FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa za Begovica nije rekao da ce potpisat vec da je bio ostvaren kontakt, razlika je to.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Rogicu i Soldi su istekli ugovori, nisu htjeli produzitajdohordas je napisao/la: ↑26 jun 2025, 00:21Čemu tjeranje Rogica koji je taman uhvatio malo forme, da dovedes golmana istih ili slabijih kvaliteta koji se sada svakako mora prilagodjavati.
Stvarno me nekad iznenadimo sa potezima.
-
- Kontakt:
Ma nije navodno je potpisao ne znam sto ne objavenedimmmm1337 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 00:22Na holdu je Markoanac ali mora se priznati da je za sad poprilicno tacan i siguran momak
Za Begovica nikad nije rekao da dolazi samo da smo zainteresovani sto i jesmo bili ali nije realno to
Za onog peruanca ne znam sta je objavio ali on se razmatra jos
Banic je nas,kakvi hrvatski portali gori od nasi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Cuj Banic isti ko Rogic cak i slabiji, jel vi pratite fudbal svega vam. Covjek je jedan od najboljih golmana HNLa.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
ajdohordas je napisao/la: ↑26 jun 2025, 00:21Čemu tjeranje Rogica koji je taman uhvatio malo forme, da dovedes golmana istih ili slabijih kvaliteta koji se sada svakako mora prilagodjavati.
Stvarno me nekad iznenadimo sa potezima.
Negdje sam pročitao da je imao oko 82k € godišnje kod nas što je po meni puno.
Druga stvar je kad potpisuješ novi ugovor sa klubom tražiš neku povišicu samim tim ako je tražio više mislim da ćemo se svi složiti sa klubom da ne vrijedi toliko.
Ako misliš na Achraf El Bouchataoui, nije na holdu. Zavrseno je sve sa njim, čeka se samo potrebna dokumentacija da se moze zvanicno predstavitinedimmmm1337 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 00:22Na holdu je Markoanac ali mora se priznati da je za sad poprilicno tacan i siguran momak
- PeppermintSA
- Kontakt:
Rogić je sam htio da ide, dobio je unosniju ponudu od naše. I neka je, nek momak zaradi. Vrlo pošten, korektan i profesionalan lik.
-
- Kontakt:
Nije isto branit u Gorici koja primi 51 gol u toku godine.
On konkretno 32 u 27 utakmica, i branit za ekipu koj želi teoriju i očekuje se da primi maksimalno do 20 golova.
Rogić je isto tako doveden kao najbolji golman HNLa statistički a isto su mu pucali 10 puta po utakmici pa je imao najviše odbrana. Kakav je golman imali smo se priliku uvjeriti.
Banić koji ima 30 godina ima karijeru
Primorac
Hrvace
Imotski
Junak
Split
Dugopolje
Rudeš
Olimpija 6 mjeseci
I Gorica
U karijeri prima vise od 1.5 golova po utakmici a dovodiš ga u klub koji tezi da prima manje od 0.5 po utakmici.
Jednostavno nije isto , da je tako sad bi doveli golmana Goska jer i on ima odbrana sepet pucali mu 25 puta po utakmici on 21 odbranio. Nemojte ba samo ispaljivat stvari.
Ovaj golman je mačak u vreći. Ne moze se sve branit i podržavat slijepo. Bezveze se stvara kontraefekat. Vise bih volio da ne dođe niko nego Ivan Banić.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 26 jun 2025, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Sta se tacno radi? Znas li slucajnoAVNOJ je napisao/la: ↑25 jun 2025, 21:57Ima i na Koševu trenutno radova, vjerovatno će se dovesti u stanhe da se ne ide u Zenicu.visokohz je napisao/la: ↑25 jun 2025, 21:10**** majku pa hoće li iko ovo ukleto Koševo raditi svi nešto rade evo u Banjaluci,Posušju,Grbavici,Širokom...samo Koševo ništa prodaju nam maglu evo godinama,lafo sve makete nekakve ublehe nam prodaju od općine Centar pa do naše uprave sve nešto obećavaju a nikad ništa od toga.

- nedimmmm1337
- Kontakt:
Hvala brate na infu , živ bio .junioR je napisao/la: ↑26 jun 2025, 00:27Ako misliš na Achraf El Bouchataoui, nije na holdu. Zavrseno je sve sa njim, čeka se samo potrebna dokumentacija da se moze zvanicno predstavitinedimmmm1337 je napisao/la: ↑26 jun 2025, 00:22Na holdu je Markoanac ali mora se priznati da je za sad poprilicno tacan i siguran momak![]()
Kako je fino za promjenu voditi zdravu konverzaciju ovde

