ... e-tribine/
![]()
Sjaj ljepotanu
Dajte BL ponder 2
E baš si dosadan.
Nemoj se odmah ljutitiRigoletto je napisao/la: ↑25 jun 2025, 20:32E baš si dosadan.
Bolje dvije skole pod jednim krovom, nego dvije skole bez krova
Jest vala... To se treba nazdravit19vendetta87 je napisao/la: ↑25 jun 2025, 20:40Bolje dvije skole pod jednim krovom, nego dvije skole bez krova![]()

Ovo se dogodi kad čovjek uzme nekoliko knjiga s police historija, a nekoliko s fikcije.
17 godina po 10 postova dnevno.feniksptica je napisao/la: ↑25 jun 2025, 21:38Ako je ovo malo i povremeno sta je onda puno i konstantno
Ja se taman ponadao da će se sa nove gostujuće tribine, 40 minuta koliko prosječno provedemo na stadionu u BL, moći pratiti dešavanja na terenu, kad ono isti qurac samo drugo pakovanje.Vorovus je napisao/la: ↑25 jun 2025, 17:43Gradski u novom ruhu: Počinje izgradnja krova na istočnoj i nove južne tribine
https://fkborac.net/gradski-u-novom-ruh ... e-tribine/
![]()
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, Marokanci58 i 11 gostiju.