Odličan raspored i test kvalitete novog stručnog štaba. Objektivno je da osvojimo devet bodova iz prva tri kola. Sve ispod toga, treba mijenjati Adžema, jer bolje na početku sezone to riješavati nego negdje tamo u pola sezone kad je preteško naći ozbiljnu zamjenu.
Super je to sve
Samo se nadam da ce Karmarko ostati ili da ga prodaju, ali pod uslovom da ostane na posudbi jos ovu sezonu ili polusezonu
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
forumasi su odredili tacno koliko bodova se mora skupiti i do kad. adzem je svjestan da mu je kraj onda kad to forumasi odluce.
Buraz komentariše se, priča se, da uzme 3 boda u 3 kola ja ga neću tjerat, šta je onda poenta priprema, novih igrača, svega? Otjeraš njega da doðe novi koji će poginut do septembra.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.
forumasi su odredili tacno koliko bodova se mora skupiti i do kad. adzem je svjestan da mu je kraj onda kad to forumasi odluce.
Buraz komentariše se, priča se, da uzme 3 boda u 3 kola ja ga neću tjerat, šta je onda poenta priprema, novih igrača, svega? Otjeraš njega da doðe novi koji će poginut do septembra.
ja samo mislim da je smijesno i zlonamjerno pricati o tjeranju trenera, a ni pripreme nisu zavrsile.
ja samo mislim da je smijesno i zlonamjerno pricati o tjeranju trenera, a ni pripreme nisu zavrsile.
To se jednostavno kaže - debil(i)
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.