"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
jurisicduska je napisao/la: ↑26 jun 2025, 00:33Nije isto branit u Gorici koja primi 51 gol u toku godine.
On konkretno 32 u 27 utakmica, i branit za ekipu koj želi teoriju i očekuje se da primi maksimalno do 20 golova.
Rogić je isto tako doveden kao najbolji golman HNLa statistički a isto su mu pucali 10 puta po utakmici pa je imao najviše odbrana. Kakav je golman imali smo se priliku uvjeriti.
Primorac
Hrvace
Imotski
Junak
Split
Dugopolje
Rudeš
Olimpija 6 mjeseci
I Gorica
U karijeri prima vise od 1.5 golova po utakmici a dovodiš ga u klub koji tezi da prima manje od 0.5 po utakmici.
Jednostavno nije isto , da je tako sad bi doveli golmana Goska jer i on ima odbrana sepet pucali mu 25 puta po utakmici on 21 odbranio. Nemojte ba samo ispaljivat stvari.
Ovaj golman je mačak u vreći. Ne moze se sve branit i podržavat slijepo. Bezveze se stvara kontraefekat. Vise bih volio da ne dođe niko nego Ivan Banić.
Upravo tako, Goricu gleda 4 god hiljadu ljudi bez ikakvih ambicija da napadnu top 4 izuzev jedne sezone. Brojke su mu malo bolje od Rogicevih i bolji je što se tiče pas igre.
Dobar je ovo golman. Samo raja malo nakon price o Begovicu tesko prihvata da je ovo i dalje BiH liga. Po meni bogdu kvalitetniji od Rogica i iskusniji iako su tu godinama. Rogic je tek konstantan postao od dolaska u Šibenik na malo vecem nivou. Mogu reci da solidno pratim HNL i da je ovo jedan od kvalitetnijih golmana. Ima i ta prica smisla razlika braniti za klub sa vrha tabela i za slabiji klub ali ja nisam nezadovoljan ovim izborom.jurisicduska je napisao/la: ↑26 jun 2025, 00:33Nije isto branit u Gorici koja primi 51 gol u toku godine.
Primorac
Hrvace
Imotski
Junak
Split
Dugopolje
Rudeš
Olimpija 6 mjeseci
I Gorica
Ako već neće Bega ni Marić, ja zadovoljan. Tačno je da je i Roga došao kao najbolji golman HNL-a al' ne mogu sada reći da je ovo gora opcija nego Hankić i Stanković koji su jedva treći golmani u svojim ekipama i nemaju utakmice godinu dana.
-
- Kontakt:
Ide mi na živce i ovaj pretjerani optimizam i pretjerana depresija.
Ima li sredine.
Čuj Ivan Banić najbolji golman HNLa
Zlomislic
Zelenika
Lučić
Sušak
Malenica
Nevistic
Sve redom bolji golmani. Ali bolji 100% a u HNLu ima 10 ekipa. Ima 6-7 boljih golmana.
Ima li sredine.
Zlomislic
Zelenika
Lučić
Sušak
Malenica
Nevistic
Sve redom bolji golmani. Ali bolji 100% a u HNLu ima 10 ekipa. Ima 6-7 boljih golmana.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 26 jun 2025, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Plus na to dodati da ti dolazi golman koji je kapiten svoje ekipe sto znaci da je vjerovatno i karakterno dobar. Uz to i redovno brani godinama a takvi igraci obicno se lakse uklope.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ok sve, ali gdje Lučića nađejurisicduska je napisao/la: ↑26 jun 2025, 00:43Ide mi na živce i ovaj pretjerani optimizam i pretjerana depresija.
Ima li sredine.
Zlomislic
Zelenika
Lučić
Sušak
Malenica
Nevistic

Ako bi jednog čovjeka okrivio za izgubljenu titulu Hajduka, to bi bio on.
Užasnih je reakcija imao tokom sezone.
Sušak - u pet deka. Okej, Zelenika za nijansu bolji od Banića.
Malenica, Zlomislić i Nevistić, kvalitetnija imena.
Suma sumarum, dobili smo boljeg golmana nego do sad.
Nije neki prevelik upgrade, ali je malo bolji golman Banić, po meni.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 26 jun 2025, 00:56, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ok Zlomislić i Malenica, slažem se , možda za ono što nama treba i jesu bolja opcija, ovi ostali bogme teško.
Doslovno otjerali covjeka godinu prije isteka ugovora. Navijaci frustrirani njegovim partijama.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2025, 00:53Ok sve, ali gdje Lučića nađejurisicduska je napisao/la: ↑26 jun 2025, 00:43Ide mi na živce i ovaj pretjerani optimizam i pretjerana depresija.
Ima li sredine.
Zlomislic
Zelenika
Lučić
Sušak
Malenica
Nevistic
Sve redom bolji golmani. Ali bolji 100% a u HNLu ima 10 ekipa. Ima 6-7 boljih golmana.![]()
Ako bi jednog čovjeka okrivio za izgubljenu titulu Hajduka, to bi bio on.
Užasnih je reakcija imao tokom sezone.
Sušak - u pet deka. Okej, Zelenika za nijansu bolji od Banića.
Malenica, Zlomislić i Nevistić, kvalitetnija imena.
Suma sumarum, dobili smo boljeg golmana nego do sad.
Nije neki prevelik upgrade, ali je malo bolji golman Banić, po meni.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Preveliku filozofiju pravite od golmana. Nama treba pouzdan i kvalitetan golman, a ne Buffon. Postoje mnoge bitnije pozicije kojima se trebamo posvetiti.